IRC-Galleria

PervontaiPerjantai 18.04.2008 17:10

Puuh, väsyttäisi ihan sikana. Rodeo-pullon energialla mennään eteenpäin. Saa nähdä miten käy illalla, kun pitäisi syödä vähän hot wingsejä ja maistella sivistyneesti muutama gallona siideriä Tampereen yöelämässä. Huomenna sitten krapulasafkaksi subia ennen junamatkaa takaisin Riihimäelle, jossa pitäisi sitten olla jo ajokunnossa jotta voi ajella kotiin. Loppuviikonloppu onkin sitten ihan auki, jos Joonan saisi taivuteltua HOMM V:n vääntöön, hyvä. Jos ei, pitänee siivota. Ei kiva, mutta hyvä sekin. Kämppä on vähän ehkä räjähtäneen näköinen, ja voin kuvitella että 1,5 vuorokautta omaa rauhaa kissoille tarkoittaa aika pitkälti ydintuhoa...

Raportoinkohan täällä vielä että Arttu on nyt jo ihan mun kaveri, kun annan ruokaa se puskee mun kättä vasten ja oikein nauttii kun sitä rapsuttaa. Ei se paljoa näkyvillä vieläkään hengaa mutta luulen että se on enemmänkin luonnekysymys kuin arkuutta. Laila ja Ulpu friikkaavat keskenään ihan hulluna jatkuvasti, jahtaavat toisiaan hännät pörheänä, tappavat esim. pöydältä tiputtamaansa AA-paristoa ja oikeastaan kaikkea muutakin mitä käsiinsä saavat. Ovatpa ne leikkineet jopa Cars -leikkiautolla. Oli muuten hieman hämmentävää kun makkarin oviaukon eteen ajeli Cars-auto kun tiesin ettei lapset ole mulla. Syyllinen tosin ilmestyi äkkiä hakemaan auton siitä ja jatkoi sen neppailua ympäri kämppää :)

Nappasin vielä Suomalaisesta kirjakaupasta junalukemista, Riku Immosen "HD-miehen seikkailut: kadonneen rispektin metsästys." Olen niitä pätkiä lukenut jo aikaa sitten moottoripyora.orgin foorumilta, joten pakkohan toi kirja on ostaa ja tukea kaveria kun niin loistavaa läppää heittänyt :)

Nyt vielä puolentoista tunnin työrypistys ennen viihteelle siirtymistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.