IRC-Galleria

army - seriouslyLauantai 27.12.2008 01:11

Ei se o ni paha paikka mitä kaikki sanoo. En usko sitä, haluun kokea sen mitä toiset vihaa. Ette voi ymmärtää, tajuan sen, mut se on haaste. Se on se mitä haluan vaikka se oliski vaikeeta tai hirveetä. Ihmisen on selvittävä sellasista. Miettikää nyt on pahempiaki asioita ku se. Te ette vain tajua sitä, haukutte sen pystyyn koska kaikki muutkin haukkuu. Tekin jotka ette ole edes kokeneet sitä, miten voitte sanoa siitä mitään? Ette mitenkään. Meen ite ottaan selvää siitä. Kuten eräs ihminen sanoi: "ei sinne mennä tosissaa, eikä sitä käydä toisten takia va ittensä takia, ja siel o vitun hauskaa". Enkä mene sinne sen takia et siel on vitusti miehiä. Ei en todellakaan. Meen itteni takia, ei te ootte vääräs. Onhan siel miehiä vaik mil mital mut oon tajunnu et elämä ei ole pelkästään miehet. On jotain muutakin, ja se muu täytyy tehdä kun siihen pystyy ja uskaltaa. Sitä ei saa jättää myöhempään, pitää tarttua tilasuuteen ja tehdä mitä haluaa. Jollain se saattaa olla jonkun koulun läpäiseminen, mulla se on tää. Tää ois mun juttu jossei kaikki painostais koko ajan "tuut seuraaval maitojunal takasi salee". Näytän teille, jos mies pystyy, nainenkin pystyy. Ja lupaan jos tuun seuraaval maitojunal takasi ni tapan itteni. Sillon oon pettäny itteni täysin ja unelmat kaatu siihe. Mulla ei o muuta kun tää haave, älkää rikkoko sitä. Oon kuullu huonoi ja hyvii puolii siit paikast, enimmäksee huonoi, ja tiedän ettei se helppoo tu oleen.
Mut ainoo mitä pyydän, olkaa mun tukena niinä aikoina ku sitä eniten tarviin. Ja jos itken teille et on rankkaa, älkää missään nimessä kehottako lopettaan, ellen o kuolemaisillani (mitä epäilen vahvasti).
Oon niin monta virhettä jo tehny ku oon jättäny kaiken kesken, en ikinä tee mitään loppuun asti.
Tän oon päättäny tehdä, ihan loppuun asti.

ja muru, turha huolia, mikään inttipoju ei tu ohittaan sua ikinä.

Sit näi joulun kunniaks tahon pyytää anteeks tietyiltä ihmisiltä kusipäisyyttäni. Kyseiset ihmiset tietää. Vaik joulu meniki jo mut vaik viikonlopun kunniaks. Oon tosi sori, tekisin vaik mitä voidakseni korjata virheeni. Ja yks jos luet, anteeks ku rikoin sut. Oon tyhmä. Tyhmin, sul on oikeus olla vihanen, ja ymmärrän sen. Kadun mitä tein. Oikeesti.
Sit se yks höpönassu, sinä joka makaat vieressäni, oon tosi sori kaikesta typerästä huutamisesta. Oot tärkein mulle, jossei sisaruksii oteta mukaa ;>
Mut koitan olla parempi ihminen ja ottaa toiset huomioon enemmän, lopetan itsekkyyden, mä muutun, päätin niin. Mut kai mullakin saa olla huonoi päivii?
Älkää olko nii julmia mulle, oon herkkä, sorrun helposti, oon nyhvö myönnän. Oon koittanu olla hyvä ihminen ja rohkee ja sitkee ja kaikkee et musta tykättäs, mut en jaksa enää. Jos uskalsin olla oma itteni ulkonäöltä, uskallan luonteeltaki. Älkää ottako negatiivisesti vastaan jos oon muuttunu.
Haluan vaan hyvää.
Markus oot tärkee mut vihaan ku kurkit aina :
D Tahdon sut.

OTTAKAA MUT TOSISSANNE !
vihaan teitä.
spaddul>

vitut vihaa :
D mut spaddul->

avauduin, kiitos lukijoille ^^
ps. tä o harvinaista mössöö ota kaikkes irti siit!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.