IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

BadooSunnuntai 13.12.2009 00:59

Tänään nukuin pitkään, lähes kahteen, ja sitten join jonkin sortin aamiaisen. Sellaista Elovena juomaa. Lastasin repun täyteen tyhjiä viinapulloja sekä muutamia kaljoja.
Alkossa ostin viisi viskipulloa, meni yhteensä melkein satanen. Ajattelin aluksi mennä kotiin kotiin, koska bussi meni juuri äsken, mutta koska eräs toinen bussi tuli, ja sillä pääsin, niin ei tarvinnut mennä taksilla.
Kun tulin kotiin, niin en oikeastaan muista mitä tein, muistan katsoneeni sähköpostiani pitkästä aikaa, se hotmailin sähköposti. Taas oli tullut muutamia viestejä. Uskomaton määrä kutsuja sivustoon: badoo.com ja minua ihmetyttää miten täysin tuntemattomat ihmiset saavata selville minun osoitteeni. Esimerkiksi joku Mirbel yritti iskeä minua ja lopputerveisiin laittoi tällaiset terveiset: ”Remember the distance or colour does not matter but love matters alot in life.”.
En edes tiedä onko Mirbel miehen vai naisen nimi. Toinen viesti tuli eräältä naiselta, jolta oli loppunut suhde poikaystäväänsä ja nyt halusi seksisuhteen. No voinhan siitäkin lyhyeen pätkän laittaa: “"Wassup? , I am pam. but i want to talk more to you i need a sex partner lol. I just broke up with my douchebag boyfriend so i wanna meet a new guy. Wanna be my boyfriend? jeje im not really on imvu much i have a profile on this other social network that i use more often, you should check it out if u want to chat with me more. I have some photos on my profile that were too sexy for imvu.”. Sen lisäksi oli vielä yksi henkilö lähettänyt minulle keimailukuvia itsestään, aika seksikäs nuori nainen oli kyllä. Kuitenkin eniten viestejä tuli kustsutkuisi tuonne Badooniin.
Loppujen lopuksi olen noin viiden ja kuuden välissä aloittanut viskin juomisen. Ekaa pulloa vielä reilusti jäljellä, ja se on luonnollisesti ainoa ja suurin syy, sille miksi kirjoitus on selvää vielä. Niin ja yksi juttu vielä, olen ensi viikon lomalla.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.