IRC-Galleria

MopoiluaKeskiviikko 16.04.2008 13:46

On se kyllä hauskaa puuhaa. Kaksi ajokertaa nyt takana, hyvät ajokamat on kivat päällä ja käsittelytaidot opettajan mukaan alkavat olemaan kohdallaan. Huomenna pitäis ajaa Lohjalle, käydä katsastuskonttorin rataa katsomassa ja sitten ajella vähän Lohjan keskustassa ennen kuin palataan Nummelaan. Maantienopeudet vähän jännittää kun toistaiseksi ajellut max. kuuttakymppiä, mutta eiköhän se kivasti mene :)

Tuli varattua nyt vika ajotunti ja käsittelykoekin maanantaille 28. päivä. Ensi viikolle ei löytynyt sopivia aikoja. Kortin vois siis saada sopivasti vapuksi käteen. Tulis nyt vaan ne vakuutusyhtiön rahat niin vois tehdä kaupat pyörästä :)

Autokauppojakin pitäisi tässä päästä kiertelemään enemmän ettei tarttisi ajella tuolla mutsin autolla. Eräs Nissan Almera jo kovin on harkinnassa mutta hintaa on vähän enemmän kuin olin suunnitellut. Saa nähdä pitääkö se nyt jättää kuitenkin väliin. Voisi tänään koittaa kävästä tuossa Hyvinkään ABC:n lähellä olevat liikkeet läpi, käy sitten Lohjalla vaikka huomenissa. Tuusulan Sulan alueelle pitäisi myös mennä kiertelemään jos vain ehtisi jossain välissä, perjantaina pitäisi suunnata kuitenkin suoraan töistä Tampereelle syömään siipiä ja nauttimaan hyvästä seurasta ja juomasta. Ja jotenkin epäilen ettei lauantaina ole ihan skarpein olo autojen katseluun :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.