IRC-Galleria

rokkineiti

rokkineiti

- "Elämä on laulun haaveunta..."

Selaa blogimerkintöjä

Kumman kaaSunnuntai 10.01.2010 18:30

Kumman kaa - testi http://www.livtv.fi/kummankaa/

Ja tulos:

Voi tätä rakkauden aikaa!
Sydämesi kiihdyttää villiin laukkaan, kun naapurinpoika luennoi moniavioisesta maailmankuvastaan. Mikäpä siinä. Muistaa kuitenkin sopii, että rinnallesi tarvitset puheripuliin sairastuneen duracell-pupun.
Entä mihin se sitten johtaa? Kyltein viitoitettuun rakkauden polkuun kotimaisessa havumetsässä. Mutta, jos totta puhutaan - seksikkäintä mielestäsi on kuitenki protestanttinen työetiikka hyvin prässätyissä housuissa. Mutta eipäs vielä puhalleta peliä poikki. Sekin unohtuu, kun tarjolla on rock-kukkoilua anopin riesaksi asti.

Jos miehesi olisi lahjapaketti, hän pitäisi sisällään arvaamattomuutta ja vaarallisia tilanteita nuoressa kääreessä. Unelmatreffeilläsi suuntaat silti aina seurasta riippumatta jääkiekko-otteluun. Vedetäänpä tämä miesasia vielä kunnalla yhteen: pisimpään rinnallasi tulisi viihtymään pohjalaismurretta puhuva tanakassa haara-asennossa seisova nahkapöksy. Tämä mies puhuttelee sinua nyt ja aina kilpailua ja keinoja kaihtamatta. Ei pidä sivuuttaa, että on vain eduksesi, että unelmamiehesi kantaa naisenmiehen mainetta 190 senttisellä varrellaan.

Eiköhän siis siirrytä sanoista tekoihin!

^^
Ja ihan kaikkea en todellakaan allekirjoita, mutta myönnetään et on tässä jotain perää ;>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.