IRC-Galleria

SIKA!Keskiviikko 22.08.2007 20:53

Olipas päivä.

Heräsin aamulla jenniltä ja TAAS sohvalta ja TAAS telkkari päällä. Aina nukahan tohon sohvalle kesken kaiken jonku hyvän ohjelman. Nukuin vielä hetken ja taas heräsin ku serranon perhe tuli jota katoin. Sori Micke, olit oikeessa, serranon perhe on MELKEIN yhtä hyvä ku salkkarit :P. Noh, katoin ulos ja HÄRREGYYDEN mikä ilma siel oli. Sato ja ukkosti ihan kybällä.

Mietin hetken tossa alaovella et meenkö vai enkö mee ulos. Ja virheen tein ku menin ulos ja juoksin 200m sufun luo. Istuin ratin taa ja katoin itteeni. Ihan olin märkä ja ripsarit pitkin poskia. Siinä sitten voivottelin kohtaloani ja starttasin auton. Oli ihan sikke siistii ajaa isoihin vesi lammikoihin ku se kaikki vesi vaan roisku ja vitutti ku kukaan jalankulkija ei ollu siin vieres ni kukaan ei sit kastunu. Enkä ajanu kertaakaan kunnon liiroon :D

Noh, koulussa ku pyörin puolisen tuntii ni oli pakko lähtee menee ku rupes ahistamaan. Ajoin kotia kohti ja liikenne oli ihan sekasin. MIKÄ VITTU SIINÄ ON ETTÄ JENGI EI OSAA AJAA LIIKENNESÄÄNTÖJEN MUKAAN??!?! JOS NE VITUN LIIKENNEVALOT EI TOIMI NI KANNATTAA KATTOO TUUTKO KOLMION TAKAA VAI ET NI HELPOTTAA SITÄ ELÄMÄÄ HUOMATTAVASTI!!! 10km matka mikä koulusta meille on, niin sinä aikana hyvin moni sai kuulla kunniansa.. STN!

Jotenki sit sain systemoituu niin että olinki kivenlahessa ja ootin et pääsin AP:n hovikuskiks. Sen kanssa sitten käytiin hakemassa jenni ja yhdessä mentiin kyttikselle ja häröiltiin muutenki. Noh, vietiin AP kotiin ja tultiin jennille syömään jauheliha-makaroni sörsselssönii.. Huoh, oli nannaa.. Pieni hetki, käyn röbbänällä--->

Nonni, back to business. Noh, jenni tossa otti pienet torkut ja sillä aikaa tein listaa espoossa pyörivistä sivarikytistä ETTÄ LÄLLÄSLÄÄ JEUT, ETTE SAAKKAAN MUA KIINNI!! AHHAAHHHAHAHAHAHAHA :D:D:D:D No joo, jatkan jennin kaa nauramista..

Jennin kahvinkeittimessä kasvaa juustonaksuja :D no mutta moikka moi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.