IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Väsymystä ja silleenKeskiviikko 03.08.2016 21:47

Heräsin joskus 12 ja jotain väsyneenä. Menin sitten tänne galleriaan ja join Tasista ja musiikkia kuuntelin myös. Väsymys painoi liikaa ja siinä 14 maissa menin nukkumaan parin tunnin päästä takaisin. Jatkoin Tasiksen juomista ja katsoin Degrassia, Shark Tankia, Seinfeldia ja Pulmusia.
Se on kyllä kamalaa herätä liian väsyneenä. Onneksi kävin ostamassa repullisen Tasista maanantaina. Silloin ei onneksi ollut lauantai, koska heräsin iltakuudelta ja Alkot menevät silloin klo 18 kiinnii ja en ole varma saisiko edes tavallisissa ruokakaupoissa alkoholia klo 18 jälkeen. Ainakaan klo 21 jälkeen ei saa laillisesti muualta kuin baarista. Se olisi sitten ollut baarireissun paikka. Minulla on valitettavasti viime vuosina ollut ystäväpulaa, mutta olen minä ennenkin mmennyt yksin baariin. Olen minä aina jonkun laulamalla saanut seuraa.
Joka tapauksessa minä noiden ohjelmien lisäksi söin pizzaan ja katsoin lisää Life is strangea. En minä sitä putkeen katso, kun se kestää noin 10-11 tuntia. Tällä hetkellä katson James Bondia, Kuoleman katse. Roger Mooren viimeisin Bondi, jossa hän oli joko 57- tai 58-vuotias. Roger Moore täyttää lokakuussa jo 89 vuotta.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.