IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Joulu 2015Perjantai 25.12.2015 22:08

Jouluaattona minun äitini poikaystävä haki minut sinne Malmille kylään viettämään joulua. Otin mukaan omat juomat, koskaq siellä ei ole niin paljon alkoholia minun kaltaiselle ihmiselle tarjota. Kameran ja joululahjan myös otin. Elokuva Big Game tai jotain sinne päin. Aika tylsä leffa. Minä sain itse lahjaksi uuden vyön, elokuva Luokkakokous sekä arpapaketin, josta voitin yhteensä 14 euroa.
Otin kameralla jatkuvasti kuvia.
Sitten baariin siinä kymmenen aikoihin suurin piirtein juomaan ja laulamaan. Lauloin jälleen loistavasti, kuten tavallista, vaikka biisit olivatkin hieman vaikeita.
Sitten sinne tuli seuraan jotain ihme tyyppejä. Yksi niistä tarjosi koko ajan shotteja kaikilli. Kyllä muutkin tarjosivat. No mikä ettei, ilmaista viinaa.
Harmittavaa baarissa oli kun vessa oli niin kaukana pöydästä ja siinä oli niitä ja tuoleja edessä ja horjuttavin askelin piti siinä käärmeen lailla kierrellä. Kaaduinkin kerran siellä, ehkä portsari ei huomannut. Lopulta poistuin taksilla kotiin.

Kun heräsin, niin kone ei päästänyt minua sisään. No Malmille sitten hakemaan toinen kone.Katsoibn täällä sitten LOukkakokouksen samalla Tasista juoden. Katsoin sitten kuvat kamerasta. Jooh, ei kyllä muistikuvia tuollazista. No minä niissä ole. Laitan joitain tänne galleriaan, mutten kuitenkaan tänään.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.