IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Lauantai 22.7.2017Lauantai 22.07.2017 22:06

Heräsin yhden jälkeen ja lähdin sitten Alkoon Tasiksia ostamaan. Yllättävää kyllä myyjä kysyi minulta henkilöllisyystodistuksen, vaikka hän on nähnyt minut useasti ennenkin. Hän sanoikin, että no kai mä oon sut ennenkin nähnyt. Kai? Luulisi tämmöisen naaman jäävän mieleen. Se oli yllättävää kun monen monta kertaa ei mitään henkkareita kysynyt ja sitten yhtäkkiä kysyy. No ei sillä nyt niin väliä ole, kunhan ihmettelen.
Joka tapauksessa kun tulin kotiin, niin aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä. Myöhemmin katsoin eiliset Batmanit ja myös Housen. Tulin sitten tänne galleriaan samalla kun katsoin How I met your mother –sarjaa.
Nyt jatkuu kellon ollessa 16:52

Jatkuu nyt ja Tasiksen juomisen lisäksi katsoin tuntikausia Family Guy:ta ja pelasin farmipeliä sekä kuuntelin musiikkia. Menin myös Photofeeleriin pitkän tauon jälkeen. Karmani oli alhaalla, joten jouduin nostamaan sitä arvostelemalla ihmisten ulkonäköä. Bisnesulkonäköä jaksoin vain tiettyyn pisteeseen asti. En minä jaksa bisneskuvia. Näytänkö minä itse muka liikemieheltä? Jos minä olisin liikemies, niin minulla olisi jokaisessa tulevassa galleriakuvassa yli tonnin puku päällä ja konjakkilasi kädessä sekä todella suuri sikari suussa, kuubalainen tietysti. Minä olisin joka ikinen päivä herrainklubeilla ja 30 asteen helteelläkin hieno puku päällä. Rikkaus muuttaa miestä. Muistan kun minulla oli vielä jotain 12 tonnia tilillä, niin vielä silloinkin minä laitoin puvun päälle vaikka olin kotona yksin. Eihän 12 000 euroa ole mikään massiivinen summa edes, mutta se pitää aina verrata siihen mitä sitä ennen oli. Oli miten oli niin bisneksestä deittailuun. Deittailusta no mitä sanoisi? Vituiksihan tuo menee. No en jaksa enää puhua.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.