IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

EuroviisuiltaSunnuntai 25.05.2008 02:55

Tänään heräsin siivnä yhdentoista aikoihin ja sitten katsoin Saalatut Elämät ja frendit. Mummoni tuli tänne myös. Lähdin sitten Kontulaan viemään tyhjiä tölkkejä ja pulloja. Toki ostin lisää lonkeroita, kävin terassilla ja viemään vedonlyöntilappuja Monacon aika-ajoihin. Oli sekunnin tuhannesosasta kiinni etten saanut lappua kiinni. Massa oli Räikköstä 0,001 sekuntia nopeampi. Join lonkeroita ja kaljaa ja katselin Euroviisuja. Äänestys on alkanut. Sanoin muuten aiemmin väärin. Mukana on 25 maata. Minun veikkaukseni on sijoitus kahdeksan. Saa nähdä miten Suomen käy. Voitto olisi tietysti hieno asia, mutten jaksa siihen uskoa. Kaljoja on vielä jäljellä ja lähden kohta katselemaan jännittävää ääntenlaskua. Toivotaan parasta.

Hyvää illanjatkoa!

358. merkintä päiväkirjaanSunnuntai 04.05.2008 02:27

Tänään heräsin kahdentoista aikoihin ja söin aamiaista, olin suihkussa ja voitelin varvastani, pelasin peliä ja lähdin Kontulan Alkoon ostamaan Tasavalta Viinaa ja Huttustra huomiseksi. Kotiin sitten ja vasta yli viisi aloin juomaan Pohjan poikaa jota oli jäljellä ja nyt vetelen Tasavalta Viinaa. Ei oikeastaa mitään kummempia. Minä nauhoitan nyt Rocky III:n kun en jaksa katsoa sitä. Ohjelman mukaan sitä ei pitäisi edes tulla, mutta se kuitenkin nyt kolmoselta tulee. Ei kai muuta oikeastaan.

Hyvää illanjatkoa!

Vappu 2008Perjantai 02.05.2008 00:33

Tänään on vappu ja lomapäivä, minulla on toki huomennakin omaa lomaa. Tänään heräsin jostain ennen viittä ja olin vähän aikaa koneella ja sitten nukkumaan. Heräsin sitten hieman ennen kahtatoista ja sitten menin koneelle ja olin mesessä ja galleriassa lähes Salkkareihin asti juoden jotain vihreää alkoholia joka on jotenkuten minttua, 20%. Savon Wiina uhkaa loppua, mutta pahimpiin vieroitusoireisiin on Pohjan Poikaa. Alunperinhän ostin Sawon Viinan sen hinnan ja etiketin takia. Parisen viikkoa sittenhän oli vaarassa etiketit kun niitä uhkasi varoitusteksti alkoholin vaaroista, mutta lopulta päädyttiin ratkaisuun että jos aikuinen ihminen ei tiedä alkoholin vaaroista, niin hän ei osaa myöskään lukea. Todennäköisesti siihen vaikuttivat myös valmistajat. Noh ei kai sillä väliä. Jostain syystä kirjoitukseni sujuu yllättävän hyvin muuten. Mitäs muuta. Ei nyt muuta tule mieleen. savon wiinaa juotu ja koneella oltu. Huomenna pitää varata aika lääkäriin kun antibiootit loppuivat tänään.

Hyvää illanjatkoa!

Lonkeroparoni is backSunnuntai 27.04.2008 02:24

Tänään heräsin sängyltäni vaatteet päällä yhdeksältä. Yritin mennä oikeasti nukkumaan mutten saanut unta. Ilves Viina on vaarallista koska sen suuaukko on niin iso, että tulee hirmuhuikat suuhun kun siitä juo. Periaatteessa se on hengenvaarallista aloittelevalle ihmiselle. No lantratkoon teinipojut vaan sitä. Minun mielestäni siinä ei ole edes mitään järkeä. Viinaa ei ole tarkoitettu laittaa Jaffaa vaan se on tarkoitettu juomaan sellaisenaan. Juokoon sen kukin miten tahtoo kuitenkin. Kuitenkin menin tänään siinä yhden aikoihin ostamaan <Lidlistä 26 lonkeroa ja pistämään vedonlyöntiä Formuloiden aika-ajoista. Sen jälkeen Wenlaan ottamaan lonkeroa ja pelaamaan rakasta Photoplayta. Kolmen maissa kotona katsomassa Formulaa ja Alonson mennessä kärkeen viimeisessä osiossa nosti riemukynnykseni ylimmilleen, mutta se hieman laski Kimin pudottaessa hänet kakkosruutuun. Hyvä aika-ajo kuitenkin. Sen aikana myös join lonkeroa sillä en pystynyt antamaan niiden kylmettyä kun olin saanut alkoholin vaikutuksen jo elimistöön. Jos saat pari ryyppyä niin voitko itse lopettaa siihen? En minä ainakaan. 26 lonkerosta on mennyt jonkun verran, sillä en ole laskenut. Ainakin yli puolet. Se on minun mielestä ns. janojuoma. Viina tappaa todella nopeasti ja lonkero tappaa paljon hitaammin ja se on sitä paitsi sivuseikka minulle. Ei kai tässä oikeastaan mitään muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Serkku täytti 18Maanantai 21.04.2008 00:02

Lauantaina olin aluksi koneella ja myöhemmin lä'hdin baariin Photoplaylle ja lonkeroille. Damagen Helsinki Cupissa olin silloin sijalla 69, eli olen aivan surkea siinä pelissä. Ei mennyt Amore Miokaan parhaimmalla mahdollisella tavalla, läpi kyllä tietysti. Olin kotona kuuden jälkeen ja sitten juomaan viskiä ja sen jälkeen hieman lonkeroa. Meni lopulta muisti.

Tänään heräsin siinä yhdentoista aikoihin ja lähdin kauppaan ostamaan kissanhiekkaa. Sitten otin Tasavalta Viinasta huikkaa. Lähdin myös Vantaalle serkkuni 18-vuotissyntymäpäiville. Sain siellä hieman kuohuviiniä ja kun tulin kotiin niin lonkeroille joita olen juonut ja vielä on jäljellä. En nyt jaksa miettiä enempää.

'Hyvää illanjatkoa!

Uusia päiviäLauantai 05.04.2008 02:43

Ilmeisesrti oli keskiviikosta aloitettava kun oli hiemana viimistytträvä kirjoittuvista.

Keskiviikkona oli siis työhaastattelu Helsinki-Vanytaan lentokentällä. Olisin halunnut todella niille töihin, mutta vastaus tulee vasta viikolla 16. Menin sitten töihin ja ei sitten niin paskamasisemaidrrn duuniin lopulta. Kun kotia tulin niin kaljoja tuli juotua että duunissa tuli huomattua että oli alkojhapolia juotua efdellisenä päivänä.
Torstaina oli suhteeloisen siedettävä päivä duunissa j KU PÖÄÄSIN POIS NIIN KALJAA NAAMAAN TAAS KUNNOLLA,m MUTTa tapahtui myös ttytyäötapaturma. Otin kaljojen lloppumisten jälkeen huikkujen jälkeen huikkuja Tasavalta Viinasta. olin hetken ihan muumiona mutta sitten se oli kuin seksikäs naisnen jostaa kukaan mies ei voi vastustaa. Minun oli vaain pakko ottaa siistä pullossta. Se voietrteli minbut totaalisesto jaq en pystsynyt irrottamaaan irti nsiitäöjan lopulta kyllä sairaaanloiselata himpoilta nonnistuin ottamaan irti ilanmas nukkumaan viinaana. Se ei ol,ut helppoa. Heräsin lopulta sellaisena että jossain maisssaa minut olisi määärräätty katkaisuysuhoitoon. pAH, jos klssuolen niin kuolen. Kuitenkin menin juokmaaajn jan soilleeejn. En itssekäännedes. Sewen swelaista jka viinaksa tuli vedettyä ytaas helvertinmoisen satsin.
4

Tänään olis melko hyvä päivvä ottaen huomioon aminun duuninuin. Noh ei vuituttanut oiakjeastaan yhtään. No kun tulin kotiin naheti pullot Lidliin ja sistten Alkoon ostamaan viinaa ja sitten grilliruokaa ostamaan ja nassen semmoista. no ei kAIA TARVIYTSE ,MUUTA SEölittää. Viinaa virtaa ja sen semmoista. Eli normimeinisnkiä tässä talousdessa. Ei kai muuta.

Hyvääö illanjatkoa!

Aprillipäivä 2008Keskiviikko 02.04.2008 00:33

Jäi viikon alku kirjoittamatta joten laitan lyhyen koosteen.

Maanantaina jälleen eräs vittumainen päivä ja konflikteja pomoni kanssa ja sen sellaista paskaa. Vittumaisen päivän jälkeen kotiin juomaan kaljaa jota ostin Lidlistä ja ei oikein aikaa muuhun jäänbyt.

Tänään oli jälleen uusi vittumainen ja konflikteja täynnä oleva päivä duunissa. Minulla onneksi on huomenna ttyöhaastattelu klo 10 Helsinki-Vantaa lentokentän lähellä. Töiden jälkeen kävin ostamassa kaljaa Lidlistä ja grillillä syömässä lihapiirakan. Join sitten kaljaa ja katselin televisiota. Tämän kertainen aprillipila oli, että he muka olisivat antaneet minulle ylläpitäjän oikeudet käytöksi pariksi päiväksi. Minä en sitä usko, vaikka toisen henkilön kuvaa katsellessa olikin painike jolla voisin mukamas laittaa jäähyn. En usko. En edes jaksa enää kirjoittaa.

Hyvää illanjatkoa!

Sunnuntai 30.3.2008Maanantai 31.03.2008 00:31

Tämä on ollut jälleen masennuslaatuinen päivä. Huomenna taas yksi paska duunipäivä lisää ja sen sellaista. Oli kelloja siirretty joten menetimme tunnin. Jouduin myös kirjoittamaan tänään eiliseen päiväkirjaan lisää tekstiä kun ei siitä oikein mitään selvää saanut. Olen juonut kaljaa ja ollut netissä galleriassa ja pelaamassa. Tietenkin vittumainen mieli on noiden töiden takia. Ei kai tule muuta mieleen.

Hyvää illanjatkoa!

Eilinen vai mikäs se oliSunnuntai 30.03.2008 01:06

Jokj lli silleeen, eilin enn olk aiknaski hieman ojugffo.,Par4i kertaa soiiis ,ekmasim ihan tosissaan ettäxepom ihan ok, mmutts mi8nä olr I of te triger. Minä ta+paplppekler prrkele ihan kjuion Tockytö, Kuitenki kun menijn lidliin niiin ostin kalkjjoja ua limuja, tyhmö kun oleen niiin nnsioltim kunhaluaan faoooaa omaan plomjm 0ni tietyysti. Noh monbno on dsanonut minua aalkoholoisddtikdi. Kuitenkin vihzaaan n pomoani, deli ei kiihnniosta, Noo siiis on v iina mennyt tässssähuusolllisssa. Noh sorrruin viinaan ja siten aalkkolholn vaikufrtuksen alaisena.


T'n'ään menin sitten en miihibnkään.Nyt mssewneee niin virtuiksin että dsaNON MYÖHEMMMIN


Joo elikkä jatkan nyt tästä tänään sunnuntaina ja sanon eilisen paremmin ja selvemmin. Eli eilen lähdin kauppaan ostelemaan Kontulaan kaljaa Lidlistä ja päätin mennä pelaamaan Photoplayta pitkästä aikaa. Amore Miossa oli hieman vaikeuksia pitkän tauon jälkeen. Pääsin toki läpi, mutta huomattavasti hitaammin kuin ennen. Piti olla vain yhdellä, mutta sitten se juominen riistäytyi käsistä ja olinkin aika monella. Baari oli aika autio. Ilmeisesti ihmisiä ei kiinnosta juoda yhdeltä päivällä.Sitten juttelin kahden juopon kanssa kun he halusivat minut pöytäänsä. Spurguumagneetti kun olen niin sen nyt saattoi arvata. Bingoa tuli siellä myös pelattua ja Alkon kautta vielä kotiin pienehkön viskipullon kanssa. Kun olin kotona niin join sitä viskiä ja söin pizzaa jonka jälkeen Tasavalta Viinaa jälleen urakalla. Oikeastaan ryyppäsin koko päivän siitä yhdestä lähtien. Kaveri tuli myös käymään täällä ja yöpyikin täällä. Molemmat olimme ihan kännissä ja minulta meni osittain muistikin ja sammuin sohvalle. Että sellainen tapahtumarikas päivä. Se on itse asiassa paljon mielenkiintoisempi kuin miltä kuulosti. Noh en nyt muuta oikeen mieleen tule. Nyt lähden juomaan kaljaa ja mahdollisesti kirjoitan tänään päiväkirjan tästä päivästä.

Hyvää päivänjatkoa!

VedonlyöntiäLauantai 22.03.2008 23:32

Jäi jäkllleen kirjoittamatta pari päivää, joten kirjoitan nyt siitä koosteen.

Eli toerstaina okli siis virkavapaa päivä ja tilille ei tunnllut senttiäkään. Se kesti kuitenkin vain yhden päivän. Noh mitäs minä eilen teuin.
Ainakin olin sinä yönä sammunut kun Tasavalta Viinaa oli tullut vedettyä yoli litran vetrran. Nykyään muuten harvoin sammun vaikka olisinkin nsen verran vetänyt, mutta kun join viinaa pullon suusta todella nopeasti niin sw on aikamoista menoa.

Perjantaina sditten kun heräsin niin oli nmietteissäni Malesian GP:n aika-aajot jotka ovat tänään. >Laitoin kuusi lappua jha kaikki euron panoksilla. Massa ja Hamilton ovat joka ikisessä lapussa. Jos Kimi pon p+aaklulla niin kaikki laput menevät ihan vituiksi. Että silleen. Noh käväisin siis Kontulassa vedenlyönnin merkeissä ja myuaöhemmin kotia ottamasa tuttua Tasvalta Viinaa tuttuun tyyliin pullosta suoraan jota jostain syystä havaran ymmärtää miten siihen pystynb. Jälleen meni kunnon satsi.

Herättyäöni katsoin sitten Malesian aika-ajot. Massa oli paalulla, Räikkönen toinen ja Kovalainen kolmas (pudotettiin kahdeksanneksi). En saanut lappua kiinni. Lähdin tänään sitten Lidliin osyamaan kaljaa 18 kappaletta ja myäös vedonlyöntiä huomiseen kilpailuun. Minulla on kaksi lappua, Massa-Räikkönen-Kubica ja Räikkönen-Massa-Kubica. Saa nähdä miten käy. Kotiin sitten juomaan kolme kaljaa ja sen jälkeen tasavalta Viinaa. Olen tänään myös katsellut Simpsoneita ja sen sellaisyta. Ei nyt mieleen muuta juuri nyt tule.

Hyvää illanjatkoa!