IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Viivi 10 vuottaPerjantai 29.05.2015 22:39

Tänään Viivi täytti peräti 10 vuotta. Niin me kaikki vanhennutaan. Essi 11, Viivi 10 ja minä 29.
Tänään heräsin poikkeuksellisesti jo yhdeksältä aamulla. Eilen olin niin out maailmasta, mutta sen mitä muistan on, että siinä hieman ennen puota yötä menin nukkumaan.
Herättyäni join aluksi viimeisen teen joka täällä on, parasta ennen päivä joskus vuodelta 2011, mutta hyvää oli. Join sitten myös viskiä. Ei onneksi tarvinnut mennä Alkoon, sillä kävin keskiviikkona ostamassa repun täyteen viinaa.Olin herättyäni nimittäin todella sekavana.
Katsoin sitten Degrassia kymmenestä yhteen ja yhden aikoihin menin takaisin nukkumaan.Heräsin puoli kolmen aikoihin. Päiväunet tekivät hyvää ja takaisin juomaan viskiä. Tein myös testin, jossa pitäisi kirjoittaa 15 minuutin sisällä kaikki maailman 196 valtiota. Minä muistin vain 57 niistä.Keskivertotestaajat muistivat peräti 114 valtiota.Kyllä minäkin muistin minun 57 lisäksimuutaman, mutten osannut kirjoittaa niitä. Esimerkiksi se maa missä Borat asuu.
Olen sitten galleriassa ollut ja katsellut ohjelmia televisiosta. Muun muassa Conania,, joka nyt tulee. Arskan leffa, pakko katsoa. Ei kai tässä pahemmin muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.