IRC-Galleria

rokkineiti

rokkineiti

- "Elämä on laulun haaveunta..."

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.05.2008 18:14

What a day..

Koulussa tuli käväistyä pitkästä aikaa (olipas outoa).
Kivasti yhden aineen opettaja yritti muistella et kuka neiti on. Ope oli tyyliin: "älä sano nimeäsi vielä" ja lisäsi: "sulla on nyt eriväriset hiukset". Neiti oli silleen: "Ei niiden pitäisi kyllä olla eriväriset <ihme>.." ja sit neiti esittäytyi, koska ajatteli ettei ope kuitenkaan muista. No opettajalla oli neidin paperit jo käsissään eli olisi hän sittenkin arvannut oikein, mutta miten niin muka eriväriset hiukset?! No okei, ehkä haalistuneempi väri, ja olihan neiti taas vaihteeksi käyttänyt suoristusrautaakin eli pikemminkin erilaiset hiukset.

Neiti sai todistuksenkin (tai siis opintokortin jos tarkkoja ollaan). Ja siitä kävi ilmi, että neiti on ollut aika laiska opiskelija (yllätys yllätys) xD. Parhain numero oli vitonen ja se oli tietenkin ruotsista. Nelosia ei sit todistuksesta löytynyt ja ne kolmoset kertovat neidin olevan keskitason suorittaja. Ykköset kertovat sit tyhmyydestä ja lusmuilusta x). No näillä mennään.. Neiti on toisaalta ihan tyytyväinen itseensä, koska selvisi vuodesta ilman uusintakokeita :D

Neiti sai tänään myös kaksi mielenkiintoista työtarjousta, joista toisen neiti melkeinpä on jo deletoinut mielestään (neiti niiiin diggaa siitä tarjoilusta) ja toisen suhteen työhaastattelu kutsuu huomenna. Neiti pääsee taas "loistamaan". Neiti voisi kenties ottaa oppia viime haastattelusta. Neidillä on kyllä lyhyt muisti ja niitä sammakoita pääsee aina suusta. No let's see..

Neidin pitäisi kiertää kaupat kaukaa, sillä nyt neiti näki ihanan tunikan, jota hieman himoitsee (ei sentään heti sitä ostanut)..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.