IRC-Galleria

TURKU JÄÄTYY!Perjantai 09.11.2007 15:57

Oon ollu ihan murhaallinen tässä nyt viime aikoina.. Ottaa niin pattii kaikki mahollinen.. Vittu..

MUTTA LÄHETÄÄ MIKIN KANSSA KOHTA / ILLALLA KU DUUNISTA PÄÄSEN NI ROADTRIPILLE TURKUUN! :D

Annan tupareiden takii me sinne siis lähetää, että ei huvin vuoks sinne herranjestas mennä :P

Yöllä pitää ajaa kyl takas koska HUOMEN AAMUL DUUNII! :D

Joo, mutta lähen tästä nyt takas DUUNIIN!

Home Sweet HomeLauantai 03.11.2007 18:20

MUUTIN VIHDOIN JA VIIMEIN POIS MAMIN LUOTA ET BILEET!!!

ASUN NYKYÄÄN OLARISSA!!! YKSIN!!!

ÄÄÄ!!

VITTU!! :D:D

NihtisiltaSunnuntai 28.10.2007 12:55

Ja kortti lähti.

Alanya, TurkkiMaanantai 15.10.2007 00:32

Sain napsulta tänään vihon jossa oli meiän "matkapäiväkirja" Turkin matkalta joka tehtiin tuossa elokuussa salaa :D

"Ostettiin 5 farkut ja farkkuhame joista pulitettiin 320€.. Ai nii, ja 2 pyyhettä. Eli siis puolet mun matkabudjetista. VOI VITTU! Noh, vedettiin röböö ja bisseshofenii sen aikaa ku jengi vaan esitelmöi niit vaatteita meille.

Rantaa noin 20km ja juodaan ööliä. Infected Mushroom soi tastalla Becoming insane. Lämpöä noin 40astetta. Otettiin 5h arskaaa uitiin vitusti, veden lämpö noin 25astetta. Hiekka on varmaan sata asteista näin välimeren rannalla. Yöllä on onneks viileempää, joku 30astetta.

Joo! Puolet budjetista meni ekassa 2h et hyvin menee. Kalja makso kentällä 9€.Ruoka se on loistavaa. Parempia makuelämyksiä saa hakea! (Kivien alta) Parasta mitä olen koska syöny. (paitsi sansun ruoat).

Ajateltiin tossa mennä ajaa vesiskoottereita mutta budjetti ei anna periksi. 60 liiraa 2 hlö 15min. ni aika suolanen hinta vaikka ovatkin 750kuutioisii. Mutta sain luvan vuokrata prätkän päiväksi: R6=120e. Ainut vaan et täällä ei oikeen tunneta liikennesääntöjä ja kaikki vetelee ilman kympärii tääl. Niin ja viel lämpöero on aika hurja. Tuntuu ku olisi esilämmitetyssä saunassa koko ajan.

Ollaan napsun kaa juotu kolme (3) bisseshofenii ja meikäläinen on ainaki jurrissa :D
> AN MÄÄ KANS.

Joo ja eilen käytii shoppaa hotellinjohtajan sukulaisen vaatekaupassa. Loput rahat jäi sinne! Mut saatiin kyyti takas hotellille saksalais valmisteisella opelilla.

No niin nyt maatan rannalla. Sansu on juuri uimassa uimapatjansa kanssa. Itse makaan ja juon kahvii ja kaljaa ja tupakkaa. Eilen käytiin kultakaupassa. Sansulle löydettiin kultainen nilkkakoru ja timanttikorvikset 200€ ja mulle musta kello ja kultainen BMW logolla varustettu avaimenperä. Niillä hintaa 1500€ joten luovuttiin niistä sitten ihan suosiolla. Se avaimenperä maksais suomessa 1700€.

Sansulla on kankkunen, se veti perseet hotellin baarissa kun mä sillä aikaa järkkäsin meiän huoneen uuteen uskoon. Ku se sit tuli alhaalta ni suoraan oksentamaan. Joo ja mutsi lupas laittaa meille lisää rahaa.


Tos oli kaikki mitä saatii kirjotettuu ylös viikon reissulta et ihan jees :D

:DSunnuntai 07.10.2007 19:24

Oon kotona, mul on ihan vaan vaihteen vuoks kankkunen, syön kuivattuja omenoita, juon maitoa ja luen seksikirjaa.. Tässä muutama ote siitä:

"Diabeetikkojen elimistössä on ylimääräistä sokeria, joten heidän siemennesteensä maistuu usein hunajalta tai cantaluponmelonilta."

"Jotkin sairaudet, esimerkiksi diabetes, antavat virtsalle hedelmäisen tuoksun."

"Mihin se kurkku katosi? Älä koskaan työnnä peräsuoleen esinettä, joka ei laajene tyvestään. Peräaukon sulkijalihakset saattavat näet imaista esineen sisään. Ensiapupoliklinikoiden lääkärit ovat joutuneet poistamaan ihmisten peräsuolista muun muassa sampoopulloja, hehkulamppuja ja jopa hamstereita. Heillä toden totta on parempaakin tekemistä."

"Mistä sen tietää, tuleeko sulta yhtä paljon spermaa kuin muilta kavereilta? Pornolehtien jätkät näyttävät ejakuloivan ämpärikaualla, mutta se on kai vaniljakastiketta tai jotakin. Multa ei näytä tulevan niin paljon, mutta upealta se tuntuu silti." -Ray, 16, Yhdysvallat

"Miehillä on siemensyöksyn jälkeen niin sanottu toipumisaika jolloin siitin veltostuu eikä mies saa toista erektiota tai orgasmia. Nuorella miehellä se voi kestää muutaman minuutin, yli 60-vuotiailla jopa pari vuorokautta."

TehovalvontaSunnuntai 30.09.2007 20:34

Kerroinhan teille että sain perjantaina sakot.

Noh, oltiin mikin kanssa äskön yksillä olusilla. Lähettiin jennin mutsille heittää avaimia tohon kukkumäkeen. Koska en viime yönä ole nukkunut, mun aivotoiminta ei oo mitää parasta laatuaan. noh, enivei. Pikkasen ennen ku tulee malminmäen kookauppa niin mikki huomaa että poliisi seisoo pusikossa tutkan kanssa. Katson taustapeilistä kuinka se setä katsoo nissanin peppua ja puhuu radiopuhelimeen. Hetkeä myöhemmin toinen setä kattoo mua suoraan silmiin ja osottaa mua. Olin ku hoomoilanen et mitä oon nyt tehny ja 15min. päästä nousen poliisiautosta ja sakkolappu kädessä TAAS!

Sain 35€ rikesakon siitä KU MULLA EI OLLU TURVAVYÖTÄ.

Viime viikonloppuna mun laukku hävis puoleks tunniks ja kun sitten sain sen niin sieltä puuttu 60€. Nyt ku olin yhen päivän selvinpäin niin menetin yhteensä 95€ valtiolle. Aika jees.

Joo-oSunnuntai 30.09.2007 07:37

Duunit alkaa tos kahen tunnin päästä mut viel tääl JENNILLÄ kukun :D Yksin dataan, ei hirveen vahvasti mee..

Sufua ei nyt sit enää oo. Tai on, se makaa minimanin parkkiksella, mut romuttamolle se seuraavaks suuntaa.

Sain eilen sakot. Kymmenen päiväsakkoa (vaan 60€, koska niil oli vanhat tulotiedot ni meni sit opiskeluaikojen puurobudjetin mukaan, mut mikäs siinä :D) PUNASIA PÄIN AJOSTA. Ajoin MUN TULEVALLA UUDELLA NISSAN SUNNYLLÄ!! Tihihih..

Olin westissä tänään.. SELVINPÄIN. Olin westissä eilen.. KÄNNISSÄ.

SynttärisankariKeskiviikko 26.09.2007 02:11

Mul on tänään synttärit. Mitenkö vietin niitä? Olin 6-22 töissä ja siivosin. Ai että vituttaako? KYLLÄ!

Juhlittiin tosin lauantaina westis niitä :D Mul oli hieno mekko päällä ja kaikkee =)

Sufu ei lähteny käyntiin päiväl ku olin menos duuni paikasta toiseen.. Vittu et otti päähän. Joo, ja Jaguarin pojat oli just tulos syömään mamille ja ne nauro mulle ku yritin sitä huoraa saada käyntiin.. Lupasivat kattoo mulle uutta autoo =)

Ei mul vissii oikee muuta askaa ollukkaa.. Katsellaan taas dyydit =)

STN!Tiistai 11.09.2007 01:31

Mua niin vituttaa. Siis niin vituttaa. Lauantai-sunnuntai välinen yö oli kyl kiva =) Mut sen takii mua just vituttaa. Mikään ei mee ikinä niin ku mä toivoisin. Voi perse! ARRRGGGHH!!!

Eikka tippu. Kyynel. Mun tekis mieli käydä yhellä. Ja toisella. Tekis vetää perseet.

Perjantaina westiin. Taas<45