IRC-Galleria

KeskiviikkoTorstai 30.11.2006 14:30

Joo-o. Niinhän siinä sitten loppujen lopuks kävi et sain tehtyy sen systeemin kun kello näytti 5.00am. Aattelin et nukun tunnin ja näin. Heräsin 10.25. Ei ollu taas vähään aikaan niin hirveetä vitutusta ku sillon. Noh, menin sitte kouluun kahteentoistaku piti olla vielä ravintolapalvelua. Eipä ollutkaan. Menin siis ihan turhaan kouluun eilen.

Mentiin sitten Awaloniin.. Ei muuta varmaan tartte sanookaan. Olin tosin jo yheltä nukkumassa =)

Kadonneet tavarat: 20€, bussilippu, kaulahuivi, röökit ja Monttu

Joo-oKeskiviikko 29.11.2006 06:53

Niin ni semmost piti mun kertomani että. Ehehi, en oo saanu sitä esitelmää valmiiks. Ja ei, mua ei väsytä yhtää. Vaan että, okei no vähän väsyttää.. Se mun piti sanoo et oon ihan kokoaan unohtanu et tohon piti tehä semmossii annoskortteja. Plus siihen piti LUONNOLLISESTI liittää ne reseptit mitä meinaa duunaa. ETTÄ PERSE!

Mun herätys kello soi noin tunnin ja 10min päästä. En nyt kyllä enää jatka tätä hommaa enää, sillä mul ei oo niit semmossii pohjii ja sit niin.. voi vinde!

Niin ja semmonen hassu juttu et en saanu liitetty tohon mun tekstiin ni kuvia, joten printtasin parit fotot ja TEIPPASIN ne kuvat noitten tekstien alle sellattii hassusti. TEIPPASIN ne sen takia koska meil ei oo LIIMAA! Seki vielä.

En nyt tiiä et pitäiskö mennä nukkumaan vai ei?! Voisin kyl lähtee vaik juoksemaan tonne ulos. Ei mitää pöllömpi idis, uskoisin. Pitää nyt kattoo mitä sitä kehittelis. HEI MUUTEN!!! MIKKI TÄYTTÄÄ TÄNÄÄN 18VEE!!!!111 ONNEKS OLKOOON!!! JEE!!

ZZZZzzzzZZZZZzzz...Keskiviikko 29.11.2006 05:06

Nukahan ihnan just kohta. Vittuu!! Mul on täsny kolme tuntii aikaa et kello soi, neljä tuntii aikaa et bussipysäkille pitää lähtee ja viis tuntii aikaa et tää vitun kv-tehtävä mitä rustailen (kuus tuntii nyt väsänny) ni pitää palauttaa!

Ja ei, en oo loppusuoralla. Tai periaattees oon. Mult puuttuu ruokasanasto osuus (kolme sivua, sisällysluettelo, kansilehti ja kaikki kuvat) Eli periaattees jos hyvin käy ni kerkeen ehkä jopa vähän nukkuakki. Saa nyt nähä. Pakko oli keittää kahvii, ei kyllä hirveesti auta. Aattelin et kävisin tos esso hakee jotain batteryn tynkää ta jotain.

Jos saan huomenna, tai siis tänään, palautettua tän kirjallisen osuuden JA mun näyttö onnistuu niin etten polta tai muuten vaan kämmää mitää mitää ni suon itselleni unipäivän huomenna. Eiku eihän se käykkää ku pitää käydä autokoulussa ja tehä yks muutamien sivujen mittainen rästitehtävä ja ainiin.. ruotsin ja enkun koe perjantaina. Niihinkin pitää lukea. Perkele!

Ei kelläin olis myydä pirii tai mitää et pysyn hereillä. AD/HD - lääkkeetkin käyvät. Pakko käydä kyl haukkaa vähän raitista ilmaa et aivot piristyy. HEIJ!

Hazzuuu!!Tiistai 28.11.2006 23:40

Joo-o. Eilen oli oikeesti hassu päivä. No niin tääki mut joo.

Eilen. Mul olis ollu juomasekotus kurssin koe. Noh, meikäläinen nuQ nätisti vähän vaille kymmeneen asti. Koe alko kymmeneltä. Että se siitä sitte. Uusinnas oltais muutenki nähty ku en kauheen hyvin valmistautunu siihe. Kakkaa tapahtuu.

Menin sitten KIRJASTOON tekemään mun kv-päättötyötäni. Pistin normaalia enemmän pakkelia naamaan ja korkkarit jalkaan ettei kukaan vaan vahingossakaan luule et hengaan siel uuseestikkin. BIG MISTAKE! Kaikki oli hiiren hiljaa siellä ku meikäläinen kipittelee pitkin ison omenan kirjastoa. Enkä osannu ees olla siel ku en löytäny mitää kirjoja ku ne osastot on jotenki epäloogisessa järkässä siellä ja niin. Huoh. Olin niin hoo-moilanen ettei mitää rajaa! Niin ja kiitos vaan sille kirjastosedälle ku valas mulle ettei kirjastossa saa pitää puhelinta äänellisellä =)

Tänään, itseasiassa nyt, alkaa tekee sit sitä vitun kv-hässäkkää koska se pitäis olla HUOMENNA VALMIS! Ja mul on, hmm, raa'at käsinkirjotetut muistiinpanot. PERSE! Täst tulee piiitkä yö.. Eikä mul ees oo maitoo et voin keittää kahvii. Mustana siis. Huomenna taitaa kakka lentää.

Joo.. Ei kai täs sit muuta. Meikäläinen alkaa väsää sitä. KATSELLAAN!

Ai nii joo. Ette kyl usko tätä. Kävin tänään KUNTOsalilla. NII-I! Siis ihan raadoin siellä enkä vaa hoomoillu. Pitää kyl saada jotain laiteopastusta ku en oikeen osannu kaikkii vempaimii käyttää :D

Darin<3 :DKeskiviikko 22.11.2006 01:16

Thihi, vähäks hassui juttui on täs tapahtunu.

1.Katja voitti jossain NRJ:n skabassa Darinin fanitapaamisen ja studio51 pidettäviin levyjulkkareihin liput. Onneks olkoon siitä. Meikäläinen on vaan lähös mukaan :D IHQ! ;D En varmaan saa ens yönä nukuttuu ku jänskättää niin paljon :D KATJA VOIS ENS KERRAL PIKKASEN KATTOO MIHIN KILPAILUIHIN OSALLISTUU!! :D

2.Tänään, meiän rinnakkaisluokka kuulemma savusti lohta. Tai liekitti. Palohälyttimet nimittäin rupes huutaa leipää tos vähän ennen yhtätoista :D Meil oli sillon laskentatoimee ja oltiin autuaan tietämättömiä koko judust. (Pitää oppilaitosvastaavana ottaa asiaks hoitaa noi systeemit kuntoon, koska jos olis oikeesti koko paska ollu tulessa, ni ei meil olis ollu mitää tietoo asiasta..)Se hälytin nimittäin kuulosti mun mielestä ihan auton varashälyttimeltä jota kuuntelin viis minssii ennen ku joku täti tuli siihe ovelle ihmettelee mitä me sisäl tehää.. No joo. EIKÄ EES OLLU HYVÄNNÄKÖSIÄ PALOMIEHIÄ! Ne oli saleen valkannu siel asemal ne vanhimmat ja rapasimmat ketkä lähtee ihmettelemään tilannetta. Yks ehkä oli, sekin tosin istu siel autossa ja haukotteli et kivat kitarisat sulla!

3.Kävin eilen mun säästötilil hakemassa pikkasen rahaa, 300e. En nyt sit saa tänä vuonna sielt enää senttiäkään et wihii! :D no joo. Se täti siel anto mulle 100e ja 200e setelit. Onhan ne ihan kivoja paperilappusia MUT MIKS VITUS MISSÄÄN NE EI KÄY MAKSUVÄLINEENÄ!! Olin aamul ostamassa tu..ssua (o:)) ja annoin sen 200e setelin sille ni sano et onks pienenpää ku en ota noin isoja rahoja vastaan, ei oo vaihtorahaa. ANTEEEKS MITÄ!! EIKÄ SE EES OLLU MIKÄÄ PIKKUPUOTI VAAN IHAN TOMMONEN TAVIS KAUPPA. Sit käytiin mäkis safkaa ni se täti sano et sori, mä en voi ottaa tota rahaa vastaan ku ei oo laitteita tunnistaa tota. NO AHA! Pyyhin kyl huomen aamul ku käyn kakilla ni perseeni siihe seteliin..


4.Tuli ihan sikke tyhmä olo tänään keittiötunneilla ku sampsa laitto mun päähän semmosen kulhon ja sit se paukautti jollain kauhal siihe kulhoo niin et mun korvis alko soida :D Villelle muuten tiedoks et oo enää kauaa vip galtsus!! Lupas nimittäin syndelahjaks vip-aikaa lisää :D

Ei kai täs sit muuta..PAITSI ET OLIN TÄNÄÄN VIKALLA TEORIATUNNILLA!! wIHII!! Ookke nonimö!

np: Steen1 - Terroristi Feat.AsaMaanantai 20.11.2006 01:29

KERRO, OOTSÄ TERRORISTI!!

Thihih, lopetan tupakanpolton ja muutenkin jätän huonot elämäntavat taakseni 30min.päästä. Alko nyt!

Oltiin eilen Casanovassa, biikkarissa ja aladinissa :D En ees ollu missää perse kunnossa, tosin ku napsu vähän tollattii :p Oli kyl ihan kivaa.

Jenni sano tänään et näytin ihan venäläiseltä huoralta. En voinu muutaku nauraa :D En mä hei jaksakkaa mitää tänne kirjottaa, sortsi!

AI NIIN!! MUST TULI NYT SIT TYÖTÖN ISOLLA VEELLÄ!!

Pikku sansun päiväkirjaPerjantai 17.11.2006 03:08

Löysin mun vanhan päiväkirjan jota oon pitäny tossa kuus vuotta sitte. Vitsit et oon ollu tyhmä! Oon täs nyt tovin nauranu näille tyhmille jutuille mistä oon kertonu mun päiväkirjalleni :D Täs on pari juttuu! :D

Huhtikuun 12. on kiirastorstai. Eilen kun olin koulussa, kuviksentunnilla, nauroin paljon. Okei, tosi paljon. Niin Anna-Leena Brännare (siis se kuviksen ope) sano mulle:

-Sanna, eiX sun kurkku oo ikinä kipee?
Mä olin silleen et thä? Sit se jatko:
-Kukaan mies ei varmaan halua tollasta vaimoa!
-Kiitos, mä vastasin sille. Se on vammanen ope!

Tänään on 27.Huhtikuuta. Vappu on jo ovella ja torstaina mennään luokan kanssa Tapiolan yläasteelle tutustumaan. Iskä ehkä muuttaa meille takas. Mä pölläsin mun äidiltä röökiä. Käytiin sit polttamassa ne yhessä metsässä Maijan, Monnan ja Jupen kanssa. Sit sinne tuli yx vanha papparaonen. Mä en haluais että iskä muuttais meille. Mä muuten löin Annikaa pesismailalla.

Tänään on 16.07.01 Et ikinä arvaa, mun äidin työpaikalla kävi eilen rosvoja. Ne vei sielt rahaa ja kaarinan kännykän. Tässä ote Raid-ohjelmasta: "viina pitää miehen tiellä, mömmöt vie helvettiin!" Aika kiva vai mitä?

Tänään on 19.07.01 Olin eilen Jennil yötä ja Jenni tulee meille yöx koska mutsilla menee niin myöhään töissä. Arvaa mitä?! Mun mutsi peruutti koivuun ja nyt se on ihan tuusan nuuskana. Sitte toinen asia mun äidille annettiin väärennetty 500. No se makso sillä kaupassa vaikka sen ois pitäny viedä se poliisille.

17.04.02
Moi! Tapahtuma sarja lähti sillon liikkeelle kun pöllin mun mutsilta shamppanja pullon! Aivan, kuulit oikein. No, Jenni tuli meille yöx. Lauantaina me sitten päätettiin juoda se pullo. Aivan, kuulit taas oikein. No, pistettiin parhaat päälle ja lähettii kohti tapiolaa. Silkkiniityn kohalla mua alko naurattaa ihan kauheesti. Nauru oli alkua dramaattiselle lopulle. MÄ KUSIN PÖKSYYN! Aivan oikein, kuulit oikein.Mun pidätyskyky jotenki meni pois päältä.
No, lähettii takasin meille päin vaihtamaan kuivat. Kun pullost oli juotu puolet , päätettiin lähteä Tapiolaan, ytimeen. Jäätiin liukumäen kupeeseen. Yx humalainen tuli kysymään että:

-Annattex vähän juotavaa ku suuta kuivaa?
-Ei anneta, Jenni vastas
-Hei, mä näin jo teiän pullon. Antakaa että mä oääsen ees liikkelle
-Ei anneta, Jenni huus
-Näytä ees sitä pulloa, mitä se on?
-Tämmöst vaan, Jenni näytti pulloo ukolle

Se jotain systemoi meiän hiuksii se äijä ja lähti ettii seuraavaa uhria.Koko ton ukko-kutun ajan mua nauratti niin, ett kuset meinas tulla housuun (AGAIN)
Kotiin tullessamme Jenni soitti Andreakselle ja sano:

-Sanna rakastaa Mikaa!
-No Sanna saa sanoo sen ihan sille itelleen! Heippa!

Arvaa sainko kuulla siitä maanantaina! Okei moii!


1.10.2002
Moi!
Paljon on tapahtunu ton jälkeen. Jäin kiinni kytille. Oltiin ryyppäämässä josarin päiväkodilla. Olin juonu jo 3 ottoa (ANTEEKS MUN ON PAKKO NAURAA!!!:D:D:D:D) kun kytät pamahti paikalle. Muut lähti juoksee muualle ja kun mä olin niin hyvässä kondiksessa, mä jäin kiinni Länsi-Auto areenalla. Ne vei mut kotiin ja mun mutsi tuli sit töistä himaan ku kytät soitti sille. Kyttien lähettyy, mutsin mennessä röökille karkasin kavereitteni luo. Sit menin Sandralle yöks.

Oskuu!!Tiistai 14.11.2006 15:55

Vietin siis aivan loistavan viikonlopun Turussa, Oskun liittokokouksessa ja sit aivanloistavan 24h Silja Linella avec amikset!! :D

No se kokous ei ollu niin loistava, tai siis oli mut laival oli hituCn kivempaa :D (ylläri) Kokouksessa toimin Tuan henkilökohtasena assistenttina. Pidin siis suomeks sanottuna Tuasta hyvää huolta. Hengissä se on joten mission complete!

JOO!! ME EKSYTTIIN TURKUUN TUAN KANSSA! En tosiaan tienny et niinkin voi käydä mutta kyllä! Meil oli Tuan kans luppoaikaa joten lähettii sitte bussilla keskustaan vähän shoppailee. Mentiin oikein dösällä :) Palloiltiin siellä vähän aikaa ja lähettii sit dösällä kans pois. Jossain vaihees matkaa kaikki näytti niin ei-tutulle et tuikku kysäs paikalla olijoilta et missä ollaan ja joku mami sano et ollaan ihan vääräs suunnassa. Ei muutaku dösäst pois ja uus yritys. Meiän piti puol 1 olla perillä ni oltiin 25 yli. Eli yhtään ei ollu aikaa hukattavana :D Mut kerittiin!

Lauantaina mentiin sitte "parille" olutravintola Turkuun :D Hui ku on omaperänen nimi :D Noh, se oli sitte ihan täpöten täyten ja vähän aikaa siel palloiltuamme, huomasin et oltiin ainoot suomalaiset. Viro oli hyvin edustettuna siellä, baari tanttaa myöten. Vika tikki oli, kun olin menossa vessaan. Siel mun vieresessä vessassa joku täti ja setä oli sillai, korkokengän korko vaan teki semmost pyöröliikettä :D:D:D

Laivalla, siel oli ihan kivaa :D Oltiin tuikun kanssa ekaks jossain diskossa mut sit kellon näyttäessä 24, kaikki ulos ja sisään vaan ne joil oli henkkarit mukana. Menin sinne sit takas ilman tuikkuu mut ei siel ollu ketää tuttuja enää :D Vetäsin siin yhen ja lähin metsästää muita jotka oli semmoses ihanassa live music mestassa. Sit vähän sheikattiin ja näin. Ai nii, kaaduin rappusissa ja mun kalja levähti syliin. Oli kivaa :D Menin siinä 11am nukkumaan ja kolmen paikkeilla mentiin Tua kanssa sitte aamikselle. Pari tasottavaa otin ja nauratti niin makeasti että huh huh :D

Eikal ei sitte ollukkaan meille junalippuihin rahaa joten sumplimisien jälkeen Napsu lainas sen verran et eikka ja tuua pääs sielt Turusta Espooseen :D:D Jos olisin ollu tuhma ni en olis lainannu Eikalle vaan ottanu Tuan kainaloon ja lähteny juoksujalkaa himaan.

OSsi!Torstai 09.11.2006 03:45

HEI MUN ON VIEL PAKKO KERTOO SIIT YHEST AH-NIIN-HYVÄPEPPUSESTA(onks yhdyssana) JÄTKÄSTÄ JOKA VETI IHAN SIKKE HYVIÄ BIISEJÄ JA AIVAN LOISTAVALLA LAULUÄÄNELLÄ TÄÄN OSSISSA!!

OOT PARAS! HUOH!!... VOI EI!!

BuleeLauantai 04.11.2006 20:30

Eilen oli perjantai. Elin hyvin sen mukaisesti:

Olin mamilla duunissa 11 asti jonka jälkeen MUN PITI lähtee Annan kaa Fortunaan ja sit Vegen kaa jotain säätää. Noh, Anna feidas ja taas kun soittelin pitkin poikin ihmisille ni suurinosa oli jo sen verran hyväs tuiskees ettei kukaan lähteny minnekkään. Noh, menin sitte Iidan luo Eleveniin.
Kerkesin juoda puolikkaan stoben ku Harri tuli ja kysy et lähteeks se meneen sen kavereitten luo vai onks se mun kaa. No tottakai mä sanoin et se jää mun kaa sinne. Päädyttiin loppujen lopuks molemmat Harrin kavereitten luo. Ja Harrin kaverit olivat Kivenlahdessa, Ravintola Be Happyssä ;D

Biikkaris oli jotku halloween bibbalot ja siel oli vaikka minkä näköstä hirviöö. Tuttujaki muutama. Istuttiin siinä sitte Harrin kavereitten kaa ja meikäläinen yritti kiskoo sidukkaa poskeen ja tulla humalaan. (Olin siis tosiaan yhellä ;D) Jekkupaukku ja siideri-linja koitui tosin mun kohtaloks.(<--Tosta hetken päästä lisempää)

Harri katos jonnekki ni meikäläinen meni sit taas tankkaa lisempää. Ja kuulin parhaimman avaus repliikin ettei mitää rajaa: "Moih, käytsä usein täällä?" Vittu mua nauratti. Vastasin sitten käsikirjotuksen mukaan että:" En, ekaa kertaa. Voinks tarjoo jotain juotavaa?" En sitte aatellu sen pidemmälle mitä sanoin koska meikäläinen sitte tarjos sille kermaperseelle. Kermaperseen nimi on muuten Ville. Ihan kivannäkönen se oli eilen, tänään jotenki ei niin hyvä.

Jooh, eli sen jälkeen filmi meneeki sitte lumisateelle. Muistan et sain sen villen joltain kaverilt kyydin HIMAAN, Harrin kohtalost ei oo mitää tietoo ja oon tullu joskus puol 5 himaan.

Tänään heräsin sitte tossa kahentoist aikoihin, olin edelleen kännissä ja aattelin soittaa napsulle. Noh, tiedätte varmaan jo mitä on tapahtunu.. Löysin vaan takkini. En mitään muuta. Ei laukkua, ei kännykkää, ei rahaa. Noh, soitin sitte napsulle ja se sano et joo-o, sun omaisuus on jonkun vitun villen luona lepuskissa. Meni hetki tajuta mitä eilen tapahtu ja sit muistinki..

Kävin tossa äsken sitte nolona omaisuuteni hakemassa.. Kiitos hänelle vielä kerran! :)
^^Täst jutust ei nyt tullu oikeen mitää, kiitos mun krapulani. Sori ja anteeks. Lähen täst kohta kattoo wtc-leffaa tennariin et katellaan puput :)