IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

ModauspolitiikkaaKeskiviikko 21.12.2016 23:04

Heräsin tänään yhden aikoihin hieman väsyneenä ja lähdin Alkoon Tasiksia ostelemaan repullisen, ja koska minä saan huomennakin viinaa ja jouluaattona minun omaa viinaani ei mene niin paljon, niin pitäisi riittää. Alko on nimittäin kiinni maanantainakin.
Kotona minä olin kahden aikoihin ja aloin juomaan Tasista sekä pelasin farmipeliä kuunnellen musiikkia samalla. Olen katsonut tänään myös Pulmuset, 70´show:ta, The Man Show:ta, Uuno Tuhapuro armeijan leivissä –pidennetyn elokuvan sarjaversiota ja Simpsoneita. Tulin sitten tänne galleriaan.

Modaustoiminnot laitoin takaisin päälle galleriassa, eli näen muiden nyt. En tiedä miksi olin ne joskus laittanut pois päältä kun joillakin on ihan hyviä. Minulla itsellä ei ole sellaista ollut. Ne modaustoiminnot ovat tainneet olla täällä jo niin monta vuotta etten edes muista milloin ne tulivat tänne. Minä itse tulin tänne 14.8.2004, mutta tuskin ne nyt kuitenkaan vielä silloin olivat. En muista, en usko, mutten ole varma. Ihan jees toiminto tuo on, mutten minä itse ainakaan omaan profiiliini laita modausta. Tausta pysyy sinisenä, kuten perusgalleriassa tapana on ollut.

Minä joka tapauksessa en ole mitään sen kummempia tehnyt tänään. Söin minä oopperavoileipiäkin.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.