IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Jarkon kävelyseikkailuTiistai 18.09.2007 00:22

Pari päuivää väliin lienee jänyt, joten koosteet niistä pistän nyt.

Perjantaina tuli ohjelmia televisiosta taas lähes viisi tuntia jka alkoholia kului jälleen reilusti.
Lauantaina lähdin muutamiensa viskiryyppyjen jälkeen Jcobin kanssa baariin, aluksi Itäkeskukseen, mutta koska Olutpankki olui lykännyt uutta avaamistaan kuun loppuun niin oli pakko lähteä pois sieltä. Paikka oli Jcobin o,malla reviirillään sijaitseva kapakka jonka nimeä en enää muista. Aluksi en pitänyt åpaikasta sen kaltaisten tanssijoiden takia (he tanssivat keskellä esiintymislavaa) mutta sopeuduin paikkaan kuitenkin nopeasti. Sain porukan huomion kappaleella Tulta päin ja oikein urakalla kappaleella Jos jotain ytrittää. Noh sitten lähdittetiin jossain vaiheessa ja sitten alkoikin minun patikkareissuni. En jaksanut välittää liikenteestä bvaan aloin kävellä raitiovaunuraiteilla ja sainkin paljon katseita, ei tarvinnut katsella liikennevaloja ja ainoa uhka olikin poliisiauto (onneksi ei vastaan tullut=) kuitenkin pari autroa meinasi ajaa päälleni (vitun hullut). Lähdin myös syömään kevbaria jan otin mukaan Coca-Cola pullon kun en sitä kokonaan jaksanut juodan. Varastin siis 15 senttia, mutta voi voi. Vaikka olenkin ollut aina sitä mieltä, että vatrastaminen on kaikkein alhaisin rikos miotä ihminen voi tehdä, niin en antaisi kuolemantuomiota noin pienes5tä varkaudesta. Kävely jatkui ties kuinka pitrkään ja oli jalat aika jhajalla kun pääsin lopulta Sörnäisiin ja oli tietenkin taksijonoakin. ERräs ulkomaalainen mies jostain syystä halusi tarjota minulle kyydin kotiin, koswka minusta se oli liian epäilyttävää niin kieltäydyin kja hän pyytin jonkun toisen miehen mukaansa. Jotenkin minusta tuntuu että kyseinen m ies saattaisi olla homo. Joka tapauksessa taksilla kotiin ja tasan 21 euron lasku.
Eilen olin katsomassa Formuloita (kuten toki eilenkin) järjestys oli täsmälleen sama kuin aika-ajoissakin eli Räikkönen - Massa - Alonso (olisin veikaunnut juuri noin ja siest miten paljon oplinsisn molemmissa voittanut. Niin mikäli joku ei tienntyt niin McLaren menetti kaikki valmistajien maailmanmestaruuspisteet ja sai peräti 100 miljoonan dollarin sakot (noin 75 miljoonaa euroa). Katselin televisiota ja join viskipullon.

Tänään sittne nukuin periaatteessa aikaisin ja lopulta kuitenkin myöhään ja lopurlöyta lähdin Alkoon ja sieltä Wenlaan Photoplayn konmeille ja kainkekin laisssiin narvokisosishjhojn. Sieltä siten kotiin ja ruoan kimppiin ja sitten rommeille ja sitä sitten ollaan juotua ja televsiota kateseltu ja silleeen. En nyt äkkiseltään muuta keksi.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.