IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Vuosi lähenee loppuaan Tiistai 01.01.2008 01:56

Jäänyt jälleen paRI päivää väliin, joten kirjoitan niistä lyhyen koosteen.

Lauantaina lähdin siinä kahdentoista jälkeen (VOI OLLA ehkä hieman myöhemminkin>) Wenlaan alunperin Photoplaylle, mutta koko paikka oli lähes täynnä ja join vain lonkeroa. Poistuin sieltä sitten lONDON pUBIIN lonkerolle (varrattu sielläkin) ja lopulta vielä Isoon merikarhguun lonkerolle. Alkoon ostamaan pullon kossuminttua. Join jäljellä olleen (noin puolisen litraa) Tasavalya Viinaa ja Kossumintun ja kaljaa.
Sunnuntaina otin 12 tunnin yöunet. katsoin televisiota ja vedin taas viinaa ihan saatanasti.

Tänään lähdidn Itäkeskukseen Bohemiaan Photoplaylle. Olin huolissaNBI síitä onko taidsot kateissa, ei ollut. Bohemian ennätys tuli noin kaksi kertaa paremmalla tulokseella ja oli tähdet tallella sentään. Poistruin aikoihnaan ja Alkoon taas pullotolkiulla Rasavalta Viinaa. Kotiin sitten ja jonkun ajan päästä sitä juokmaaan. >Pellannuyt olen myös ja silleen. Ei nyt paljoa muuta, kun aikakin alkaa käydä vähiin.

Hyvää illanjataskoa!

Photoplayta haikaillenLauantai 29.12.2007 01:49

Jooh elikkäs siis heräsin tänään siinä puoli kahdentoista aikoihin helvetin väsyneenä. Aamiaiseksinsöin omenan ja hetken päästä lähdin kauppaan ostamaan tavaroita, lähinnä siidereitä. Ostin yhdeksän siideriä ja joitain muita terveelliseedsmpia juomia sekä nakkeja. Laitoin siiderit jääkaappiin hetkekesi ja sitten jonkin ajan kuluttua ne menivät minun suuhuni. olihan kellokin jo yli kaksi. Tähän voisi laittaa Vares -elokuvaan juoppoa lainatakseen "Muuten jää lounas juomatta" :) sitten kuuntelein musiikkia koneelta ja seielleen. On myös ollut ikävä Åphotoplayn pelejä. Mitäs jos olen menettänyt toisen tähteni? Ja Amore Moiap? Maailmanamestaruuskisojen jälkeen en pahemmin ole ollut sitä apelannut. Oli aina kivaa olla siinä kaikkein paras joka ikisessä paikassa jossa se kone on. Tasitelu U Nikusen kanssa oli myös mielenkiintoinen MM-kisoissa ja maken kanssa Hemmingwayssa. Noh tokihana voi mennä kokeilemaan. Perkele viekoonj jos minä haluan pelata ja osaallistua peliin jossa olin kissoissa paras suomalainen, niin sittenhän voin mennä peelaamaan. Otan vaikka sen ehkä menetetynh tähden takaisin. Jeaah no mitäs muuta, kun siiderit meni niin vedin Tasavalta Viinaa taas oikeen uraakalla. En keks muuta enää.

Hyvää illanjatkoa!

Kaikkea muuta mitäPerjantai 28.12.2007 01:20

Tuli oikeen virttutuksena oikeen heräötys. m<enin iltapaäuivänä' osyatamaan slkoonj viinaaa ja poliisihampiurilaiseille, Söinn sen poliisihampiurilaisen j nasitten dokasij n koko nison puslllon Tasavlta iinaa ja kohta baoyatan jäklleeen fvciiibaa kun otin ssliin pakjon viijbaaab. Wrrn edes keksdsi muut VIINAa. Ehjkääää huomenna keksisnsw tAI TUOLEEE LISÄÄ dreweaaamaa


Hycvbää ilanjaatkoa

Joulun vieton jälkeenTorstai 27.12.2007 01:02

Tiistaina l'ähdin Vantaalle sukulaisilleni. Otoin kannettavan tietokoneen bmukaan ja pelailin pelejä. Söin myös trodella hyviä lihapiullia keitettyjen perunoiden kanssa. Sain myös valakoviiniä ruoan jälkeen, sitten lonkeroa. menin ylös pelaamaan js ditten olikin siinä hieman ennen kuyymmentä lähtö. kaikkein kauheinrta oli se kun äitini saNOI MINUlle, että olisin siellä alkojholia saanut paljon enemmän, kun siellä oli monta pulloa viiniä. mweniitin siis monta alsillista ILMAISTA alkoholia, voi helvetti sentään. Kot5iin tultuani aloin juomaaan Tasavalta Viinasas pääosin glöfgin kanssa. Luin myös Homerin oman kirjan yhteenmenoon. Olen njähnyt kaikki Simpsonoit jaksot jotka ovat Suomessa nähnyt, joten kovin monataa uutta tietoa ei minulle tullut.4

Tänään heräsijn kahdentoista maissa ja aloin lukea kirjaa Kristianin nuoruusvuosista ja sitten kun olin syvenytynyt kirjaan njiin että ulkomaailma oli unohtunut, niin söin kanakeittoa. Sitten olikin jo alkoholin vuoro, YTavasavalta Viinaa. Sitä olen nyt taas helvetisti juonut. Ei kai muuta.'

Hyvöää illanjatkoa!

Jouluaatto vm. 2007Tiistai 25.12.2007 01:33

En viitsinyt nousta kun minut herätettiin, sitten nousin myöhemmin ylös, söin riisipuuroa na sitten koneella. Mummoni tuli tätini kanssa tänne myöhemmin ja söin kalkkunaa muiden syödessä suomalaista jouluruokaa. On ollut todella ahdistavaa tämä kaikki. Sain joululahjaksi Anttilan 50 euron lahjakortin, arvan, Simpsonit-elokuvan, Simpsonit naurupommin, Homerin oman kirjan sekä Juha Vuorisen kirjat Myrkkyvuodet ja Kristianin nuoruusvuodet. Ihan tyytyväinen olin lahjoihini. Toki kului myös hieman alkoholia, join 0,7 litran pullon Hehkuviiniä. Siinä on vain 22%, joten ei läheskään niin paljon kuin normaalisti juon. Olen hieman lukenut Simpsonit Naurupommia ja katsoin elokuvan ensin englanniksi ja nyt se tulee parhaillaan suomeksi. Ei kai muuta. Ne jotka nauttivat joulusta, niin toivotan heille hyvät joulut.

Hyvää illanjatkoa!

Kohta on taas jouluMaanantai 24.12.2007 01:13

On jälleen jäänyt päiviä väliin, joten kirjoitan lyhyet koosteet niistä.

Perjantaina join ja en muista oikeen muuta nyt.
lauantaina lauloin karaokea ja se meni epäkuntoon, pelasin älyupäätä ja join taas oikein kunnolla.

Tänään katdoin mäkihyppyä, pistin karaoket kuntoon, pelasin Playstatsiionilla Deathtrap Dungenionia ja olen juonut Tasavalta Viinaa. En oikein jaksa edes kirjoittaa enää. Huomenna on joulu, vuoden masentavin päivä.

Hyvää illanjatkoa!

289. merkintä päiväkirjaanKeskiviikko 19.12.2007 01:43

Heräsin tänään taas melko myöh'ään siinä ennen kahtatopista. Nousin ylös ja olin koneella ja siytten aloin hetken päästä juomaan siideriä, jonka jälkeen Tasvalta Viinaani. Olin sitten koneella ja kaystsoin telekevisoita ja silleen. Ei oikein nyt muistu kaikkea mieleen. Viinaa en muista tarkalleen mitern paljon on juotu mutta yli viinappullon reippaasti. En nyt muutas keksi.

Hyvääs illanjatkoa!

BussiseikkailuTiistai 18.12.2007 00:56

Tänään heräsin siinä ennen kahtatoista ja lähdin hetken ajan päästä kohti Lindström Oy:tä Jcobin kanssa, hän on siellä töissä. Olin siis siellä työhaastattelussa. En oikeen tiedä miten meni. Sitten alkoi varsinainen bussiseikkailu. Ensin Leppävaaraan kaksikymmentä minuuttisella bussilla ja sitten 550:lla Itäkeskukseen. Valitettavastri menin bussilla joka meni ihan väärään suuntaan ja siten jouduin yhteensä olemaan kyseisessä bussissa noin puolisentoista tuntia. Kun vihdoin pääsin perille, niin menin Alkoon ostamaan taas Tasavalta Viinaa ja siideriä myös. siideriä olen juonut ja myös sitä Tasavalta Viinaa. En nyt kuitenkaan vielä kovin paljon. Melkein koko päivä meni matkoihin. Lähdin siinä yhden jälkeen ja tulin siinä puoli seitsemältä. Ei kai muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Kirjoitan lyhyestiKeskiviikko 12.12.2007 23:21

heräsin tänään, katsoin Pulmusia, olin netissä, join viinaa ja katselin televisioita. En jaksa kirjoittaa paljoa. Äitini kun vittuilee taas minulle tuossa vieressä taas.

Hyvää illanjatkoa!

Aina ei voi olla mielenkiintoistaKeskiviikko 12.12.2007 01:58

Otsikko siis kertoo sen, että aina eivät päiväkirjamerkkiiinät ole mielenskiintoisia. Osa myös johtuu siistä, että ne mielenkiintoisimmat ovat henkilöille jotka ovat lukollisissa kaveriryhmissä, heitä on nkahdeksaan vaikka elämä on sitä luokkaa että olen hiemwN AJATELLUT KARSIA SItäkin ryhmää. Alkaa vuoprokausia lähennä loppuaan, joteen sanon lyhyesti.
Ikis kävi täällä, katsoin sitteen elokuvaaq ja join viinaa ja silleen.

hyvää illanjatkoa!