IRC-Galleria

Matkakrtomuksia osa 6Maanantai 15.01.2007 02:00

Nonni, viikko sit saavuin ja nyt vihdoin ja viimein kerron miten se matka dubaissa meni!

Eka päivä:
Oon hyvin huolissani mun ihonväristä. Oon ihan varma et lähen samanvärienä takassuomeen mitä nyt oon. Huomenna alotetaan rankka auringonpalvonta kuuri et kattoo nyt.

Lähdettiin vähän kiertelemään kaupunkia. Ostettiin herätyskello ku meil kummallakaan ei ollu kelloja mukana! maksettiin 40drh. (9e) ja vieresessä kaupassa olis saanu 5drh :D (1,11e). Elämä.. Aamukahvit käytiin iltapäivällä hörppäsemässä yhes katukahvilassa jossa istu vaan ja ainoastaan MUSTIA miehiä. Ahisti.

Päätettiin illal lähtee katsastaa Dubain yöelämää jota ei ole. Käveltiin johdollani ja partiolaisen suunnistustaidoilla tunti väärään suuntaan ja sitten ku päästiin semmoselle soukki alueelle ni se oli täynnä semmosii äijii jotka tekee mittatilauspukuja. Mikskä niitä sanotaan? No enivei, siel sit jotain häröiltiin. Viinaahaan koko maassa ei myydä muuten ku hotellien yhteydessä olevissa ravintoloissa. PAITSI EI MEIÄN HOTELLISSA! Ku päästiin takas hotellille muutaman tunnin päästä ni mun varput oli ihan mustat ku mul oli mun hienot kengät jalassa :D

Toinen päivä:
Ranta on ihan vitivalkonen: hiekka ja ihmiset. Toivon tosissaan et kaikki täällä olevat ihmiset on tullu vast tänään tai eilen! Muuten en ala mitää. Vesi on tosi puhdasta, ei leviä eikä muuta shittuu. Tosin vesi on tosi kylmää ja rajusti suolattu. Nukahin pariks tunniks tähän aurinkoon ja toivon ettei mun selkä kärähtäny.

Kerroinhan huoleni siitä että pelkään jos en rusketu. Noh, nukahin tosiaan pariks tunniks tohon paahteeseen ja mun selkä vaihto siin ajas värii valkosesta punaseks =)

Meiän piti lähtee josku seiskan aikaa lähtee shoppailee mut nukahettiin ja heräsin ite vast yöllä et se siitä päivästä sitte :D

Jatkan tätä kertomusta tos joku toinen sateinen päivä.. Meen pelaa gta:t.. Katsellaan!

Matkakertomuksia osa melkein 5Keskiviikko 10.01.2007 09:32

Kerron iltapäivällä miten matka dubaissa sujui, en nyt sillä on kiirehdittävä kouluun jonne en millään haluaisi mennä. En tykkää siitä paikasta yhtään. Monaki on ihan hylänny mut. Tekee vaan töitä eikä oo koulussa milloinkaan. Onneks sille vielä karpalolonkero maistu että sain keskusteltua hänen kanssaan eilen henkeviä. Mul on tänään tärkeä päivä mun raittiuden kannalta. Tai lähinnä alkavan raittiuden. Vähän jännittäis. Mut joo, lähden tästä nyt reippahasti kohti dösäriä. SII JUU!

Eilen..Lauantai 23.12.2006 22:51

Oli krapulapäivä. Mutta lähettiin jo hyvissä ajoin liikenteeseen ( 1800 istuttiin vantaan jossain milleniumissa :D) Mun puhelin muuten jäi tohon kyseiseen baariin :D Sain sen äsken takas. Suuret siitokset sille ählämi äijälle ku vastaili mun puhelimeen ja valasi ihmisiä mun puhelimen olemassa olosta :D

Niin siis. Oltiin eilen Napsun kanssa jouluhulabaloossa kaivohuoneella!!! Oli ihan mukavaa =) Napsun 200 ja yks kaverii oli siellä, se oli ihan hassuu. Koko olari edustettuna! Olin tutkalla, myönnän. Mut tutkalla on hyvä olla ;D

Eilen ei käyny mitää verttejä, pitkästä aikaa ei käyny mitää ihmeellistä. Vedettiin perseet, katottiin ku ässä heilu ja jotain shit. Mut siin se sit oliki :D Ei se kyl enää muuta vaadikkaa o:)

Huomen lähtö Dubaihin. Ei oo yhtää matkakuumetta, en oo ees pakannu vielä. Huomen aattelin sen hoitaa pois alta :D Et nähää sit ens vuonna.. No kyl mä huomenna viel tänne kirjottelen. Nimittäin kerron teille rakkaat lukijani mitä sain joululahjaksi :D Paketteja on kokonaista viis :D Mut joo, katsellaan :D

Nimikin sen jo kertooMaanantai 18.12.2006 01:49

A : You like to drink.
B : Everyone wants you.
C : You are really silly.
D : You like to drink.
E : Damn good kisser.
F : You are dead sexy.
G : You never let people tell you what to do.
H : You have a very good personality and looks.
I : You Are Great in bed.
J : People Adore YOU!
K : You're wild and crazy.
L : Everyone loves you.
M : best kisser ever.
N : You like to drink.
O : Awesome kisser.
P : You are popular with all types of people.
Q : You are a hypocrite.
R : Fuckin crazy.
S : Easy to fall in love with.
T : You're loyal to those you love.
U : You really like to chill.
V : You are not judgmental.
W : You are very broad minded.
X : You never let people tell you what to do.
Y : Best g/f b/f anyone could ever ask for.
Z : Always ready

S: Easy to fall in love with
A:You like to drink
N:You like to drink
N:You like to drink
A:You like to drink

Oppilaskunnan pikkaritSunnuntai 17.12.2006 19:03

..vietettiin perjantaina. Ne oli täys floppi! Siel riideltiin ja huudettiin, joten dokaaminen oli ihan sivuseikka! NII-I! No joo, olin kyllä jurrissa loppuillasta mut SILTI! Ja meit oli huikeet 10? Mentiin kannuun jatkoille, siellä oli paaaljon kivenpaa!!

Lähin puol 4 taksilla himaan. n.300m ennen mun hima käännostä luuri soi ja napsu kysyy kyytii. Se oli sen kavereitten kaa ollu HIGHLIGHTISSA :D ja ne ei saanu kyytii mistään. Noh, sanoin taksikuskille uuden osotteen ja niin löysin napsun ja kumppanit. Laapio ja sen kaveri sitten olivat matkalla länsimäkeen joka oli siis seuraava etappi. Sieltä mentiin napsun kanssa sitten meille nukkumaan. Taksikyydille tuli hintaa 87€. Köyhät kulkee taksilla.

Tosiaan viideltä pääsin nukkumaan ja parin tunnin päästä siitä piti lähtee töihin.. ihanaa! pääsin yheltätoista jonka jälkeen mentiin biikkariin!! tihhi.. puol viideltä pääsin sit taas nukkumaan :D ja 12 piti mennä töihin.. Suht anaalista :)

Mut joo.. Ei kai täs nyt sit sen kummempia.. Katsellaan!

Viime viikkoTorstai 07.12.2006 15:25

Oon ihan unohtanu kertoo miten viime viikonloppu meni!! Herran jumala!!

Perjantaina, Napsu vei mut teatteriin. Mentiin Q-teatteriin kattomaan paha tahto-niminen systeemi. Näin salkkareitten Annikan siellä <3 :D:D No joo, Jee! :D Se oli ihan sikke hyvä näytös! En kyl mitää juonta siit oikee hiffannu mut yks kohta oli paras ikinä :D Siin oli mies ja nainen ja sit ne siin jotain häröili. Yht'äkkiä molemmat rupee riisuu vaatteit siin pois ja sit ne pomppii aatamin ja eevan asuis, paitsi et näil ei ollu lehtiä peittämässä niitten genitaali alueita.

Sit ku tuli väliaika ni otin KUIVAN OMENASIIDERIN! Hyi saatana! No joo, otin vaan peri huikkaa ni iski ihan hirvee olo! Kävin siin vessas jotain yökkimässä ja mun masuun sattu ja yök. Ei kiva. Sanoin sit napsulle etten uskalla mennä takas jos laattaan sinne lavalle ku istuttiin siin edes. Ni ei sit menty takas vaan mentiin kävelee ja sit.. :D:D Maksoin 40senttii et pääsin riplalle semmosee nistikoppiin töölös :D Käytiin parilla sitte jossain oikein mukavassa paikassa, nimee en kyllä muista. Mut se oli hyvin söpö pikku lähiöbaari.

23.00 Meil oli pöytävaraus Coloradossa. Se oli ihan kiva kans vaik siel oli porukka ihan gänäs ja näin. Mut ruoka oli hyvää ja se portugalilainen punkku jota juotiin ja joka pisti Napsun pään ihan pyörälle :D Nii ja sit!! VOI EI!! ´VÄHÄN NOLOO! :D Must tuntuu et meikäläinenki tais olla humalassa. Nimittäin, siin meiän annokses oli semmoses vartaas ihan lämminsavukalan näkönen ja makunen mötikkä. Näin vastasin Tuomaksellekki ku se ihmetteli et mikä se on. Sit tuomas oli viel sillai et joo, oon joskus syöny tätä kalalajiketta :D :D Ku napsu sit kysy silt tarjoilijalta et mitä kalaa se oli ni se ihmetteli kauheesti ja sano et ei siin annokses ollu kalaa!! Se oli ollu kanaan ja sit siin oli joku systeemi siin päällä tai sellattii :D:D HYVÄ MINÄ!! MUST PITÄIS TULLA KOKKI IHAN JUST! :D

Lauantaina sitte noustiin joskus viiden aikaa päivällä ylös miettimään et mitä leikkii leikitään laapion kanssa. 10min meni ja keksittiin vaan:keilaus, seksimessut, OMELETIN PIKKUJOULUT tai lähtö Tampereelle moikkaamaan nyppee. Päätettiin lähtee röökille Tampereelle. Siinä sit vähän pot ja lonteroo ja oltiinki jossain kuppikylässä Tampereen lähellä. Käytiin essol kahvil nypen ja sen tyttöystävän kanssa ja lähettii menee :D Käytiin kyl siel keskustassa yhellä semmoses paikkaa MISSÄ EI SAANU POLTTAA TUPAKKAA PAITSI SEMMOSES VAMMASESSA KOPPEROSSA!!! Jumaleissön mä sanoin ja lähettii menee! Sit lähettii lahen kautta himaan jossa oltiin puol viiden aikaa aamulla =)

Sunnuntain käytiin sit siel automessuil. Ne oli ihan tyhmät! Siel ei ollu ei niin mitää!

TiistaiTorstai 07.12.2006 13:42

Oltiin siis katsomassa Busta Rhymesii Napsun kanssa. EI ollu hyvä: pari tuntii myöhäs ja musa mun pää meinas hajota ku se oli niin täysil se juttude. Siel ei ees ollu paljon ihmisii :< Harmittaa vaan ku liput makso kumminki vajaa viiskymppii ni sit niin..

Lähettiin joskus 11-12 paikkeil ja mentiin gardeniin. Siel oli paaljon parempi meininki!! Paljon tuttuja ja sen sellasta. VOITIN SIEL PAIDAN!! HYVÄ MINÄ =) NII JA LIITYIN VASEMMISTO NUORIIN!! Siel oli semmonen kamala setä, tai siis ei se ollu kamala mut siis.., joka kaatu suorilt jaloilt maahan ja sit ku nosti sen päätä ni se oli ihan veressä. Sen hampaita löyty siit lattialta... Gardenit oli tosiaan espoo ghetto systeemi juttude. 22.10 menos sit kaapelitehtaalle jouluhulabaloon!!!

Gardenist lähettiin sit Diniin. Se oli ihan täynnä porukkaa. Hyi helvetti!! Mut minne Emi katos!?!? Toivottavasti se on löytäny kotiin. Oltiin nimittäin lähös ni sit se vaan hävis! Etittiin vähän aikaa mut ei löydetty. Lähin yksin kotiin ku napsu halus jäädä viel.. Kävin pissa de parisin kautta ja söin sateessa kotimatkalla kinkkuananaspissaa =)

Puol kymmeneltä töihin lähtiessäni manasin koko edellisen illan ja vapisin.. En enää ikinä dokaa.. Paitsi huomenna kpo4b:n pikkujouluissa =D

En oo varma et oonko kertonu siitä ku yks aamu dini reissun jälkeen joku taksi kuski toi mun laukun? Noh, Gardenis ollessani, se baari mikko on sillai et "saitko sun laukun takas?" HÄH!!? En eka tajunnu mitää ni sit se sano et "venattiin sua sillon mun kaverin kaa eikä sua sit enää näkyny.." Se oli viiminen siellä sitte sinä iltana.

Tässä se juttu on:

Maanantai 09.10.2006
2.Viime viikon keskiviikko. Aladinin 1€ tuopit- päivä :D Bissehän siellä on ihan vettä mutta ku halvalla saa ni miksipäs ei. Tosin halvaks se ilta ei tullu, köyhdyin 130€ illan aikana. Eikä mitää muistikuvaa illasta. Sen kuulin että vähän jälkeen neljän olin soittanu Jenskaelle ja huutanu miks mul ei oo taksin numeroo puhelimen muistissa. Ja viideltä joku taksikuski soittaa ja ilmottaa mun laukun löytyneen sen taksista. Dinistä meille on matkaa obaut kilsa :D Toivon tosiaan etten oo taksilla himaan tullu.

YhhyyyTiistai 05.12.2006 17:05

Oon ihan masentunu. Mikään ei innosta, ei niin yhtään. En ees piristyny vaik ostin lisää VIP-aikaa itelleni. Pahens asiaa vaan. Ihan sama. Lähen Mikin kaa vihtoriin juomaan karpalo lonkeroo ja voivottelemaan mun kohtaloani. Illalla menen Napsun kanssa Busta Rhymesin keikalle, ehkä se piristää...

KeskiviikkoTorstai 30.11.2006 14:30

Joo-o. Niinhän siinä sitten loppujen lopuks kävi et sain tehtyy sen systeemin kun kello näytti 5.00am. Aattelin et nukun tunnin ja näin. Heräsin 10.25. Ei ollu taas vähään aikaan niin hirveetä vitutusta ku sillon. Noh, menin sitte kouluun kahteentoistaku piti olla vielä ravintolapalvelua. Eipä ollutkaan. Menin siis ihan turhaan kouluun eilen.

Mentiin sitten Awaloniin.. Ei muuta varmaan tartte sanookaan. Olin tosin jo yheltä nukkumassa =)

Kadonneet tavarat: 20€, bussilippu, kaulahuivi, röökit ja Monttu

Joo-oKeskiviikko 29.11.2006 06:53

Niin ni semmost piti mun kertomani että. Ehehi, en oo saanu sitä esitelmää valmiiks. Ja ei, mua ei väsytä yhtää. Vaan että, okei no vähän väsyttää.. Se mun piti sanoo et oon ihan kokoaan unohtanu et tohon piti tehä semmossii annoskortteja. Plus siihen piti LUONNOLLISESTI liittää ne reseptit mitä meinaa duunaa. ETTÄ PERSE!

Mun herätys kello soi noin tunnin ja 10min päästä. En nyt kyllä enää jatka tätä hommaa enää, sillä mul ei oo niit semmossii pohjii ja sit niin.. voi vinde!

Niin ja semmonen hassu juttu et en saanu liitetty tohon mun tekstiin ni kuvia, joten printtasin parit fotot ja TEIPPASIN ne kuvat noitten tekstien alle sellattii hassusti. TEIPPASIN ne sen takia koska meil ei oo LIIMAA! Seki vielä.

En nyt tiiä et pitäiskö mennä nukkumaan vai ei?! Voisin kyl lähtee vaik juoksemaan tonne ulos. Ei mitää pöllömpi idis, uskoisin. Pitää nyt kattoo mitä sitä kehittelis. HEI MUUTEN!!! MIKKI TÄYTTÄÄ TÄNÄÄN 18VEE!!!!111 ONNEKS OLKOOON!!! JEE!!