IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Älypään visojaPerjantai 12.08.2016 23:12

Heräsin tänään siinä noin 16:20 aikoihin suunnilleen. Olin nähnyt kamalaa painajaista. Siinä Alkon myyjät eivät suostuneet enää sen kyseisen oston jälkeen enää koskaan suostuneet myymään minulle ja he jopa pystyttivät julisteet kuvastani ja sanottiin siinä jotain, että älä myy tälle miehelle. Kamala uni.
Heräämisen jälkeen menin koneelle ja join samalla Tasista. Kävin tekemässä erilaisia tietovisoja Älypään –nettisivustolla. Katsoin aluksi miten tyhmä olen ja menin kysymyksiä, joita esitetään junioreille. Olin taitavan luokkaa, siitäkin huolimatta että älykkyysosamääräni on vaatimattomat 75 ja sillä luvulla olen luokassa ”lievästi typerät”. Julkkisvisassa olin ”eilispäivän tähti”, eli ei mennyt se kovin hyvin. Klassikkovisassa olen kuulemma sivistynyt. Minäkö muka sivistynyt? En ainakaan käyttäydy niin oikeassa elämässä, mutta nuo ovat tietokilpailukysymyksiä. Televisio kilpailussa pääsin peräti kysymykseen 14 asti. Minähän olen jo aiemminkin sanonut, että minä katson aivan liikaa televisiota. Minä katson nytkin televisiota, Panttilainaamoa, ja aiemmin tänään Seinfeldia kaksi jaksoa ja yhdet Pulmuset. Tein minä myös metsävisan ja en tiennyt yhtään mitään. Olinkin vaan joku metsänpeikko. No olen kyllä joskus sen näköinenkin. Maantietovisassa olin ihan kadoksissa. Suomivisassa sain arvosanan ”koululainen”. Koulussahan minä ne parhaimmat vuoteni vietin. Silloin minulla oli paljon kavereita, kaikki pitivät minusta. Toki minua lyötiin sählymailalla päähän, mutta se on ymmärrettävää, koska urheilussa tunteet kuumenevat aina. Ammattikoulussa minä sain täydet pisteet liikunnasta, mutta näytin varmaan helvetin hyvältä muihin verrattuna ja varmaan myös asennekin ratkaisee. Asenteella tarkoitan sitä, että eläydyin jokaiseen matsiin niin vakavasti. Urheilu on vakava asia.
Nyt on klo 20:34 ja myöhemmin jatkuu.

Tuossa välissä minä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin elokuvan Roskisprinssi ja minä myös tein pari lisää testiä. Elokuvavisassa olin leffafriikki ja sarjakuvavisassa pellefantti. Mitä helvettiä se oli tarkoittavinaan? Mikä on pellefantti?
Ei tässä nyt muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.