IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Maanantai 26.2.2018Maanantai 26.02.2018 22:59

Heräsin tänään olisikohan jotain puoli 11 suunnilleen. Näin unta jossa ihmisen kokoiset kärpäset aikoivat vallata maan ja paritella maan naisten kanssa ja sitten syntyisi puoliksi ihminen ja puoliksi kärpänen. Minä olin sitten se joka ampui niitä jättiläiskärpäsiä. Minä en kylläkään ollut minä ulkonäöllisesti, vaan minua näytteli Mel Gibson. Siinähän on idea elokuvalle.
Joka tapauksessa heräämisen jälkeen lähdin Alkoon Tasiksia ostamaan ja sieltä tullessani aloin juomaan sitä ja pelasin farmipeliä samalla kun katsoin Seinfeldia, Pitääkö olla huolissaan?, Downshiftaajat, Goldbergit ja Team Ahman. Voi olla, että katsoin jotain muutakin. Nyt olen galleriassa. Nyt on klo 18:41 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa Tasiksen juomisen lisäksi söin myös kanaa ja nuudelia sekä pelasin farmipeliä ja katsoin Salatut Elämät, Orvillen ja Shark Tankia. Minä pelasin myös tietokoneella shakkia. Kaiken kaikkiaan olen pelannut Chess Titans –pelissä 186 peliä, voittanut yhdeksän peliä ja tasapelejä on tullut 19 kertaa. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.