IRC-Galleria

rollari

rollari

elämä on huora, sitten sinä kuolet
Ei jumalauta! Nappasin krapulassa hörpyn vahingossa väärästä maitopurkista, sain suuni ja kurkkuni täyteen raejuuston ja sahanpurun sekoitukselta tuntuvaa, paskalta maistuvaa töhnää. Aamun, tai oikeastaan iltapäivän ensimmäiset kaksikymmentä minuuttia kuluivat huutaessa blackmetallia pönttöön. Alakerran naapuri sanoi että meiltäpäin kuuluu tuota laulantaa niin usein että lupasi nauhoittaa siitä levyn ja kysellä norjasta levytyssopimusta.

Vihdoin tuon oopperan lopetettuani pääsin istahtamaan virkeänä sohvalle, tällä kertaa oikean maitopurkin kanssa. Television anti vaihteli aina mobiilipeleistä TV-shopin päästä varpaisiin silikonia ahdettuihin entisiin miss Minnesotiin ja kesätyöläischatjuontajiin, jotka ovat vielä enemmän perseestä kuin ne normaalit hienopierulutkat jotka istuvat siellä päivästä toiseen kertomassa typeriä mielipiteitään milloin mistäkin. Onneksi on sentään MTV, johon en ääniä kytkisi päälle vaikka helvetti kävelisi nelinkontin takaovesta sisään, palavat poliisikoirat perässään. Aamun krapulainen itserakastelu voi alkaa, oi kaupallisen musiikin aikakauden lapseni, siihen sinusta sentään on!

Akti oli nopea, joskin hikinen. Alaston takapuoleni liimautui nahkasohvaan kuin kärpänen tahmeaan ravintolapöytään. Se siitä. Kuinka kaunis asia se onkaan. Rakastelun jälkeinen tunne. Hetken jopa tuntui että voisin hivuttaa ääntä televisioon vain kuullakseni tuon ihanan tumman naisen sanovan minulle: "Voi, se tuntui ihanalta." Ja paskat. Housut jalkaan, nopea haistelu vaatekaappiin puhtaimman paidan löytämiseksi ja ulos. Päivä oli kaunis. Aikaa ei ollut tuhlattavaksi...

jatkoa seuraa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.