IRC-Galleria

ADIOS AMIGOS!!Torstai 22.06.2006 19:12

Huoh, tänään se nyt sit on.. nimittäin lähtö Bulgariaan!! ÄÄÄÄ!! Käytiin Jennin kaa Alkos hakemas vähän piristeitä ja nyt pakkailen viimisiä ryysyjäni. Mua jänskättää.. Lähinnä vaan se et miten me jennin kaa kaksistaan siel pärjätään ja se, että muistetaanko lähtee viikon päästä sieltä pois. Pitää siis laittaa muistutus puhelimeen!

Siit viikosta tulee armotonta bilettämistä ja auringon ottoa!! Kaikkee mitä ihminen vaan voi kaivata!! Postikortteja on ihan turha odottaa koska semmosiin meillä ei oo aikaa.. Muutamat kortit kirjotetaan valmiiks jo suomessa ja laitetaan siellä postiin :D

Mua jänskättää ihan sikana lähtö!!! Toivottavasti oon pakannu kaiken turhan ja ylimääräsen ja jättäny tärkeet (esim.rahat, passin) himaan. Mä niin toivon sitä! Sit pitää kans toivoo et mun rahat loppuu!!

Se harmittaa et mun hiukset on ihan tyhmät ja kasvanu niin paljon ettei niit saa millään kival tapaa enää.. ihan pepusta.. pitää käydä siis kampaajalla siellä :D

joo mut mun ajatukset pyörii nyt kaikkial muualla ku täs jutus että eiköhän se oo adios!! pitäkää ittene ihmisinä, niin meki tehää!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.