IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Amore Mion kisat 17-20Sunnuntai 28.10.2007 02:05

PÄIVÄ 17

Tänään heräsin taas samoihin aikoihin kuin yleensäkin. Yritin saada konettani auki, mutta ei siitä mitääån tullut. Lähdin kirjastoon kahdeksi ja puoleksi tunniksi koneelle ja sieltä kotiin syömään spagettia ja lihapullia sekä puoli pussillista perunalastuja. Lähdin sen jälkeen Wenlaan Photoplaylle. Amore Mion legendaksi tullut U Nikunen oli parantanut yhteistulostaan ja päässyt minun ohitseni, mutta paransin yös omaani ja ohitin Ikkuna-Pubin ylpeyden. Lähdin pois sieltä kun kolikot loppuivat, vaikka ne eivät loppuneetkaan. Olin unohtanut parinkymmenen euron edestä kolikoita taskuun jonne en yleensä kolikoita tunge. Katselin sitten Salkkareita ja muita ohjelmia.

PÄIVÄ 18

Tänään heräsin väsyneenä hienman ennen yhtätoista ja lähdin hetken päästä koneelle kahdeksi ja puoleksi tunniksi. Sitten söin grillillä hamurilaisen ja lähdin keskustaan baareihin. Halusin päästä Amore Mion läpi kaikilla virallisilla Photoplayn koneilla joissa sen olen pelannut. Kävin Dublineriossa ja On the Rockissa sen pelaamassa läpi. Niin ja en ole sitä koskaan Public Cornerissa sitä läpi päässyt, sillä sekoitin sen Prahaan. Nyt ei Corbneriin päässyt liiallisen väenpaljouden takia. Amore Miossa olin pudonnut siojalle 12. Ohi olivat menneet eräs saksalainen ja tietenkin U Nikunen. Ohitin hänet ublinerissa ja saksalaisen myös On the Rockissa. Lopuksi ohitin vielä Saksan Claus R. Waltherin ja lopulta olin sijalla yhdeksän. Samalla pääsin myös Shanghain -pelissä ensimmäistä kertaa kolmannelle tasolle. Lähdin pois siinä ennen kahdeksaa täyteen metroon. Katsoin Salatuit Elämät, jotka oli nauhoitettujotka oli nauhoitettu minulle. Ja kaikenlaista muuta..

PÄIVÄ 19

Heräsin tänään noin puoli yksitoista ja sitten yritin saada tietokonetta päälle tuloksitta. Lähdin kirjastoon koneelle kahdeksi tunniksi ja sitten kotiin syömään nugetteja. Niin ja kävin siellä Veikkauksen sivuilla katsomaan Räikkösen maailmanmestaruuskertoimen. Se oli 1,80 joten menetin 160 euroa rahaa. Minulla oli nimittäinen ennen kauden alkua panostaa Kimin maailmanmestaruuteen 200 euroa. Olisin varmaan saanut sydänkohtauksen monta kisaa ennen päätöskisaa. Lähdin sitten Hemmingwayhin Amore Mion arvokisoihin Un Nikunenei olluty ohittanut minua. Onnistuij tekemään yksittäisissä tuloksissa oman parhaani ja pääsin pisteen päähän U Nikusesta. Yhteispisteissä toki edelleen yhdeksäs. Lähdin kotiin katsomaan BB:n ja kirjoittamaan päiväkirjaa Wordiin, joka tosin tilttasi kun yritin sitä kopioida.

PÄIVÄ 20

Tänään heräsin kamalissa vieroitusoireissa. Oman koneeni yritin käynnistää, mutta eihän siitä mitään tullut. Kirjastomatka olikin mielenkiintoisempi. Bussi oli totaalisen myöhässä. Päätin kävellä pitkän odottamisen jälkeen ja tietenkin bussi päätti saapua juuri siinä vaiheeessa etten kerennyt kumpaankaan pysäkkiin. Kävellä piti myös helvetin lujaa ja jalat olivatkin täysin hajalla kun lopulta kirjastoon asti pääsin. Sielläkin oli kone hieman hidas aluksi, mutta sain sen viimein käyntiin kunnolla. Kirjastosta sitten grillille ja Itäkeskukseen Hemmingwayhin Fantalle ja Amore Miolle. Claus R. Walther oli mennyt ohi, mutta sitten ohitin hänet lähes heti. Yhdeksäs olen edelleen. Kotiin ja kaikenlaista muuta.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.