IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Lisää huonoja uutisiaLauantai 01.12.2007 01:07

Aamulla sainheti aamusta kauhean uutisen postiluukusta. Työvoimatoimisto on pakottamassa minua taas johonkin helvetin kurssille. Kirjanpidon ja palkanlaskennan kurssille, joka kestää kahdeksan kuukautta!!!! Minä en osannut koulussa kumpaakaan pätkääkään. Menenkin työvoimatoimistoon ensi viikolla kysymään onko minun pakko hakea sinne? Jos joudun, niin se alkaisi 15.1.2008 ja kestää siis tasan kahdeksan kuukautta. Olin hieman aikaa koneella, söin aamiaisen ja lähdin Kontulan Alkoon. Ihmisiä oli paljon ja ostin lähes viimeisillä rahoillani viinapulloja. Kotiin ja hieman myöhemmin kuntosalille noin tunniksi. Hyppäsin myös pituutta noin kolmisen metriä ja juoksin kerran radan ympäri. Sitten kotiin katsomaan mäkihyppyä, Salkkareita ja Frendejä. Join samalla myös vadelma-mustikkaviiniä. Laskin sen riittävän täksi päiväksi ja sitten loput päivät viinapulloilla. Ýritin laulaa karaokea, mutta jostain syystä asetukset menivät pieleen, eikä ääntä saatu aikaan. Yritän sitä huomenna uudestaan. Nooh ei kai tässä sitten mitään muuta.

Hyvää illanjatkoa!

273. merkintä päiväkirjaanPerjantai 30.11.2007 01:05

Jooh elikkä tänään heerräsin siinä yhdenltätoista jälleen kerran. Söin aamiaista ja lähdin ulos. Kontulassa Lidliin viemään tyhjiä pulloja, sitten Kelaan viemään työttömyyslappuni, sitten Itäkeskukseen bussilla. Sheebaa Tarajoustalosta ja kolme pulloa isoa Tasavalta Viinaa. huomenna ostan lisää viinaa. Ai niin ja kävinhän minä Sampon pankissa nostamassa loput rahani siitä tililtä. Se on nyt siinä ja siinä joudunn ko Lasol-linjalle. Toivottavasti ene jodu, mutta se ei ole minusta kiinni. Ei tässä nyt oikeen ihmeempiä.'

Hyvää illnajatkoa!

Tarinaa, tarinaaTorstai 29.11.2007 00:51

Tänään heräsin puoli yhdentoista aikoihin ja menin hieman koneelle jasitten Kontulaan. Automnaatti ei suostunut antamaan rahaa. Menin pankkiin nostsamaan 40 euroa ja ahe ehdottivat tunnusluvun muutosya. Sanoin ettei tarvitse koska minulla on se kotona. Menin Alkoon ostamaan ison pullon Tasavalta Viinaa ja sitten kotia. Olin galleriassa ja innostuin myös kirjoittamaan erästä keskeneräistä tarinaani. Olen kirjoittanut sitä tiuhaan tahtiin. Tänään jo 32 sivua. Join mnyös alkoholia, vaikka kuinka paljon todella lyhyessä ajassa. Nooh kohta taida jatkaa kirjoittelua ja juoan mitä juoitavissa on.

Hyvää illanjatkoaa!

KuntosalillaSunnuntai 25.11.2007 21:22

Olin eilen juonut sen pullon jälkeen vielä toisestakin ja nyt tähän päivään jäi siitä toisesta isosta viinapullosta vain noin puolet. Ei tule känniä tänään. Psykologini kertoi minulle aikoinaan, että alkoholivieroitusta voi hillitä urheilemalla, lähdin siis kuntosalille ja tulin takaisin pari tuntia sitten ja söin kanaa. Sen jälkeen tulinkin tätä kirjoittamaan ja kohta alan juomaa jäljellä olevat viinat ja katsomaan noin neljän tunnin ohjelmaputken televisiosta. Ei siinä sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

Lauantai 24.11.2007Sunnuntai 25.11.2007 01:45

Tänään herdsäin siinä yhdentoissta aikoihin väsyneenä. Söin aamiaista ja olin hieman netistsä. Lähdin Kontulan Alkoon ja myöss <Siwaan. Elokuvaa myös skatsoin (Yksin kotona 2) ja sitten soitin Jcobille, joka aei vastannut. Join Tasavalta Viinaa ja se veteleekin ihan viimeisiään. Helen oli lähetellyt mahdollisestsa voitosta lisätietoa ja maiasin takasin. Siinä taitaa olla akoko päivä.'

Hyvää illanjatkoa!

LottovoittajaLauantai 24.11.2007 01:05

Tänään heräsin siinö ennen kahtatoista tai jotain sen sellaista. Nousin ylös, olin galleriassa, katselin elokuvaa Boltsit pelissä, aika paska leffa. Otin samalla hieman huikkaa, mutta lähdin suihkuun ja sitten söin ruokaa. Sitten tulin taas koneelle ja join taas Tasavalta viinaani. Pelailin myös samalla Mauslandin pelejä. Olin myös saanut ilmoituksen, että olin voittanut englannin satunnaislotosta 750 000 puntaa (1 125 000 euroa), mutta olisi naiiviaa ottaa tuo liian vakavasti, toki lähetin heille tiedot jotka he tarvitsivat. Koska he olivat antaneet itsestään puhelinnumerot, niin nostan totaalisen mekkalan jos en saa penceäkään. Jaaah jos vaikka sitten Hannu Karpolle pääsisin ja nettoaisin vsieltä rahaa viinaan. Jooh no nitä raahoja odotellessa olen dokannut taas roiman annoksen ja lisää menee. En vielä tiedä milloin laitan itseni ja Suomen maailmankartalle,mmutta saa nähdä. Se nyt oli tämän päivän kohokohta, luonnollisesti.

Hyvää illanjatkoa!

Viinan vastaiskuPerjantai 23.11.2007 00:55

päivä alkoi kun heräsin lukuisia kertoja ja lopulta hieman ennen kahtatoista ja sitten nousin ylös. Låähetin työöpaikkahakemuksia ja lähdin Alkoon ostamaan lisää Tasavalta viinaa. Heti ensihuikasta asti viina teki vastaiskunsa lentämällä silmääni. Olin aivan kauhuissani ja piti mennä pesemään nsilmäni, sillä en halunnut sokeutua. No sitten hieman vierastin ja join varovasti pieniä huikkua kunnes pullo oli jo sen verran tyhjänä ettei se enää ponnahda ulos pullosta. Nyt sitten olen normaaliin tyyliin taas pullon suusta putelia dokannut. Ei kuitenkaan känniä ole oikeastaan tullut ainakaan vielä. Televisiota olen viinan ja tietokoneen ohella katsellut paljon. Salatut Elämät, Frendit, Simpsonit ja House, BB tulee taustalta. Eipäs sdtässä oikeen paljoa muuta.

Hyvää illanjatkoa!

265. merkintä päiväkirjaanTorstai 22.11.2007 01:44

Tänään herässin siinä yhdentoistta aikoihjin jsa menin nettiin ja katsoin elokuvan The Monkeea. Ei liene yllättävää, että se kertoi yhtyeesatä the monkees. kyseineen yhtye oi ns. amerikan Beatles, joka tosin jäi englantilaisten varjoon selkeästi. No joka tapauksessa otin pullollisen tasavalta Viinaa ison pullon. Ikis tuli myös tänne ja pelailimme piirrustuspeliä ja saimme neljästä tainviidestä paikast abanit, ihmisillä ei ole ehuumorintajua. No kuiteenbkin juonut olen sen putelin ja sen sellaista. >Noh ei kaia tässä ihmeempiä.

Jhyvää illanjatkoa!

UniLauantai 17.11.2007 22:32

Olin valvonut peräti viiteen viime yönä ja heräsin nyt sitten puoli yhdentoista aikoihin oikeastaan. Eli nukuttua tuli sellaiset viisi tuntia ja risat. Olin sekavana herättyäni ja katselin tietokoneelta galleriaa ja eilistä, siis voi jumalauta. Tapahtui siinä sitten paljon muutakin. Silmät eivät millään olisi jaksaneet pysyä auki ja olikin pakko yrittää saada unta. Yritin siinä lähes kolmeen asti, mutta ei vaan tullut. Päätin mennä nukkumaan tänään viimeistään yhdeltätoista. Tietenkin pakotin itseni lähtemään Siwaan ostamaan alkoholia. Joinkin sitten kaljaa ja lonkeroa. Väsymys on hieman poissa, mutta ei minusta kuitenkaan esiintyjäksi nyt olisi. Sitten olen koneella pelaillut ja katsellut ohjelmia joita on nauhoitettu digiboksin kovalevylle. Ei oikeen jaksa. Todennäköisesti kun olen juonut pois kaljat ja siiderit, niin menen nukkumaan. Tulee ainakin univelat kuitattua taas. Niin ja tänään oli muuten täällä Helsingissä ainakin yksi Alko auki ja jonoa oli 200 metriä :)

Hyvää illanjatkoa!

Epäonnen päivä eri päivänäKeskiviikko 14.11.2007 01:24

Heräsin tänään jälleen yhdentoista aikoihin ja nousin hylös aamiaisella ja siivoilin hiukan ennen matkaani Alkoon. Alkossa kävin ostamassa kunon satsin alkoholia ja vielä Lidliin halpaa lonkeroa ostamaana. ENSIN JOIN LONKEROT JA SITTEN aLOITIN JUIOmaan väkeviä, toki olis s ruokailunkin aika ja sitten Blckin Minttuviinaa ja ostin myös myyntitarkoitukseen tavallista Minttuviinaa kun aioin myydä sitä äidilleni ja olen toistaisesti netonnut neljä euroa =). Noh itsekin toki koko ajan enemmän ja aenemmän alkoholiaa ja silleen,. Noh mitäs muuta rtänään.Minulla kun on ikävöä tapa unohtaa tapahtumat jotka ovat tapahtuneet. Minun pitää ilmeisesti kirjoittaa taas paperille tapahtumata muistiin.

Hyvää illanjatkoa!