IRC-Galleria

Cambing!Perjantai 08.09.2006 15:53

Tulin sitte äsken sieltä eräkokki kurssilta. OHHOH sanon minä. Lähti suht aikases vaihees lapasesta koko touhu, se tosin oli jo arvattavissa ku meiän kokkikolmoset kyseessä.

Oltiin siis tosiaan Nuuksiossa, jossain kattilamestassa.
Saatiin aivan loistavalla osaamisella kyhättyy puoljoukkueteltat meille. Ja luonnollisesti meil oli pojille ja tytöille omat teltat ettei mitää äksöneit pääse syntymään. Jossain vaihees päivää alko kuitenki satamaan ja meikäläisen kamat sitte kastu kivasti mut ei se menoo haitannu. Sain esim.mun makuupussin kuivaks suht lyhkäsel ajal. Hemut tosin meni :D

Kokkailtiin sit koko päivä. Meil oli mäkkärää lounaaks, sit illemmalla safkattiin rosvopaistii, lohta, perunoit ja ledui. Plus kaikki muu ylimääränen mitä siel oli.

Siel oli niityn laidalla semmonen aitaus jos oli parikymment söpöö lammast, mut ne ei oikeen ollu sosiaalisia. Pelkäs jos meni lähelle. ihmesällei, tämmönen pieni tyttö mitää tee.

Tää kurssihan oli ihan raivoraitis. Jos siel dokas ni lähti samantien himaan ja kurssista hylsy. Uhmasin luonnollisesti tätä sääntöä. Kermaliköörin, ginin ja karjalan voimalla jaksoin valvoa aina neljään asti jolloin mul olis alkanu kipinä vuoro. Noh, nukuttiin Monan kanssa ilosesti sillon ja aamulla ku herättiin ni oltiin syväjäässä. (Joo ja kyllä, mulla on krapula.)

Mitäs kaikkee siel oikeen tapahtu.. Hmm, Ville pissas meiän teltan eteen (Ens kerral voit sihtaa vaik omaan suuhus)käytiin pikkasen kirmailemassa siel niityl tydyjen kaa, purasin vegeä pippeliin ja oon korin kaljaa köyhempi ja perustettiin hc pornoluola meiän telttaa (tallennettiin siis huippuluokan tavaraa). Aika perus shittuu sanoisinko. Mut ei mikää hirveen huono reissu ollu kuitenkaan.

Joo ei täs sit sen kummempii, huomen duuniin! Vitsin siistii sanoisinko. Niin ja jenni lähtee huomenna spaniaan!!! Oikeen loistavaa matkaa vaan! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.