IRC-Galleria

guuLauantai 12.02.2011 01:34

oon ylpee teist kaikist joil oli tänää tekstitaito! おつかれー!

aloin kelaa et olisinkohan mäki voinu päästä siit läpi ees kelvollisil pisteil mut joo kirjotan varmuuden vuoks sit syksyl :))
vaik mua peloteltiin et syksyl on kirjottaa kaikki hyvät et on vaikee saada mitään argh no saa nähä...


huomen on annyeongit siis (kirjotan ton sanan aina väärin, mut ehkä nyt vihdoin oon oppinu kirjottaa sen oikein?)

oon kyl täs viime aikoina tosi epä-k-poppaillu :/ ei vaa huvita kuunnella, ernuilen mielummin mun headbang your head off vk miesten kaa :/ en mä tiiä, visual kei on enemmän mun juttu sit kuitenki.
no joo meen kattoo kavereita tonne annyeongiin :D


ja ihan ihmeellistä herra satoshi kagaya! oot aina ollu mun life saver nii mikäs nyt on ongelmana?? D: ehkä se on kyllästyny...apua oon huono asiakas..
siis satoshi kagaya = closet child cd liikkeen staff, tuttuni vuodesta nakkiperuna se muistaa aina mun osotteen ja kaiken et miten ja millätavalla haluun mun paketin yms yms XD pelottavaa...
mut nyt yks tilaus ei onnistunu vaik ennen on aina D: siis ku halusin yhen lehden, ennen ne pysty lähettää, nyt ei D: omg what's wrong? no pitää sit puresoundista hommata kalliilla postareilla T_T tai sit lasken et tuleeks jopa halvemmaks ostaa tokyokanista D: mut toisaalt haluisin samal ostaa cditä... (nii millä rahoilla?...kela tuki? XD)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.