IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

voi piNpsa!Keskiviikko 15.02.2006 00:00

joo-o.. olin tos Mikin kaa just äsken vähän aikaa sitte kahvilla vaihteen vuoks ja sit tulin tos kotiin ja näin ja niin, kelasin et miten mul on niin alaston olo. Mietin vähän aikaa ja tajusin sitte että olin jättäny mun kakkaset kokkivaatteet sinne kahvillaan! Ei siin muuten mitää mut huomen niille olis taas käyttöö ja näin.. tuli kyllä niin tyhmä olo ettei mitää rajaa! Vitutus taas huipussaan..

Noh, hyvää ystävänpäivää vaan kaikille, tutuille ja tuntemattomille!<3
AHISTAA

np: Trilogia - Ranteet auki :D

ihana <3Sunnuntai 12.02.2006 14:30

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta. <3

Msn MessengerTorstai 01.12.2005 00:52

Ko. oleva on ihan kakka kikkare... tai no ei siin oo mitää vikaa, mun konees on :D meseni ei yksinkertasesti toimi! Niin pienestä voi mun päivä mennä pilalle ku ei pääse meseilee :D

Noh, koklasin sitte tota windowsin omaa systeemi, ihan paska!

Äsken sitten tajusin että HEI HETKINEN, TRILLIAN ON OLEMASSA! Päivä pelastettu ku pääsee jutskailee ihmisten kaa.. thihihi.. (ne jotka ei oo kuullu trillianista ni saavat ihan rauhassa yksikseen googlettaa asiasta jos kiinnostaa)

Olin sitten jouluostoksilla oNpussa ja sellossa. Sain rahoilleni vastinetta, hyvän mielen ja paljon saissee. Kuuntelen Infected Mushroomsin Mushi Mushi biisii, suosittelen ihmisille lämpimästi kyseisen biisin imuttamista o:)

Palaillaan..

puhditusPerjantai 25.11.2005 01:42

joo, nyt mun kehoni on puhdistunut ihan täydellisesti. Tulin just töistä ja suoraa päätä oksentamaan. Siinä sitte laattailin vähän aikaa ku luulin et olisin ollu jo tyhjentyny. Kävin äkäseen suihQ:ssa ja sitte: Kakalle. Istuin pöntöllä ja luin Trendiä. Olo oli hyvin puhdistunut ja kevyt suorituksen jälkeen..

Nyt on hyvä mennä nukkumaan raikkaaana.. hyvät yöt vaan kaikille :)

...Torstai 24.11.2005 01:35

Yritän epätoivosesti lopettaa tupakanpolttoa... tänäänkään en polttanu ku KOLME! se on hyvin koska normisti menee melkein aski. Näin viime yönä unta siitä että olin lounastamassa MATTI Vanhasen ja BEN Zyskowiczin kanssa.. oli aika friikkii :D ei kai siinä sitte muuta.. töissä meni ihan vituilleen kaikki tai ainaki siltä tuntu. kaikki vaan masentaa mieltä, tai ainaki tänään. NIIN JOO, ostin semmosta vitamiini mömmöö jonka pitäis piristää kehoa ja mieltä. Pidän teiät ajantasalla et miten on laita, auttaako vai ei.. se on sit vissiin hyvät yöt :)

joooooSunnuntai 06.11.2005 14:47

Oon täällä Napsun luona jotain pykimässä.. ei ees oo samanlainen fiilis ku oletuskuvan otto hetkenä :/ Kuuntelen Madonna Wannabe Abban "uutta" biisiä.. Sheik tät ääss.

TAAS KAUHEE KAKKI HÄTÄ! Aina ku kirjotan jotain tänne ni aivot lähettää viestii mun peräsuoleen et nyt pitäis jo joutua..

Katon täs samal salkkareitten uusintoja... Salkkareitten Ulla, mikä ikinä sen oikee nimi sitte onkaan, HAHAA! Maija-Liisa Peuhu!! Tarkistin asian ku jäi vaivaamaan. niin ni se tienas aika hyvin iltalehden mukaan, jotain yli satatuhatta jyröö. Se on ku Talotaikureil riittää keikkaa ja kaupallaki riittää kävijöitä..

Nyt soi Rob Gee & Thunderdome - Let Da Bass Boom

V****Lauantai 29.10.2005 21:32

Yyymmhh.. taas armoton vitutus päällä, ylläri sinänsä. Ei mitään tietoo minne päin maailmaa sitä lähtis kohta puoliin, ahistaa. Näytän jonkun neekerin pepulta ku olin tos aamul töissä ni en oo saanu raahattuu itteeni suihQ, taitaa kyl jäädä tätä menoo hiljaseks, ei siin mitää.

Pitäis tätä mun huonetta pistää uuteen uskoon, on ollu työn alla jo jonkun kolme viikkoo.. kyl se viel joku nätti päivä kukoistaa. SALEE!

Ei kyl tekis yhtään mieli ottaa soppaa tänään... PÄ! Rajut peput ni kaikki on hyvin.. Mun tekee taas mieli hemuja mut ei kyl oo varaa ostaa, eikä kyllä mielihalujakaan :D Niin niin. Niin joo, taustalla soi Amorphis - Day of your beliefs.

Tässä sen kuNpeNpia, moikka moi ja katsellaan varmaan tos huomenissa tai jotain sen tyNkää..

yymmhhTorstai 27.10.2005 01:03

Joo-o.. taas yks työpäivä putkessa. Väsyttää ihan sikke paljon mut pitää tulostaa mammalle jotain ihmelappusii, että bibbalot <:o) Olin tuossa Napsun ja Laapion kaa shopping itiksessä, ei ees menny paljoo rahnaa ;p

Huomenna iltavuoro, kahesta puol kybään.. sen jälkeen ottamaan rankasti keski ketteräisiä olariin päin o:) koska perjantaina olis vähän niinQ VP!

Mitäs sitä sitte kekkasis.. hmm.. ei kyl nyt keksi mitn. Taustalla soi vähän Van Halenii ja täl hetkel biisu RIGHT NOW. Hiihihhihi.

Joo, ei siinä sitte muuta ku hyvät illan jatkot kaikille :)
Ps. en lopeta sen takia että kävisin kakalla.. ei ole tarvetta

HihTiistai 25.10.2005 23:51

Joo-o. Vai tämmöstä tänään.. ihihih. Tää jätkä rupee sit joka päivä runoilee tänne kaikkee saissee :D Joo-o, salee... ymmh.. rankasti vituttaa tällä hetkellä. Tää kattoo Olet mitä syöt ohjelmaa, ihan sikke hyvä! :D Taidan mennä tästä kakalle, palaillaan.
- Vanhemmat »