IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

HarmittaaSunnuntai 29.06.2008 02:09

Jäi eilinen väliin joten koosteen siitä nyt minä kirjoitan siis.

Minua harmitti eilen se mitä oli tapahtunut kun olin Jcobin kanssa baarissa. Nolasin itseni nimittäin hänen edessään pelatessani Amore Mioa, en päässyt peliä edes läpi. Se on todella noloa varsinkin kun hän näki silloin minun pelaavan sitä ensimmäisen kerran. Amore Miossa on toki kyse nopeudesta, jos haluaa pärjätä kansainvälisesti niin yhteen kysymykseen pitää vastata sekunnin murto-osassa. Olisin toki päässyt sen läpi jos olisin voinut ajatella tarpeeksi. Tietysti tulee väkisinkin mokia ihan vahingossakin, mutta mitä järkeä pelata huolella ja ottaa MM-kisoissa 40. sija? Viime vuonna olin 12. siinä taistossa ja paras suomalainen. Kova taistelu olikin U Nikusen kanssa. Jos en ole paras suomalainen niin toivon hänen olevan.
Mitäs muuta eilen? Niin noh kävin Alkossa tietysti ja muutamien kaljojen jälkeen oikein urakalla Tasavalta Viinaa, reippaasti yli litra. Olin näihin aikoihin kuulemma pyrkinyt koneelle kirjoittamaan päiväkirjaa, mutta kaverini ja myös äitini saivat minut luopumaan ajatuksesta ja sammuin lopulta sohvalle.

Tänään heräsin sohvalta kahdeksan maissa ja menin sitten oikeasti nukkumaan ja heräsin lopulta hieman ennen kahtatoista. Aamiaisen ja suihkussa käynnin jälkeen katsoin Salatut elämät kolme jaksoa ja sitten Lidliin ostamaan kahdeksan lonkeroa ja baariin >Itäkeskukseen. Olen jossain muistipelissä kuudennella sijalla Etelä- ja Itäsuomen kisoissa. Ihan kivaa, mutta välitän tällä hetkellä Amore Miosta joka alkaa kahdeksas syyskuuta.
Sen jälkeen söin kiinalaista jonka jälkeen join kaljaa ja ne lonkerot. Nyt juon Tasavalta Viinaa. Kirjoituksesta huomaa, että olen vielä mukana tässä maailmassa, mutta kyllä se känni jonkin ajan päästä tulee. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.