IRC-Galleria

Hej!Maanantai 23.10.2006 19:54

Mitä kuluu?!? Mulle kuuluu ihan hyvää :)

Olin lauantaina kannussa. (ENKÄ OLLU!) M, E, L, A, T olivat mukanani :p Join Napsukan rahat. Mentiin nukkumaan obaut 4am vaikka 6am oli herätys DUUNIIN! Krapula: ei ollut, humalatila:ei ollut mutt väsymys: JÄRKYTTÄVÄ. Onneks isommilta haavereilta säästyttiin, peukaloon tein vaan pienen vekin, ei sen kummempaa. Ja taas sama virsi: "Tietsä keltä sä näytät?!"
-Tiedän. "Ihan silt salkkareitten, mikä vittu sen nimi on.. SALLA! Siltä sä näytät!!" -Kiitti.
^^Imaskaa nopeesti sykeröö!

Sunnuntaina ku kopolta pääsin ni lähettiin Laapion ja Napsun kaa Hankoon. Nukuin sen matkan ku sinne mentiin ja matkan ku tultiin sieltä pois. Olin hyvin väsynyt possu sanoisinko. Pääsin kybän pintaan himaan ni 20min ja meikäläinen veteli hirsiä ilosesti.

Mul oli tänään vaan kaks tuntii kouluu. Juomasekotuksii :) Suomeks sanottuna leikittiin bartendereitä. Tai no joku yks leikki ja muut katto vierest ja maisteli aikaan saannoksia. Ihan hyvät keitot keitetty.

En jaksa nyt enempää rustailla, lähen suihQn. Katsellaan tyttäret ja pojat!

Ööö!Keskiviikko 18.10.2006 00:58

Thihi, oltiin eilen laapiolla. Mun piti mennä himaan yöks ku tänä aamuna oli ajotunti mut sinnehän nukahin sitte. Sikke siistii! :D Onneks Tuomas heitti mut sinne, muuten en ois ikinä kerinny, Jani asuu nimittäin jossain kontulan lähellä.. Vantaan puolel kuitenki. En muista sen mestan nimee :D

Tosiaan oli ajotunti tänään. En ollu oikeen iskussani. Meinasin ihan ekaks ajaa Mikin päälle ku se käveli suojatietä pitkin siit mun edestä :D SORI! Katoin vaan et jee, mikkihän se tossa enkä sisäistäny sitä tosiasiaa et se auto liikku. Kolme kertaa stögäsin auton kanssa. Ei ees hävettäny :D Ja yhes kohtaa ku käännyin oikeelle ni vauhtii oli 60 ni se maikka sitte tuli mun syliin. Mut ei se oo niin justiinsa.

Oon mamin kaa himassa ja mua ahistaa! Ei oo mitää tekemistä! Huomen 7 aamul duuniin, jee! Ja sit teoriatunnille. Ja sit jotain yleist häröilyy.

NP: Kapasiteettiyksikkä - Lomalla

^^Syysloma tosiaan alko viime pe! ;D Sorgen te muut joil alkaa vast KESKIVIIKKONA! äähäh!
Mul on kyl sit viikendi duunii et en sit tiiä voiks tätä luokitella lomaks. KEKSIKÄÄ JOTAIN TEKEMISTÄ MULLE! PERSE!

Baby sitterMaanantai 16.10.2006 01:54

Semmonen hassun hauska juttude piti vielä kertoa joka sattui perjantaina ku olin viherissä lastenvahtina. Pojat, Santtu (1. tai 2. luokalla) ja Ville (eskarissa tai ekalla luokalla.. se oppi just lukee ni kuin vanha se sit on?) ovat oikein hassuja pojuja. Oltiin niitten kaa eka pelaa korista ja sit katottiin se joku matka maailmaympäri 80päivässä, se leffa joka tuli vähän aikaa sit dvd:lle :D

Ville nukahti jo puol 8 aikoihin ja minä ja santtu katottiin sitten Ilman johtolankaa. Noh, siin sit käsiteltii jotain raiskaus juttuu ja loppu vaiheessa sitä ohjelmaa Santtu kysyy: "Mitä tarkottaa raiskata?" Mul oli semmonen kutina tuol sisimmissäni et se jotain tällästä varmasti kysäsee mut en aatellu et niin oikeesti kans käy :D Vastasin hyvin aikuismaisesti ja fiksusti että:"Se on niinku pahoinpidellä" Teinkö mielestänne kauheen väärin vai tuleeko Santusta nyt sit ihan kieroutunu persoona isona?

Katottiin sit viel Tombraider tai mikä se nyt onkaan joka tuli perjantaina.. Sain eilen kuulla et se on joku k-15.. Ihan sikeesti Santtu kyl nukku sen yön et no panic :)

ONNEE!!Sunnuntai 15.10.2006 02:02

Jenni täytti tänään 19, onneks olkoon!!! Lähetään siis viihteelle, kerron myöhemmin mitä kävi.. :P Napsu on toisaalta mukana että se pitää mulle jöötä.

Mut joo. Tää on omistettu siis my darling jennille!! OOT PARAS!!

Tätttärää!Tiistai 10.10.2006 00:00

En oo piiitkään aikaan kirjottanu mitää mielenkiintosta tänne, asia tulee muuttumaan saman tien. On kuulkaas dyydit tapahtunu vaikka mitä!!

1. Mun synttärit!
-Vietin 18-vee syntymäpäiviä mamin duunipaikalla 30.9. Ne olivat menestys: ihmiset tykkäsivät palautteen perusteella juhlista. Itsekkin olen sitä mieltä että onnistuneet kemut olivat. Mun puhelin tosin pöllittiin sieltä mut mitäs pienistä. MUL ON SITTE TAAS VAIHTEEN VUOKS UUS NUMBA! :P
Sain oikein kivoja lahjoja mm. Villeltä vuodeks vipit galleriaan :D

2.Viime viikon keskiviikko. Aladinin 1€ tuopit- päivä :D Bissehän siellä on ihan vettä mutta ku halvalla saa ni miksipäs ei. Tosin halvaks se ilta ei tullu, köyhdyin 130€ illan aikana. Eikä mitää muistikuvaa illasta. Sen kuulin että vähän jälkeen neljän olin soittanu Jenskaelle ja huutanu miks mul ei oo taksin numeroo puhelimen muistissa. Ja viideltä joku taksikuski soittaa ja ilmottaa mun laukun löytyneen sen taksista. Dinistä meille on matkaa obaut kilsa :D Toivon tosiaan etten oo taksilla himaan tullu.

3. Napsu pääs intistä. Lopullisesti. 270 OHI ON! Onnee vaan! Se juhli niitä villisti ja vapaasti torstaista lauantaihin ja sunnuntaina otti sitte korjaus sarjaa. Käytiin Monanki kaa moikkaa poikia Klaukkalassa ku ne siellä juhlisti vapauttaan.

Mitäs vielä.. Vege täyttää 3 tunnin päästä 18! Onnee jo etukäteen! Harmi etten pääse juhlistaa KALLIOON niitä ku keskiviikkona on duunissa kivan rapsakka 15 tunnin päivä.

Mut meen katsastamaan television tarjontaa et saan jotain aateltavaa ku pää ammottaa tyhjyyttään. MIKS SUSSE ET OO PITKÄÄ AIKAA KIRJOTTANU SUN PÄIVIKSEEN, HÄH?!?11

[Ei aihetta]Perjantai 06.10.2006 21:51

Oletko koskaan...?

Istunut Poliisiautossa ?
pariin kertaan kyllä

Tullut umpikännissä kotiin aamulla ?
toissapäivänä viimeks

Suudellut jotakuta hetken mielijohteesta ?
kai

Nukkunut samassa sängyssä monta vuotta itseäsi vanhemman vastakkaisen sukupuolen henkilön kanssa ?
kyllä

Kontannut koulun lattialla ?
en ainakaa muista niin tehneeni

Poiminut sieniä ?
kyllä vain :D

Juossut todella henkesi edestä ?
nääh


Murtautunut autoon ?
en vielä

Unohtanut jotakin lentokoneeseen ?
uniapinen

Pussannut serkkuasi ?
en!

Kaatunut kenkien takia ?
en

Polskutellut Serenassa ?
kyl!

Stripannut ?
en

Uinut vaatteet päällä ?
joo!! :D sikke siistii

Pitänyt stringejä ?
jooh

Laulanut mikrofoniin ?
en onneks

Piilotellut jotakuta muijaa ?
itteeni vaan

Itkenyt koulussa ?
jooh.

Kokeillut nuuskaa ?
kyl, ei toimi!

Ollut masentunut ?
joo

Leikkinyt vetäväsi huumeita ja kiskonut nenääsi tomusokeria tms
suolalla joo :D en suosittele

Oksentanut ihmisen päälle ?
en

Purrut kissaa, kun se on purrut sinua ?
kissat on tyhmii

Haukkunut koiralle ?
en

Mennyt viemään roskia ja heittänyt roskasäiliöön vahingossa roskapussin sijaan oman laukkusi ?
:D:D en

Potenut vauvakuumetta ?
joo :D

Ollut Jonkun jätkän kanssa saunassa ?
Joo

Kaatunut mopolla ?
en

Heilunut jossakin alusvaatteillasi ?
joo :D

Liukastunut banaanin kuoreen ?
en usko et se oikeesti toimii

Pessyt ikkunoita ?
kyl vain :D

Maistanut mustekalaa ?
juu, se on hyvää

Ollut ambulanssissa ?
jep, lanssi kuskit on hauskoja heppuja yleensä

P niinku porkkanaPerjantai 29.09.2006 01:28

Tero ennusti et kirjotan tänne jotain tän päiväsestä porkkana showsta ja niin mä teenki. Revin niin perseeni ku tein Herkussa (Tj muuten 6!) jotain kasvishernarii. Ulvi sitte käski pilkkoa 3mm kuutioita porkkanaa. Tein työtä käskettyä ja loppu tulos oli kupillinen 3cm lohkoja hänen mielestään. Eiku prokkis uusiks. Ja niin seuraavassaki erässä oli jotain valittamisen aihetta. Duuni ei siis ollu mikään paha mut eiks nyt oo yks vitun hailee et onks ne saatanan porkkanat minkä muotosia ku ei sitä keittoo kukaan ees syöny!

Ajotunti tänään. Meni niin penkin alle ettei mitään rajaa! Ajoin niin aivot narikassa ja kädet housuissa ettei mitää rajaa vindet!

Ei muuta.. Muistakaa liittyä sanzzzu celebration yhteisöön ketkä ovat sinne tulossa!

SYNTTÄRIIT!Tiistai 26.09.2006 15:25

Eilen tosiaan koitti tämä suuri päivä. Olin hyvin pettyny siihen fiilikseen mikä mul oli koko päivän. Tai siis, ei tuntunu yhtään erilaiselta! Tehtiin koulussa sanzzzu 18w-synttärikakkuja koko koululle :D Ne oli älyhyvei! :D

Olin sitte töissä eilen, pääsin 22 jonka jälkeen suuntasin eleveniin tapiolaan :D Tyhmä veto, koska hengailin siellä ennen ku täytin. Noh, suurinpiirtein ainut paikka joka tapiolassa oli auki saatana! Siel oli niin kuvottava semmonen äijä joka kävi Tanjaan (Siniin ;D) käsiks. Noh, meni hermot ja sanoin hyvin nätisti (o:)) että painu vittuun. Loppujen lopuks lähti samaan aikaan meiän kanssa että joopa joo.. Salla yritti saada sen äijän omaisuutta mutta ei sillä mitää ollu. Paitsi jotain kuvottavia lidl safkoja. No joo..

Lähettiin sitte FORTUNAAN :D. OLI MUUTEN MAHOTTOMAN HYVÄNNÄKÖNEN TAKSIKUSKI! AI SAATANA! Joo, Fortunas juotiin vaan yhet ku otettiin taksi ja lähettiin Feveriin. Siel oli ihan kiva meno päällä, tutustuin yhteen n**k*r* naiseenki :D Siel sit sheikkailtiin ja lähettiin pilkun jälkeen himaan. 130 euroo köyhempänä.

Joskus viiden pintaan tänä aamuna olin sitte kotona. Mun olis pitäny herätä vähän vaille kuus ku seittemält alko koulu mut paskan marjat. Silmäni aukesivat ekan kerran vähän vaille kakstoista.

Lauantaina sit pamahtaa!

TIDII!!Torstai 21.09.2006 00:01

Älkää kiusatko Sussea ja heittäkö tyhmää ikäläppää! 00tte kakkiksia! MUR! Mut 1 juttu: tj5! ;D

Jooh, isuttiin Mikin kanssa monta tuntii ja suunniteltiin sanzzzu celebrationeita. Aika hyvällä mallilla on! Juotiin muutamat oluset ni johan rupes ideoita lentelemään, myös niitä toteutuskelvottomia :D Mitää temaa ei hei kekkastu, sori sysse! :'(

Jooh, tänään olin hei ajamassa! Meni ihan sikke hyvin, olin siis liikenteessä. Vettä sato ja aamuruuhka, mikä sen parempaa?! Anna sai muuten eilen kortin, propsit sille!

Olikohan jotain mitä piti kertoa? SAMPSA TÄYTTI TÄNÄÄN KAHEKSANTOISTA! ONNEE!
Hei, Sanzzzu Celebration 30.09.2006 <-- Tervetuloa ne jotka tietää sinne kuuluvansa!

Hmm.. Tota noin. Mua ärsyttää yks ihminen ihan sikke paljon ja käy pottuun!! Oot niin ärsyttävä, itsekeskeinen ihminen ettei mitää rajaa!! OOT KAMALA! TAJUATKO!??! Mä tiesin ettet tajuu!! ÄÄH!

Huomen töihin, vaihteen vuoks. Oon ihan loppu kuitti. Noh, sunnuntain onneks viroon! Tidii!:D Mut joo, meen tekee kutsukortit loppuun :D Mul on vast 13! Menee joku ikä ja terveys vittu! :D

Syndet!Perjantai 15.09.2006 19:59

Mä oon täs nyt miettiny mun pääni puhki et pidänkö synttäri bibbalot vai en. Tein tos galluppia ja tällä hetkel näyttäis nyt siltä et joo. Samuli haluu kakkukahvi kestit ja Aleksilla on mulle jo lahja. 10 aamuu mun synttäreihin. Mut ne partyt pitäisin kyl vast seuraavana lauantaina ni kerkeisin hyvin käymää viros hakemas VIINAA! Jooh.. mä nään itteni puhaltamassa kynttilöitä. Kyl mä taidan ne kemut sit järkkää. JOO!!

100 (pitää viel tarkistaa et mahtuuko 120 henkeä) niin ni sata ihmistä mahtuis mukaan juhlistamaan tätä hienoa juttua. Tein itseasiassa vieraslistan yhel matikan tunnilla. Viel mahtuis 40 ihmistä jos toi 120 nyt on se määrä mitä sinne mestaan mahtuu.

Voi ei, innostuin nyt niin paljon et unohin kirjottaa tänne mitää :D MEEN MOI! :D