IRC-Galleria

Tätttärää!Tiistai 10.10.2006 00:00

En oo piiitkään aikaan kirjottanu mitää mielenkiintosta tänne, asia tulee muuttumaan saman tien. On kuulkaas dyydit tapahtunu vaikka mitä!!

1. Mun synttärit!
-Vietin 18-vee syntymäpäiviä mamin duunipaikalla 30.9. Ne olivat menestys: ihmiset tykkäsivät palautteen perusteella juhlista. Itsekkin olen sitä mieltä että onnistuneet kemut olivat. Mun puhelin tosin pöllittiin sieltä mut mitäs pienistä. MUL ON SITTE TAAS VAIHTEEN VUOKS UUS NUMBA! :P
Sain oikein kivoja lahjoja mm. Villeltä vuodeks vipit galleriaan :D

2.Viime viikon keskiviikko. Aladinin 1€ tuopit- päivä :D Bissehän siellä on ihan vettä mutta ku halvalla saa ni miksipäs ei. Tosin halvaks se ilta ei tullu, köyhdyin 130€ illan aikana. Eikä mitää muistikuvaa illasta. Sen kuulin että vähän jälkeen neljän olin soittanu Jenskaelle ja huutanu miks mul ei oo taksin numeroo puhelimen muistissa. Ja viideltä joku taksikuski soittaa ja ilmottaa mun laukun löytyneen sen taksista. Dinistä meille on matkaa obaut kilsa :D Toivon tosiaan etten oo taksilla himaan tullu.

3. Napsu pääs intistä. Lopullisesti. 270 OHI ON! Onnee vaan! Se juhli niitä villisti ja vapaasti torstaista lauantaihin ja sunnuntaina otti sitte korjaus sarjaa. Käytiin Monanki kaa moikkaa poikia Klaukkalassa ku ne siellä juhlisti vapauttaan.

Mitäs vielä.. Vege täyttää 3 tunnin päästä 18! Onnee jo etukäteen! Harmi etten pääse juhlistaa KALLIOON niitä ku keskiviikkona on duunissa kivan rapsakka 15 tunnin päivä.

Mut meen katsastamaan television tarjontaa et saan jotain aateltavaa ku pää ammottaa tyhjyyttään. MIKS SUSSE ET OO PITKÄÄ AIKAA KIRJOTTANU SUN PÄIVIKSEEN, HÄH?!?11

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.