IRC-Galleria

rokkineiti

rokkineiti

- "Elämä on laulun haaveunta..."

Selaa blogimerkintöjä

HelmitestitKeskiviikko 21.07.2010 21:59

Oletko kiltti vai tuhma?
http://www.mtv3.fi/helmi/minisaitit/artikkeli.shtml/2010/05/1049524?ennustaja/testaa_itsesi

Tulos: Olet tuhma - vai oletko?
Aivan! Sinussa on kuin onkin lantin molemmat puolet! Toisinaan kapinoit kaikkea vastaan, toisinaan sydämesi on niin hellä, että itseäsi melkein hävettää. Näytät tuhmemmalta kuin oikeasti olet.

Olet kuin Pink. Niin voimakas persoona, että rohkea esiintymisesi saa toiset unohtamaan herkän puolesi, ja joskus koetkin, ettei sinua kukaan ymmärrä, eikä kotiin tunnu olevan oikein mitään tietä.

Vaikka koettaisit kovettaa itsesi, sydämesi ei silti ole kuollut, vaan kaipaa aitoja, syviä tunteita!

Sano siis So what! ja anna Pinkin viedä sinut huvipuiston naurutaloon katsomaan kuvaasi sen vääristävistä peileistä! Saatat yllättyä, miten vapauttavaa on riisua petollinen naamio ja olla juuri niin kiltti kuin haluat!


Millainen on kauhein krapulasi?
http://www.mtv3.fi/helmi/minisaitit/artikkeli.shtml/2010/06/1148004?ennustaja/testaa_itsesi

Tulos: Festarikrapula
Kaikki bändit takovat kalloasi yhtä aikaa ja maksa vinkuu. Oliko pakko juoda kaikkea sekaisin? Ota avuksi Chloremax-tabletit, jotka sisältävät runsaasti Chlorellaa. Chlorella-levä ravitsee, puhdistaa ja virkistää. Se sisältää erittäin monipuolisesti eri ravintoaineita ja luonnon lehtivihreää, sekä tukee maksan toimintaa ja edistää haitallisten aineiden poistumista kehosta.

Millainen on eroottinen minäsi?
http://www.mtv3.fi/helmi/minisaitit/artikkeli.shtml/2010/04/1049522?ennustaja/testaa_itsesi
Tulos: Kaikki kelpaa -kaveri

Kaikki kelpaa -kaverille kelpaa juuri se: kaikki. Toisinaan hän ei ehdi edes vilkaista uuden valloituksensa kasvoja... ja jos ehtiikin, ne saattavat unohtua pian. Kelpuuttaja ei valikoi turhan tarkasti, vaan löytää jokaisesta ihmisestä jotain hyvää ja eroottista. Se Oikean löytäminen voikin sitten olla mutkikkaampaa: Kelpuuttajan kanssa ei mustasukkainen kumppani kauaa kestä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.