IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

TestipäiväSunnuntai 10.03.2013 23:28

Heräsin tänään hiemn yli kymmeneltä, mutta nousin ylös sängystä vasta yhdentoista aikoihin kun ei sitä unta enää tullut. Join yhden energiajuoman ja sen jälkeen aloin juomaan viskiä ja kuuntelemaan musiikkia. Aloin tekemään erilaisia testejä netissä ja voisinkin tehdä tästä päivästä eräänlaisen testipäivän. Ensiksi tein testin minkä maalainen minä olen. Minä olen ilmeisesti turkkilainen. Täytyy tokii muistaa se, että vaihtoehtoina olivat ainoastaan Haiti, Pohjois-Korea, Albania, Venäjä, Vietnam, Turkki, Puola, Intia, Singapore, Kiina, Hollanti, Englanti, Tansania, Libya, Itä-Timor, Indonesia, Liettua, Iran, Kanada, Israel, Australia, Amerikka, Ruotsi ja Saksa. Minä toki olen itse sitä mieltä, että olen enemmän amerikkalainen. Ulkomaalaisista tulen parhaiten toimeen amerikkalaisten kanssa tai ainakin puhun ulkomaalaisista ylivoimaisesti eniten heidän kanssaan. Kanada ja Englanti myös ovat myös sellaisia maita joidenka kanssa juttelen, sekä Venäjä ja myös pari intialaista. On niitä muitakin maata, mutten ainakaan muista koskaan puhunut kenenkään turkkilaisen kanssa, jollei mukaan oteta pikaruokapaikkoja. Minä itse voisin valkoihoisena herättää aika paljon huomiota jos asuisin Turkissa. Minä kun en näytä ollenkaan turkkilaiselta.
Seuraavaksi vihatestin, eli miten vihainen olen. Sain tulokseksi, että minulla on 56% aggressio, mikä on 86% suurempi kuin keskiverto testiin osallistujalla. Testin tekijä sanoi minulle: ” Have you considered anger management? Does the thought of anger management enrage you? Yes, it probably does. In fact you are probably frothing at the mouth right now in anger at not scoring the 100% you clearly deserve. You will probably go and destroy something now. Or hurt someone at the very least”. Vielä vuosina 2008-2010 olin sellainen väkivaltainen urpo, joka todellakin olisi tarvinnutt vihanhallintaterapiaa, mutta nyt olen opetellut itse omat metodit hallitsemaan vihaani. En ole tarvinnut terapiaa siihen.
Tuossa välissä myös Katharine sanoi “I would not date you, you and me just wouldn’t work. sorry.. Olen hänen mielestään myös avian liian vanha. No ei se haittaa, bitch.
Tein sitten myös bipolaaritestin jostain lääketieteen sivulta. Minä olen testin mukaan 76% bipolaarinen. Diagnoosinen selitykseni oli: “You're more than moody - you're a bit unstable.
If your mood swings are effecting your life, you may need to seek help.”
Nyt on klo 16:08 ja jatkuu myöhemmin.

Delphialle tuli tgaas juteltua ja myös tehtyä mqw3nnustesti jionka mukaan olwen erittätin masentunut. Jos saa sydli 12 pistetteäe, niin on masentunut. Minä san 23 pistettä. Masksini oli 30 pistettä.
Nyt ei jakssa enäeää ei.
A
Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.