IRC-Galleria

Niin..Maanantai 16.06.2008 22:06

Alotin tän ensimmäisen päiväkirja merkinnän teon neljään kuukauteen tossa muutama tunti sitten. Sit tajusin et mul oli 5min aikaa keritä Tapiolasta Olariin lekuriin. Myöhästyin muutamalla minuutilla x)

Tosiaan, helmikuussa viimeks oon tänne kirjotellu ja sen jälkeen on tapahtunu niin paljon kaikkee maan ja taivaan välil ettei mitään rajaa.

Mutta joo, tänään oli ensimmäinen työpäivä kolmen viikon sairasloman jälkeen. Pari viikkoo olis viel määrätty saigonii lisää mut ei, en jaksa enää olla vaan. Teki kyllä terää levätä ja sai hoidettuu kaikki jutut kondikseen yms. mut oli ihanaa palata takas töihin.

En mä tiiä, monesti oon nauranu sille kuinka alotin joka maanantai "uuden elämän" mut nyt tuntuu siltä et oon oikeesti alottanu uuden elämän. Aika jonka olin poissa töistä ni meni suurinpiirtein kokonaisuudessaan itteni ettimiseen. JA EI! En ole ollu himassa kököttämässä ja miettiny syntejä syviä! Tai oon mä sitäki tehny joo, mutta siis muita ihmisiä OIKEESTI kuuntelemalla ja muutaman siiderin avulla oon saanu mielelleni rauhan. Niin ja kaverisuhteitten palauttaminen maan pinnalle on kans ollu hyvin opettavainen kokemus. Vaikeuksien kautta tietää ketkä oikeesti on hyviä ystäviä ja taas toisaalta sen ketkä pitää ystävyys suhteita mitään sanomattomina.

^^Kuulostaa ehkä snadisti oudolta, vaikee selittää.

Lähden tästä ripustamaan mun uusia tauluja seinille jotka kävin hetki sitten poistamassa x)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.