IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Joo eli tänään oli herääminen poikkkeueksellisen aikaisellista. Pisti menneä verikokeisiin jao aamusyaa ja sain oikeen tekstiviestin kännykkää n puoli yhdeksältä siität, oikein sairaalasta asti, tai ainakin jo siitä kertoi. Olina aika out maailmasta ja heiluen sja täristen kävelin sinne, hyvdä etten nukahtanut ododtussaliin ja siellä ododteltiin yli puoli tuntia. Ehtitpähän hieman selvitä Vitutti kaun kun oli vain akymmenen ennen minua, mutta sislti piti odotella niin kauan. Painaoin sitä verikohtaa ehkä minuutin enennen sen repäisemistäs, aiheuttaa vaan liikaa huomiota,, jonka jälkeen lähdin Alkoon, eipäs ollut paljoa porukkaa sieerllä. Saian satsin viivinan kun myyjä tuijotti akähes jatkuvasti piikin själkeä kädessä. Kai ase luulee, ettät nyt olen ratennut jo heroiiniin. Eahkä parempi niin, sainahn minä viinat.
Kotiitn kun pääsi, niin katsoin väahän aikaa aamauohjelmia televisiosta, ajonka jälkeen netistsä olin Youtubessa ja atäällä galeriassa ja youtubessa katsoin hienot sarjata nimeltä: sir Digby Chicken Caesar. Pitit laittaa kopioinsti kun en usko pystyväni oikeen laittamaan tässä tilassa tuollaistaa nimeä.
Pitit mennä hetkeksi nukkumaan myös ksun eivät meinanneete silmät pysysä auki. unukuin hetken ja alooiin pelaamaan Love Hina Innia, se sellainen peli jossa asutaan isosssa talossa kuuden naisen kanssa, aja ja aja pitäisis päästä hiemana hauskaa pitämään. Joalllain konstsilla sain ittsenni sieltä kolme tyttöystsävää. Sitteen Salkkarit tuli ja muuta ohjelmat swn jälkeen.
Oleen ottanut paljaon viskiäs, onhan mnulla seitsemäne isoa pulloa.
Eaihaän tässä varmaan paljoa muuta ole eneää.

Hyvää illlanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.