IRC-Galleria

Baby sitterMaanantai 16.10.2006 01:54

Semmonen hassun hauska juttude piti vielä kertoa joka sattui perjantaina ku olin viherissä lastenvahtina. Pojat, Santtu (1. tai 2. luokalla) ja Ville (eskarissa tai ekalla luokalla.. se oppi just lukee ni kuin vanha se sit on?) ovat oikein hassuja pojuja. Oltiin niitten kaa eka pelaa korista ja sit katottiin se joku matka maailmaympäri 80päivässä, se leffa joka tuli vähän aikaa sit dvd:lle :D

Ville nukahti jo puol 8 aikoihin ja minä ja santtu katottiin sitten Ilman johtolankaa. Noh, siin sit käsiteltii jotain raiskaus juttuu ja loppu vaiheessa sitä ohjelmaa Santtu kysyy: "Mitä tarkottaa raiskata?" Mul oli semmonen kutina tuol sisimmissäni et se jotain tällästä varmasti kysäsee mut en aatellu et niin oikeesti kans käy :D Vastasin hyvin aikuismaisesti ja fiksusti että:"Se on niinku pahoinpidellä" Teinkö mielestänne kauheen väärin vai tuleeko Santusta nyt sit ihan kieroutunu persoona isona?

Katottiin sit viel Tombraider tai mikä se nyt onkaan joka tuli perjantaina.. Sain eilen kuulla et se on joku k-15.. Ihan sikeesti Santtu kyl nukku sen yön et no panic :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.