IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

SisuviinaaMaanantai 02.10.2017 22:56

Tänään heräsin kymmentä vaille kymmenen. Syy siihen minkä takia aina kymmentä vaille on se, että kelloni edistää 10 minuuttia. Laitan myös aina herätyksen kymmeneltä sen kellon mukaan. Aloin sitten juomaan Sisuviinaa samalla kun pelasin farmipeliä. Syy siihen miksen nyt juo Tasista, on se, että viimeksi Kontulan Alkossa ollessani, se vitun mulkku myyjä ei suostunut myymään minulle sillä olin mukamas liian huonossa kunnossa. En muista keskustelua sanatarkasti, mutta kutakuinkin näin: ”Myyjä: Sä oot liian huonossa kunnossa. Minä: En mä oo kännissä, mä vaan tärisen. Myyjä: Mutta et oo hyvässä kunnossa.” Suunnilleen tuollainen keskustelu meillä oli. Minä jouduin sitten menemään Itiksen Alkoon, jossa ei ollut Tasista myynnissä ja päätin ostaan repullisen sitten Sisuviinaa. Kyseisen Alkon myyjä myi heti eikä mitenkään katsonut minua sillä tavalla, että olenko ihan minä ihan kunnossa vai en. Sisuviina maksaa enemmän kuin mitä Tasis, mutta siinä on toki myös enemmän prosentteja. Pullot samankokoisia ja Tasiksessa on 32% ja Sisuviinassa on 39%. Hintaero on noin kolme euroa. Joka tapauksessa minä tänään ja myös huomenna vetelen Sisuviinaa Tasiksen sijaan. Ties vaikka myöhemminkin, jos se sama mulkku Kontulassa ei suostu myymään taaskaan. Se on hyvä, että Helsingissä on monta Alkoa. Jos eläisin jossain tuppukylässä, jossa on vain yksi Alko niin pitäisi hommata viinat muulla tavalla.
Minä joka tapauksessa myös katsoin tunnin jos toisenkin Degrassi ja tulin myös tänne galleriaan samalla kun kuuntelin musiikkia. Söin myös Reissumiestä. Sitä leipää. Nyt on klo 15:03 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä minä join Sisuviinaa ja katsoin ainakin Shark Tankin, Salatut Elämät, Heikoin lenkki ja muutamia jaksoja Modernia Perhettä. Söin myös siskonmakkarakeittoa ja pelasin farmipeliä. Siinä se kai oli kutakuinkin.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.