IRC-Galleria

robotti

robotti

on hörhö.

MINÄ. Repikää siitä. :PKeskiviikko 16.01.2008 01:01

Ismo:
^Mömmö on hauska angstinen "miesmalli" :D Mömmön kanssa juttelin mesessä kuvisopettajien murhaamisista ja muusta yhtä kivasta. Joskus pitää toteuttaa ;D Vaikka Mömmö tuntuukin melko surulliselta ihmiseltä, niin hän on kerran sanonut että "hitsi nyt olen iloinen". Pian tuli viesti että taas on paska elämä, mutta sille vain repesi. Mömmö on oikeastaan melko asiallinen.

Karri:
^ Mömmö. Henkilö, johon haluaisin tutustua lähemmin, kuten moneen muuhunkin henkilöön, vaikkakin ulkoa päin katsottuna vaikuttaisi ihan mukavalta persoonalta, joka EI pidä rommikarkeista.

Nooranen:
^ Henkilö, jonka tunnen suhteellisen hyvin, ja lukeutuu parhaimpiin ystäviini. Omistaa tällä hetkellä lyhyet, mustat hiukset, ja neljä korvanreikää, joissa kaikissa on hopeinen pallo. On aivan liian laiha, kuihtuu kohta pois. >___< Nätti ihminen, eikä usko sitä. On koira- allergikko, mutta siitä huolimatta omistaa koiran perheensä kanssa.

Tapsa:
^ Mömmö olet mukava ihminen kun sinuun paremmin tutustuu. kova tyttö potkimaan vieläkin nilkka kipeä, liikuskelee paljon Nooran kanssa, johtuu kai siitä että on samassa koulussa hänen kanssaa. Hänellä on lempi nimi "Mömmö" pitää siitä enemmän kuin oikeasta nimestään mutta minusta hänen oikea nimensäkkin on hyvä.

Sami:
^ Kuten yllä mainittu, hiukan angstinen seksiorja (keisarin linna pelissä olleet tajuavat tämänkin oikean tarkoituksen) kuulemma hyvä kuuntelija, jonka kanssa on ihan kiva jutella.

Joel:
^En tiedä tästä henkilöstä paljoakaan mitään, mutta tutustuahan kerkeää..

Sera:
^ Kaunis ihminen sisältä ja ulkoa. Aina ei tarvitse olla mukava! Ihminen, johon uppoaa haleja ja silityksiä, sekä lempeitä sanoja. Vähän ujo puhumaan itsestään, mutta jos tahtoo vilpittömästi kuunnella, sanat tuntuvat tulevan ulos... *hali* hänelle.

Kioshi:
^ Mömmö, mielenkiintoinen tyyppi. Vaikuttaa mukavalle ja tosiaan emolle :D

Niko:
^ on ehkäpä hieman väärässä, koska hyvän lumisodan voittanutta ajanvietettä ei olekaan. En tunne kovin hyvin, koska en vieläkään tiedä kuka on kuka on kuka on kuka.

Olli:
^ ei tappanut hiuksiaan kuten itse mainitsi. ampuu minua aina lataamattomalla vesipyssyllä ja murisee miulle aina kun angstaan :D

Noora-imhinen:
^ Mömmöihminen, tosi ihana persoona, ja aivan omanlaisensa. Törkeän alipainoisen näköinen, joka ei ole ainoastaan huono juttu. Omaa liian huonon itsetunnon, vaikka siihen ei sen suurempaa syytä olekkaan. Kaunis ihminen, joka leikkasi hiuksensa teroittimen terällä, ja jotka siistin väliaikaisesti ennen parturia. Mömmöstä voisi tehdä vaikka minkälaisen romaanin tähän.

Noora: (taas :D)
^ Ulkokuoreltaan kaunis ja tytöksi varsin bishounen. Nättipoika Mikael. Pitää piirtää, ja osaakin sen todella hyvin. Omaa mielestäni liian heikon itsetunnon.

Tommi:
^ on hyvin omalaatuinen ja suloinen ihminen. Osaa olla iloinen pienistä asioista ja omaa kohtalaisen hyvän huumorin. Valvoo myöhään kun mahdollista. Dataa lähes joka päivä : P

Henna:
^Mömmö, loppujen lopuksi ihan jees tapaus, mutta angstaa välillä liikaa (kuten itse kukin aina välillä). Hän on aika stereotypinen "emo". Tunteikas ja mukava tyttö.

Mimi:
^Mömmö on yksinkertaisesti suloinen.

((Mulla vaan oli taas tylsä yö))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.