IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

12 vuotta galleriassaSunnuntai 14.08.2016 22:09

En muista milloin heräsin, mutta ainakin nousin ylös siinä klo 15 maissa. Minulla tuli tänään täyteen 12 vuotta siitä kun rekisteröidyin tänne galleriaan. Tällä sivustolla on suuri vaikutus elämääni, sillä 12 vuotta kaikista 30 vuodestani. Koko aikuisikäni, sillä liityin 18-vuotiaana. Olen tavannut 12 vuoden aikana useaan mielenkiintoiseen ihmiseen. Tämä paikka on muuttunut paljon vuoden 2004 jälkeen. Silloin piti maksaa VIP-ominaisuudesta. Eli ei pystynyt esim. lähettämään yksityiskommenttia toiselle ja nykyään se on kokonaan ilmaista ainoastaan laajennettu vieraslista maksaa. Silloin ei ollut natsoja eikä tuota keskustelutoimintoa. Silloin pystyi laittamaan vain 30 kuvaa normaali käyttäjä ja vip 50 kuvaa, myöhemmin VIP 60 kuvaa. Nykyään se taitaa olla 10 000 kuvaa. En mene takuuseen siitä kymppitonnista. Oli täällä varmaan muitakin asioita, jotka ovat muuttuneet, mutta ei nyt tule mieleen.
Minä joka tapauksessa noustessani ylös, aloin juomaan Tasista ja katsoin Shark Tankia. Se on Leijonan luola USA, mutta tykkään sanoa sitä virallisella nimellä, sillä Shark Tank on niin iskevä nimi. Sen ohjelman jälkeen tulin tänne galleriaan ja vaihdoin oletuskuvani ensimmäiseeni, siihen vuoden 2004, jonka laitoin ensimmäiseksi aikoinaan 12 vuotta sitten. Minä vihaan sitä kuvaa, koska näytin sekä olin, sellainen helvetin säälittävän kokoinen pikkuinen rääpäle. Minä varmaan suunnilleen jotain 20 kiloa sitten. Olen huomattavasti parempi tappelemaan kuin 12 vuotta sitten. Toivottavasti kovin moni ei käy tänään profiilissani ja luule, että olen nykyäänkin saman kokoinen.
Tämä Word on ollut epäluotettava tänään ja se vituttaa minua. Minun on kuitenkin kirjoitettava tänään uusi päiväkirja ja se pistää hermot koetukselle, jos en voi kopioida sitä täältä.
Nyt on klo 17:09 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa Tasiksen juomisen lisäksi katsoin Kingin sekä pari jaksoa Degrassia. Söin myös oopperavoileipiä ja kuuntelin musiikkia. Mietin myös kun oletuskuvani vaihdan vuorokauden loputtua, niin olisikohan hieman sivistyneempi kuva? Viski on hieman semmoinen herrasmiesten juoma. Minähän vedin viskikännejä vuosia. Kumpihan on hienompi juoma, viski vai konjakki? Minulla ei ole kylläkään konjakkikuvia, mutta muuten vaan kumpi on hienomman ihmisen juoma.
Nyt on klo 19:55 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt laitan tämän tänne ja Tasiksen juomisen lisäksi vain Degrassia katsonut. Minä laitan tämän nyt tänne ja lähden, mutta palaan vuorokauden loputtua laittamaan oletukseen toisen kuvaan. En osaa vielä päättää minkä, mutta tuo ei jää oletukseen.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.