IRC-Galleria

Eilinen..Lauantai 02.02.2008 18:37

Arvoisat naapurit

Anteeksi että eilen, 1.2.2008, myöhään illasta volumit oli kaakossa. Ei ollut sitten munaa tulla sanomaan päin naamaa vaan oli kutsuttava virkavalta tekemään kaikki paskaduunit, vai häh? Jos ja kun seuraavan kerran tällaista häiriköintiä mielestänne tapahtuu, ovea saa tulla koputtamaan ja kertoa mikä vittu on ongelmana. Pidetäänhän naapurisuhteet kondiksessa?

T: E 53


^^Eikä ollu ees hyvännäkösii poliiseja..

O-OU!Torstai 24.01.2008 16:29

MUN OLI PAKKO KERTOO TEILLE ET JENNI ON IHANA IHMINEN!! TE ETTE EES USKO!! HUH HUH!! SE ON NIIN.. VOI EI!! OOT PARAS!! :)

AjohanskatSunnuntai 20.01.2008 17:57

Viime keskiviikKkona (tai tiistai tai torstai) olin YKSIN ostoksilla. Se oli muuten tiistai.. Niin ni ostin itselleni semmoiset huoh-niin-ihanat nahkahanskat. Pulitin niist 65€ mut olivat rahan arvoset.

Huomatkaa että käytin mennytta aikamuotoa KOSKA AAMUYÖSTÄ KU WESTISTÄ SUUNTASIN ESSOLLE NI HUOMASIN ETTÄ TOINEN NIISTÄ OLI ENÄÄ JÄLJELLÄ!

Ja jenni viel sano mulle et se on viikko ja ne on hävinny.. Se oli väärässä, meni 4 päivää...

Kankkusta parannellessa menee taas vaihteen vuoks tääki päivä..

Niin joo, olin myös perjantaina westissä SELVINPÄIN koska eilen oli duunii.. Mun piti vaan käydä yhellä JJ:llä.. En sitte nukkunu ollenkaa vaan neljältä ku sielt westist lähin ni kaks tuntii palloilin ja kuudelt lähin sitte duunin pariin. Niin ja duunist oli sitte ihan pakko suoraa lähtee kiskoo punaviinii jennille :D Rapsakat 50h tuli valvottuu ja olo on nyt sen mukanen ku tän aamuset viiden tunnin päikkärit ei korvannu univajetta..

lanssikuskin suusta :DLauantai 19.01.2008 22:54

Viime viikol tapahtunutta:

" Sanna hei, sit ku tuot meille iltaruoan ni haluttais jälkkäriks tota juustokakkuu. Toi mun kaveri vetää nuuskaa jälkkäriks mut laita mulle kaks palaa. Ja laita niille palomiehille sit pelkkää näkkärii ni ai että niitä vituttaa!!"

Ei auttanu muu ku laittaa panomiehille näkkärii ^^

mikkiSunnuntai 13.01.2008 17:25

Mikki a.k.a Mirva on niin söde. Tos pari päivää sit se sano mulle näin:

"Olin systerin kaa heurekas. Se oli niin suuri pettymys. Siis semmoset niinku sinä saa siit varmaan jotain irti ku et tiiä mistää mitää mut siis.. huoh.."

Tulin mun kummitytön kaa tähän mikille dataa ja lähetin sähköpostia semmoseen lääke tutkimusjuttuun johon oon osallistumassa. Yritin saada siitä kauheen virallista ja luin sen sitte mikille joka sano vaan että:

"Ota se ja se pois koska muuten ne luulee ettet oo käyny mitää kouluja."

Voi ei. Kankkuset on niin södei. JeNskaelle meen ihan just kohta juomaan kahvii ja puhumaan sontaa. Aivan loistavaa.. Jos jollain on tylsää tänää ni saa ottaa yhteyttä koska tekemisen puute on tällä hetkellä sietämätön.

TURKU JÄÄTYY!Perjantai 09.11.2007 15:57

Oon ollu ihan murhaallinen tässä nyt viime aikoina.. Ottaa niin pattii kaikki mahollinen.. Vittu..

MUTTA LÄHETÄÄ MIKIN KANSSA KOHTA / ILLALLA KU DUUNISTA PÄÄSEN NI ROADTRIPILLE TURKUUN! :D

Annan tupareiden takii me sinne siis lähetää, että ei huvin vuoks sinne herranjestas mennä :P

Yöllä pitää ajaa kyl takas koska HUOMEN AAMUL DUUNII! :D

Joo, mutta lähen tästä nyt takas DUUNIIN!

Home Sweet HomeLauantai 03.11.2007 18:20

MUUTIN VIHDOIN JA VIIMEIN POIS MAMIN LUOTA ET BILEET!!!

ASUN NYKYÄÄN OLARISSA!!! YKSIN!!!

ÄÄÄ!!

VITTU!! :D:D

NihtisiltaSunnuntai 28.10.2007 12:55

Ja kortti lähti.

Alanya, TurkkiMaanantai 15.10.2007 00:32

Sain napsulta tänään vihon jossa oli meiän "matkapäiväkirja" Turkin matkalta joka tehtiin tuossa elokuussa salaa :D

"Ostettiin 5 farkut ja farkkuhame joista pulitettiin 320€.. Ai nii, ja 2 pyyhettä. Eli siis puolet mun matkabudjetista. VOI VITTU! Noh, vedettiin röböö ja bisseshofenii sen aikaa ku jengi vaan esitelmöi niit vaatteita meille.

Rantaa noin 20km ja juodaan ööliä. Infected Mushroom soi tastalla Becoming insane. Lämpöä noin 40astetta. Otettiin 5h arskaaa uitiin vitusti, veden lämpö noin 25astetta. Hiekka on varmaan sata asteista näin välimeren rannalla. Yöllä on onneks viileempää, joku 30astetta.

Joo! Puolet budjetista meni ekassa 2h et hyvin menee. Kalja makso kentällä 9€.Ruoka se on loistavaa. Parempia makuelämyksiä saa hakea! (Kivien alta) Parasta mitä olen koska syöny. (paitsi sansun ruoat).

Ajateltiin tossa mennä ajaa vesiskoottereita mutta budjetti ei anna periksi. 60 liiraa 2 hlö 15min. ni aika suolanen hinta vaikka ovatkin 750kuutioisii. Mutta sain luvan vuokrata prätkän päiväksi: R6=120e. Ainut vaan et täällä ei oikeen tunneta liikennesääntöjä ja kaikki vetelee ilman kympärii tääl. Niin ja viel lämpöero on aika hurja. Tuntuu ku olisi esilämmitetyssä saunassa koko ajan.

Ollaan napsun kaa juotu kolme (3) bisseshofenii ja meikäläinen on ainaki jurrissa :D
> AN MÄÄ KANS.

Joo ja eilen käytii shoppaa hotellinjohtajan sukulaisen vaatekaupassa. Loput rahat jäi sinne! Mut saatiin kyyti takas hotellille saksalais valmisteisella opelilla.

No niin nyt maatan rannalla. Sansu on juuri uimassa uimapatjansa kanssa. Itse makaan ja juon kahvii ja kaljaa ja tupakkaa. Eilen käytiin kultakaupassa. Sansulle löydettiin kultainen nilkkakoru ja timanttikorvikset 200€ ja mulle musta kello ja kultainen BMW logolla varustettu avaimenperä. Niillä hintaa 1500€ joten luovuttiin niistä sitten ihan suosiolla. Se avaimenperä maksais suomessa 1700€.

Sansulla on kankkunen, se veti perseet hotellin baarissa kun mä sillä aikaa järkkäsin meiän huoneen uuteen uskoon. Ku se sit tuli alhaalta ni suoraan oksentamaan. Joo ja mutsi lupas laittaa meille lisää rahaa.


Tos oli kaikki mitä saatii kirjotettuu ylös viikon reissulta et ihan jees :D

:DSunnuntai 07.10.2007 19:24

Oon kotona, mul on ihan vaan vaihteen vuoks kankkunen, syön kuivattuja omenoita, juon maitoa ja luen seksikirjaa.. Tässä muutama ote siitä:

"Diabeetikkojen elimistössä on ylimääräistä sokeria, joten heidän siemennesteensä maistuu usein hunajalta tai cantaluponmelonilta."

"Jotkin sairaudet, esimerkiksi diabetes, antavat virtsalle hedelmäisen tuoksun."

"Mihin se kurkku katosi? Älä koskaan työnnä peräsuoleen esinettä, joka ei laajene tyvestään. Peräaukon sulkijalihakset saattavat näet imaista esineen sisään. Ensiapupoliklinikoiden lääkärit ovat joutuneet poistamaan ihmisten peräsuolista muun muassa sampoopulloja, hehkulamppuja ja jopa hamstereita. Heillä toden totta on parempaakin tekemistä."

"Mistä sen tietää, tuleeko sulta yhtä paljon spermaa kuin muilta kavereilta? Pornolehtien jätkät näyttävät ejakuloivan ämpärikaualla, mutta se on kai vaniljakastiketta tai jotakin. Multa ei näytä tulevan niin paljon, mutta upealta se tuntuu silti." -Ray, 16, Yhdysvallat

"Miehillä on siemensyöksyn jälkeen niin sanottu toipumisaika jolloin siitin veltostuu eikä mies saa toista erektiota tai orgasmia. Nuorella miehellä se voi kestää muutaman minuutin, yli 60-vuotiailla jopa pari vuorokautta."