IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Tänään tuli herättyä jo kuudelta aamulla ja tuntui etten millään saanut sen jälkeen unta, mutta kuitenkin sain ja lopullisesti heräsin noin yhdeksän aikoihin. Ainakin uskoisin niin, en ole varma, koska en ole täysin varma. Minä kuitenkin galleriaan menin ja aloin myös samalla juomaan viskiä. Galleriassa minä tänään olen katsellut saamiani kommentteja kuvissani. Minulla on galleriassa 144 kuvaa, joten siihen meni aika kauan aikaa. Paljon tuli nostalgisia muistoja mieleen. Moni ihminen on sanonut minulle, että minun pitäisi hankkia apua alkoholiongelmaani. Todella moni ihminen. Myös moni sellainen asia jota en muista, niin palasi mieleeni. Olin saanut kommentteja jotka naurattivat ja toivat mieleen muistoja ajoilta jolloin olin vielöä nuori. Minulla oli galleriassa paljon juttuseuraa aikoinaan. Jcobin kanssa käydyt keskustelut olivat melko tylsiä, sillä suurin osa oloi vaan suunnittelua milloin näkisimme Itiksessä. Jos ei näe tarpeeksi kavereitaan, niin heitä alkaa ikävöidä. Vanhat kunnon ajat Olutpankissa. Minä myös sain hyvää oloa kun katsoin Netan antamia kommentteja. Kaikkein eniten minä kuitenkin odotin Emilian kanssa käytyjä keskusteluja, mutta ne eivät ole enää ilmeisesti tallella. Tai siis ovat tietysti moni tallella, mutta eivät ne joissa Jaloviinan vaikutuksen alaisena nolasin totaalisesti itseni kun yritin saada hänet itselleni. Saman kaltainen tilanne tapahtui myös Pinjan suhteen galleriassa, myöskin Jaloviinan vaikutuksessa, ja koska molemmat olivat siihen aikaan kanssani samassa ammattikoeulussa, niin arvaa vaan nolottiko kun näimme koulussa? No aika nopeastit jo opin nauramaan koko asialle. Emilia on niin ihana <3 ja aloinkin unelmoimaan hänestä taas kerran. Minä huomasin galleriassa myös sen, että olin ollut totaalisen masentunut ja kertonut tappavani itseni. Voin sen kokemuksesta sanoa, että olen surkea itsemurhassa, en nimittäin yrityksistä huolimatta ole kuollut. Huomasin myös miten vihainen ihminen olin vuonna 2008-2009. Vuosi 2008 0likin ihan paska vuosi omassa elämässäni, paskin kaikista vuosistani. Koska olen ollut galleriassa jo kshdeksan vuotta, niin huomasin luonnollisesti sen, että olen niiden vuosien aikojen saatossa vanhentunut. Täytyy toki muistaa ettei kukaan meistä säily ikuisesti nuorena, vaan me kaikki rupsahdamme jossain vaiheessa. Oli se jotenkin outoa katsoa vuoden 2004 kuvia, kun näytin niin nuorelta ja pieneltä. Minä huomasin myös katsellessani kuvieni viimeisiä vierailijoita, että melkein joka ikisen kuvan joukossa aina ne samat kolme ihmistä
Kaksi kolmesta ei kuulu julkisiin jkavereihinki, joten ehkl’ saattavat kuulua niihin minun 14 seuraajaani. Seuraajiksi ei luokitelolla ihmisiä jotka ovat julkisia kavereita. Nyt on klo 17:14 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä solsin katsellut aianakin elokiuvan Bad Santa, syönsyt tekemäni munakkaan ja ssikatsellut Putousta, sekä ryypännyt visksiä urakalla. Minulla on kuitenkien ollut selellaisia hetkiä, etten ole eolleut oikeen ntässä maailmassa. Vähän kauisn olisi koomassa taajuissaan. En ollut sammuneena, mutta muuten out maailamasta. Kuin olisi nukkusneena silmät auki. Voi toki olla mahsodllista, että minä ihana oikeastikin nukuin tuossa välissä, mutten usko siihen. En minaä oikeien tiedä mihin uskoa atällä hetkellä. Ei ttyässä kummemopia.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.