IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

487. merkintä päiväkirjaanKeskiviikko 29.10.2008 00:51

Näin mielenkiintoisia unia. Ensimmäisessä omistin hevosen, muttei se missään tallissa ollut, vaan käveli täällä asunnossa.
Sitten toisessa dinosaurukset olivat herätty henkiin ja laitettu huvipuistoon. Kuinka ollakaan dinosaurukset pääsivät vapaaksi, sillä eräs mies oli petturi ja ne rupesivat riehumaan puistossa (kuulostaako tarina tutulta?).
Kolmannessa unessa laiva upposi mokasta jonka tein. En muista mikä moka se oli, mutta sen muistan että olin syyllinen. Pääsin pelastusveneeseen, mutta aiheutin lukuisien ihmisten kuoleman. Lopulta pääsin kuin koira veräjästä ja jatkamaan elämää normaalisti.

Joo eli heräsin lopulta siinä puoli kahdentoista aikoihin ja katselin Miehen puolikkaat, join teetä ja luin erästä tarinaa. Niistä kahdestakymmenestä kaljasta meni 17, joten join loput kolme ennen Tasavalta Viinaa.
Klo on nyt 18:21 ja kirjoitan osissa taas, että edes jostain saa selvää.

Nyts kello on 22:16 ja aolen juonut palajon enemmän ja katsellut myös Halmettia, se eon se 90-luvun Hamlet jossa aon Mel Gibson. ei oiekn iskenyt. Täm’ä loppu jota katson on kaljon parempi kuin alku. No takaisisn katsomaan loppuleffa.
Leffaa loppui nyt.a On kohta kaikkia Tasikset mennyt ja silleen. Tai onhana tossa vielä joksikin ajksi.
Noh eie kai tässä jaksa puhua.

Hyvääa illanjatkoa!

Maanantai 27.10.2008Tiistai 28.10.2008 00:54

Tänääsn olin herätessäni puoli yhdeltä katsellut mitä olin eilen galleriassa jutelluet. Joopa joo, en mitään selvää saanbut puheistani joissaain. Sanon nyat suoraan, ettei millään jaaksaisi kirjoittaa päiväkirjaa.
Minun teki tänään mieli juoda kylmempiö juomia ja ostinkin 20 kaljaa Lidlistä. Vieläe on osa jäljellä, ei jaksa kirjroittaa.

Hyvää illanjatkoa!

Joitakin juttuja ja silleenMaanantai 27.10.2008 00:40

Herässiin tänääb periaaaattteessa kahdntoistaasiasta, mutta aoikeasti yhhdeltätoista naja oli nornimeininkeisssä. Ktastoin eläeinkunnan ennätyksete ja silleen jaq
Nojhe sitte ku oli itse järjestys ii oli niin vittuuiksi menneyt kun dei pahemin naiswia ollut. Noh vedeine ylin TASIKSIAASDDD D DJJNAA SIDDLLEEN ja silleenr. ja en edsielleen tied. e tiedä oikeastaan mkuren meni.
Tasissata mennyt dkunnolla ja asileen ja silleem- Nosh ei kai sen lkummmempss

Hyvää illnjatkoa!

Päinvastoin kuin eilenSunnuntai 26.10.2008 02:41

Tänänän heräsin siinä yhdeltätoista jo. Katselin eiliset kesksustelut galleriassa ja muistsin myös että juttelin viime eyön' mesessä jonkin tuntemattoman anaisen kanssa. Luulein häntä pitkään erääksis toiseksi, mutta ei sitteen ollut. No ei sillä niin väliä.
Teetä menei tänään kolmisen kuppia ja silleen. Aloitin yllättävän myöhään viinanajuonnin ja nyt on mennyt noin yksis Tasavalta. Televisiota katseltu ja pizzaa syöty ja silleen. En ole ollut etäynnä vihaa, kuten eielen. Olen itse adsiassa aika rauhallisella tuulella. Sisiis se mukaava Jarkko.
Eia kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Huomenna taas pakkoduunien laittoPerjantai 24.10.2008 02:29

Tändäänne herädsin vasra puoli yhden maissa ja noiusin ylös. Unohdind jo mitä tein alauksi, no ainaskin poistin turrhat paineet, join stoki teetäkin. Myöhememin teetä join aja sitten viinaa. Pelasin työs täysin surkeita pelejä, niin jha myöls gallerian pleissä pelasin viisi peliäe ristsinollaa, voitin kaikki. Vähn mä oon stara.
Hiaemean tainsiis paljon on vedetti Tasista. Huomennaa taas se suuri päivä, vituttaa.
EI KAI Muutaat

Hyvää illanjatkoa!

Pelottava päivä tämä oliTorstai 23.10.2008 02:44

Heräsin taas shieman ennen yhtä. Olin eilen sanaonut galleriassa ties skuinka monelle ihmisille, että he joutusvat helvettiin. Että silleen.
Tänään sitten yritin peiettää mahdollisimman hyvin viinahajuani. Kävin suihkussa, pesin hampaat ja join teetä. Tapaaaminen oli klo 14:30 Työvoimatoimistossa. Piinapenkissä oli peräti 40 minuuttia. Kuusi paikkaa väkisisn annettiin ja perjantaihin mennessä on haettava. Ei sde niin pahaa ole periaatteessa, mutta se yksi on vanhusten palvelutalo. En voi sieletää vanhuksia. No eie tullut kuitenkaan niin pahaa ainformaatiota, että hyppäivin junan alle tai hyppäissin mereen hukkumaan, aiankiaan vielä. Toivon toksi sitä sydänkohtausta elokuussa 2010. SE OLisi ihanaa kuolla.
Kotiin sitteen nAlkon kautta ja sitten aloinkin juomaan Tasavaltaa ja olin skoneella ja sösin piirakkaa. Ei kai tsässä paljon sen kummempia.

Hyvääa illanjatkoa!

Huominen pelottaaKeskiviikko 22.10.2008 02:11

Tänään etuli herättyä taas joksus puoli yhdeletä. No kuitenkin sivistysneesti teetä ja hiemana television atselua, unohdin mitä tein ennen viinanjkuontiani. Kuitenkin aloin ryyppääsmääsn Tasavaltaa ja olrn koneella pysynyt.
Husomenna on paha ja pelottava apäivä. Se voi olla helpottavaa taia s evoi tarkoittaa itsemurhaa. Joss pahin tapahtuu niin skävelen vetiseen hautaani 99% varmasti, oleen niin kyllästsynyt. Suomi om paska maa, täällä akiakki on niin pesrseestä.

Hyvää illaanatkoa!

Päivä jokuMaanantai 20.10.2008 01:55

Asikainen herätys klo ehhen kymentä kun Kiinan ostakilpailu alkoi. Hamiltoni voitti kilpailun ja minun ilmeeeni oli sellainen, ettei olisi kannattanaut vittuilla sillä hetkellä. Jos njoku olisi vittuillut tais hurrannut Hamiltonin puolesta, niin 99% varmuudella olissin purkanut vihani häneen. Olis sitten mies, nainen, lapsi ntai vanhus. ensi,mäistä lukuun ottamatta todennäköisesti loput kuolisivat jos täsdysiä löisin. Hamiltonin apaskiaine johtaa seitsemällä pisteellä ennen finaalsikisaa. Viime vuonna oli sama johto, muttaa meidän sankarimme Kimi onnistui voittanaan pisteen erolla mestaruuden. Meidän toinen suomalaiseememe joka täytti 27 vuotta tänään, niin häneltä meni rengass, en tuntenut pätkääkään sääliä syntymäpäiväsanakaria kohtaan. Heikki voi puolestani keskeyttää vaikka joka akisassa jossa ajaa McLarenilla. Sille tallillae en anna anteekswi, en sen jälkeen mit he Alonsolle viime vuonna tekivät.
Suhteellisen viahisen kilpailuilmeeni jälkeen kuiteenekin rauhoituin ja join teetä ja kävin sishkussa. Toki kävin myös koneella ja katsoin toisen Mortal Kombartin, eleokuvan tekeminne oli minusta virhe ja aniin oli monien muidenkin mielestä.
Tasavaaltaa toki mennyt. Pitit kai tässä muuta sanoa. Olene ainakin ylpeä siitä etteen pistsänyt himaa remonttiin.

Hyvää illanajatkaoa!

Jarkolla taas kovat hetketLauantai 18.10.2008 01:36

Olin eilen taas ollut jarkkomaisessa kunnossa, tyrmäsisn itseni lattialle, tai viinahan minut tyrmäsi. Join lähes kaksi 0,7 litra Tasavalta Viinaa. Eli mekein 1,4 litraa raakaa viinaa pullon suusta.

Tänään heräsin siinä puoli yhdeksän, mutta piti her’ätä puoli kymmenen, joten laitoin kellon uudelleen herättämään, vaikken varmaan unta saanuatkaan. Syy roli se kun ne remonttimiehet tulivat klo 10-11, vaikka eivät lopulta tulleet. Olin aiak kauan sekaisin, mutta oli lopulta pakko raahautua Alkoon viihahimojen käyden liiaän suuriksi. Ei luonnollidestikään henkilöllisyystodistuksia kysytty kun solen tuttu mies siellä. Mitäkön he ajattelevat ”taas toi juoppo tulee tänne”. Haah näin myös miehen joka juoksi kuin naisnen, pakko sekin sitten sanoa.
Kotonw Tasavaltaani katsosin aluksi ja mietin, että millainen mies solisi raitis Jarkko, no sistä voimme vain arvailla.
Korkki auki ja iloliemi kurkustsa alas. Paljon mennyt,e muttei vielä läheskään niin paljoa kuin viime iltana. Luin myöss mielenkiintoisen tekstin. Se kuuluu näin: ”Erään tutkimuksen mukaan alkoholi nostaa psykoosin riskiä miehillä 800 % ja naisilla 300 %”. Että silleen,. Noh eli periaatteessa minun apitäisi olla kahdeksan kertaa hullumpi kuin ennen juoppouttani. Ikis on tuntenut minut pennusta asti, eli perträti 20 vuotta, joten sanopa vastaus tuohon. Saaan kyllä ajoittain kovia raivokohtauksia, kuten emuutamia päiviä saatiin huomata. nOOH ei kai siitä muuta. Teine toki myös kuolintesti, joka aon todennäköisesti kaikkein todennäköisin. Kuolewn elokuussa 2010 sydänkohtaukseen. Minulla on usein itsee asiassa rintakipua, varsinkin vasemmassa. Tein myös hiemanaena havoinnanon, minun nykyinen mustavalkoinen oletuskuvani on sellainnen, että näytän mielestäni hieman Orson Wellesiltä, siis snimenomaan oletuskuvassa. Verrtakaa itse http://fi.wikipedia.org/wiki/Orson_Welles.
Mitähäsn muuta, kirjoitana tätä muuten wordiin ja siis stulen kokoajan enemmän känniin, joteen älkään sitä miettinyt. >Jooh ja mitäs muuta, onkos muuta? Voi mitä jartakkomaista meininkiä taas. Uhotaaasn siis taas ja kovia sanoja kovalta mieleheltä. Antaa olla vielä hetken. Kimi Räiskkönen täytti tänään muuten 29 vuotta! onnee vaan.
Paaaj noh nyt päivikseen vaan, ettei unohdu.

Hyvää illanjatkoa!
Eli kyseiseen ongelmaan saan pienen helpotuksen, sillä laitan Exceliin minun päiväkirjaotsikkojeni nimet ja sitten laitan aakkosjärjestykseen ja saan helposti ja nopeasti selville onko kyseinen otsikko joskus ollut. Toistaiseksi kyllä vasta 31 laitettu jo lähes viidestäsadasta. Noh hiljaa hyvä tulee, kuten vanha sananlasku kuuluu.

Heräsin vasta yhden aikoihin ja aloin lukemaan erästä tarinaa ja join pitkästä aikaa teetä. Toki myös Tasavaltaa mennyt mukavasti, mutta silti kirjoitus vielä sujuu. Kohta on aika siirtyä katselemaan suurta ohjelmaputkeani ja jos tulen takaisin niin humalainen Jarkko saattaa taas sanoa kuolemattomia lausahduksia ja silleen. Sain nähdä niitä tänään jälkikäteen, mutta en muista mitään mesekeskusteluista, tai no jotain kyllä, mutten kaikkea.

Hyvää illanjatkoa!