IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

F1 pilasi viikonlopunMaanantai 19.10.2009 02:08

Minulta jäi kirjoittamatta eilinen päiväkirja, joten kirjoitan siitä koosteen tänne.

Eilen heräsin puolen päivän aikoihin ja katselin muutaman ohjelman kovalevyltä. Sitten hakkasin räpylääni ja söin aamiaisen. Itse asiassa söin aamiaiseni vasta puoli kolmelta, jonka jälkeen join ensin yhden lonkeron ja sitten rommia. Rommin jälkeen viskiä aloin ryyppäämään.
Koska oli jälleen kerran Formulaviikonloppu, niin se pilasi osittain minun viikonloppuni. Aika-ajot kestivät melkein kolme tuntia ja se alkoi hermostuttaa. Oli niin huonot kelit, ettei kuljettajia uskallettu päästää ajamaan. Minä olen ihan täynnä nykyään tuota koko lajia kohtaan. Onneksi se loppuu kohta. Kimi Räikkönen täytti eilen muuten 30 vuotta.
Kun vihdoin viimein aika-ajot loppuivat niinpelasin Grand theft auto kolmosta. Tehtävien tekemisestä ei tullut yhtään mitään, joten tyydyin vain tappamaan ihmisiä.
Jossain vaiheessa muisti oli suurimmaksi osin hämärän peitossa. Sen minä kuitenkin muistan, että en kirjoittanut päiväkirjaa sen takia, koska huomasin eräässä vaiheessa kellon jo olevan niin paljon, etten olisi enää ehtinyt.

Tänään heräsin yhden aikoihin ja katsoin kovalevyltä kaksi ohjelmaa, jotka tulivat eilisen aika-ajon aikana.
Tänään oli sitten Brasilian kilpailu, joka ei ollut onneksi yhtä surullisen kuuluisa kuin eilinen aika-ajo. Jenson Button varmasti maailmanmestaruuden tänään.
Tänään olen lähinnä juonut kaljaa ja pelaillut pelejä netissä ja sen sellaista.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.