IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Arvokisoja ja palkintojaMaanantai 09.07.2007 02:38

Aloitan laulantaista koska se jäi kirjoittamatta.

Lauantaina siis join viskiä jonkin verran ennen Olutpankkiin lähtemistä. Siellä olikin laulettua taas oikein kunnolla. Edellisestä Olutpankin reissusta olikin jo kauan aikaa, mutta toki laulut sujuivat vanhasta tottumuksesta tietenkin hyvin. Jcob sai palkinnon huumoristisimmista lauluista (ainakin muistaakseni se oli huumoristisista lauluista). Mikäli olisin tiennyt tuosta, olisin laulanut Mikko Alatalon lauluja, vaikkakin Juha Vainion Tulta päin -kappale olikin verraten humoristinen. No kaikki kunnia hänelle. En millään meinannut saada unta kun menin kotiin. Kolme Sedoniumia otin ja nukuin vain pari tuntia ja heräsin. Sitten olin lukuisia tunteja hereillä kunnen s nukahdin.

eräsin siis lopulta puoli kahdelta ja ja katsoin Pulmuset sekä sen jälkeen tietenkin Formulat Engannin Silverstonesta. Kilpailu oli jännittävä ja Räikkönen voitti sen lopulta.
Formuloiden jälkeen söin piirakkaa ja join sen jälkeen viskiä. Myös koska lokakuussa on saman aikaan sekä Amore Mion ja Shanghain arvokisat niin sinä kuukaudessa menee rahaa ihan helvetin aljon vaikka Amore Mioon tietenkin panostan enemmän.Taitaa myös keskiviikkona olla viimeinen päivä Same agen -Etelä Suomen mestaruuskisaa. Pitää vielä asia varmistaa.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.