IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Oscar-gaala 2009Tiistai 24.02.2009 01:44

Tänään alkoi aamuyöllä Oscar-gaala viime vuoden elokuvista ja sain myös samoihin aikoihin sälän ylläpidolta. Minä en tiedä mitä tein, mutta jostain se säläa tuli. Kukakohan senkin lähetti ja miksi? Nos kiitosta vaan joka tapauksessa, mutta en aio niitä käyttää.
Heräsin kahdentoista aikoihin ja katsoin ikuisuudelta tuntuvan gaalan. Jos et nähnyt sitä, niin Sean Penn voitti parhaan miespääosan ja Kate Wiinslet (tai jotain sinne päin) parhaan naispääosan, niin ja Heath Ledger parhaan sivuosan Jokerin roolistaan.
Minulla oli yhdeksän Karjalaa (kaljaa) sekä ehkä noin puoli litraa Tasista, joten otin riskin ja en mennyt Alkoon. Minä olen juonut lähes kaiken, kirjoitus kuitenkin sujuu. Olisi pitänyt lähteä Alkoon, mutta enää ei voi mitään.
No ei kait tässä muuta.

Hyvää illankjatkoa!

Luokkakokous nro 2Maanantai 23.02.2009 01:37

Jäi eilinen kirjoittamatta, joten laitan koosteen siitä.

Eilien heräsin jossain vaiheessa ja läjhdin Lidliin ostelemaan 20 kappaletta kaljaa ja join sitä ennen elähtemistäni luokkakokoukseen.
Odoteltiin kauan (kuten eedellisissäkin luokkakokoukseissa) muita. Pari kertaa tulia helvetin suuria läskejä ja totivoin mielessäni ettei se ole luokkalainene , sillä en voi sietää tuollaisiaa laardiperseita. Vihaan heitä.
Menimmee lopulta kewilaamaan minun ottaessa omalaatuiset tyylipisteet. Paras tulos 10 kierroksen pelissä vain 73 piostettä. Josij lonkeroita myös pelin aikana.
Kotiin turllessani katsoin Batman Beginssin ja joian Tasista ja join myös kaljoja ja silleen. Poistsin myös lukollisesta päiväkirsastani yhden tyypin pois, koskaa en ole ollut missään yhteydessä häneen yli vuoteen. Nyt sisellä on siis seitsemän, mutta oikea vastauss kyselyyn on sislti kahdeksan.

Täsnään heräsin siinä puoli yhden aikoihin suunnsilleen ja sitten aamiasiselle ja silleen. Luin myös kirjaa js asilleen jonka lisäksi vedetty Tasista kovaa vauhtia ja sileleen.
Eo kaos siinä muuta.

Hyvvää illanjatkoa!

Ystävänpäivä huomennaLauantai 14.02.2009 00:38

Jäi eilinen väliin, joten kirjoitan siitä koosteen tähän.

Eilen oli kotona hieman alle litra Tasista, joten jouduin ostamaan lisää juomaan. Ostin kuusi Lapin Kultaa. Olisi pitänyt ostaa lisää tai lähteä suoraan Alkoon ostoksille, koska loppui kesken ja en meinannut saada unta kun lisää mieli teki.
Luin melkein koko päivän samalla juoden. Katsoin myös elokuvan Youtubesta. Kummeli alivuokralainen oli ilmestynyt sinne ja sen katsoin. Elokuva oli minulle pettymys.

Tänään heräsin taas tuttuun aikaan, noin kahdeltatoista. Lähdin noin tunnin kuluttua Kontulaan Alkoon. Minulle oltiin yllättävän ystävällisiä. Paljon enemmän kuin normaalisti. Ostin tuttua Tasista sekä punaviiniä äidilleni. Minun oli myös mentävä Lidliin koska syön tänään kiinalaista ruokaa. Minun piti nimittäin ostaa limua, koska mielestäni maito ei oikein sovi sen ruoan kanssa.
Aloin tuossa hetki sitten juomaan ensimmäistä Tasista ja nyt klo on 15:23 ja kirjoitan myöhemmin lisää.

Nyt lisää ja klo on anyr 22:28 ja katsoin Yöon ritarin. Halusin vihdoin saada selville Jokerin kohtalon.
Kuitenkin Jokeri ei kuollut enkä muyöskään smuistanyt että se huppupäinen mielisairaalan omistaja oli vielä hengissä. Miskä lie varioksenpelätin tai jotain.
Elokuvasn jälkeen ohjelmia ja minulta myös leikattiin hiukset.
Viinaa stullut vedeltyä taas urakalla ja silleen. Ei kait muuta.

Hyvää ilanjatkoa!
Tänään heräsin siinä pusolenpäivän maissa taas kerran. Jouduin odottamaan vittuuntuneenä lääkärin soittoa. Lähes kolmeen saakka siinä venailtiin ennen soittoa ja sitsten se tuli. Juttelin suhteellisen kauan ja hän kertoi tuoreimmat sairaskertomukseni. Minulla ei ole hepatiittia ja kilpirauhaset ovat vain lievästi koholla. Maksa sitten omaa luokkaansa arvosjen ollessa mukavat 804. Nyts olen siis saanut yli 10 kertaa arvot joita ei saisi olla (joss on yli 80 niin pitäsisi olla huolissaan). Minäa en välitä.
Lähdin myöhemmin Siwaan ostamaan kaljaa kun minulla on vain yksi 0,7 litran Tasavalta Viina täällä. Lapin Kultia oli kuusi sen lisäksi ja pistän sen vaikka vaäkisin riittämään. En ole masoksisti, msuutta vieroituksessa ollaan kuin mies jos niiskseen tulee.
Kaupassa ajoku pikkupoika oli kaljaosastolla, ajattelin että jos tuo pentu onnistuu saamaan alkaojholia niin myyjä on totaalinen idiootti. Poika tuli luoksebni ja arveelin heti hänen pyytävän minun ostaavan hänelle kaljaa, mutta pyysikin viisisenettisen. No tietysti tein päivän shyvän teon ja autoin nuorta miestä siinä. Itse otin kuuden kaljan pakkauksen Lapin Kultaa.
Kortia lähdin ja sitten juomaan. Nyts ollaan juotu ja silleen REo jaksa miettiä sen enempiä.

Hyvää illanjatakoa!

Perjantai 6.2.2009Lauantai 07.02.2009 01:26

Jäi eilinen väliin, koska se oli niin tylsä päivä. Lyhyen koosteen kirjoitan.

Eilen pelasin Pillage the Villagea tunteja, se on paras peli netistä. Aikomuksena oli lukea juomisen ohella koko päivän, mutta liian suurten häiriötekijöiden johdosta en pystynyt keskittymään ja luinkin vain yhden kappaleen.
Pelasin siis peliä, join viinaa ja katsoin televisiota. Olisin lukenut enemmän jos olisi pystynyt.

Tänään heräsin siinä klo ennen kahtatoista maissa. Siis kahdentoista maissa toisin sanoen. Olen oleillut galleriassa ja puoliväkisin vääntänyt tätä päiväkirjaa.
Minulla on täällä kotona 16 kaljaa ja noin ehkä hieman yli puoli litraa viinaa. Ei ole tarvetta mennä ostamaan lisää (vaikka eihän sitä ikinä tiedä kun on minusta kyse). Olen aloittanut kaljoilla, mutta vaihdoin hetki sitten viinaan, koska kalja täyttää liikaa.
Nyt klo on tasan 17 ja menenkin lukemaan kirjaa. Tulen myöhemmin takaisin.

Nyt on< kello 23:22 ja ajatkan kirjoittelua. Viinata on juotu ja kaljoja on menossa silleen ja heie. Olen tässä välissä lukenute kirjaa ja silleeen sen juomisen lisäksi. Ei kait tässä sen kuemmempia ja silleen.

Hyväää illanjatkoa!

Pelikoneen jäseneksiTorstai 05.02.2009 01:29

Minulta jäi eilinen väliin, joten kirjoitan siitä koosteen tähän päiväkirjaan.

Eilen liityin Pelikoneen jäseneksi syystä jota en enää muista. Joku syy minulla siihen oli. Pelasin kuitenkin niitä pelejä parisen tuntia suunnilleen.
Lähdin myöhemmin Kontulan kautta Itäkeskukseen bussilla nro 95. Bussissa joku pikkutyttö alkoi laulaa jostain pienestä veturista. Ajattelin, että ole jo hiljaa ja hiljenihän se onneksi yhden säkeen jälkeen.
Palautin lapun Kelaan, vaikka postilaatikko olikin ihan täysi. Sain sen kuitenkin sinne työnnetty väkisin.
Kävin myös Alkossa ostamassa viinaa, Tasiksia, ja sitten baariin kun kaikki bussit ja metrot menivät ohi sopivasti. Voitin toki baarin pelikoneelta Pokerista hieman rahaa.
Tuokin reissu venyi lähes puolitoistatuntiseksi. Niin se aika kuluu.
Kotona sitten join sitä Tasista ja silleen.

Tänään heräsin kymmeneltä ja lähdin verikokeisiin. Tällä kertaa en joutunut odottamaan niin kauan. Näky oli kuitenkin taas suhteellisen masentava kun sali oli täynnä vanhoja ihmisiä.
Sieltä Lidliin, minulla oli niin paljon tuosta Lidlin tölkeistä, että sain halvalla 20 kaljaa ja yhden virkistävän kahden litran limun aamuiksi kuivaan suuhuni.
Klo on nyt 12:51 ja taidankin nyt ottaa ensimmäisen Karjalani. Kirjoitan lisää myöhemmin.

Klo on nytten 22:56 ja jatkan päiväkirjaa. Join kaljoja kolme, mutta alkoi tehdä mieli paljon enemmän Tasista ja aloitinkin sitten seb juomisen.
Katsoin msyös televisiota, esim. mäkihypyn SM-kisat. Yhdistetyn Anssi Koivuranta voitti erikoismiehet. Aika noloa.
Viinaa vedeety ja silleen ja silleen. Ei kai taässä muuta.

Hyvää iillanjatkoa!

Simpsonien laulujaTiistai 03.02.2009 01:27

Heräsin tänään noin kahdentoiista aikoihin. MMyöhemmin lähdin Siwaanb ostamaan lonkeroa koska minulla oli vain yksi 0,7 litran Tasavalta Viina kotona eikä se riitä minulle. Ostin lonkeroa kuutisen kappaletta melkein. Neljä * 0,44 litraa. Eli nopeasti laskettuna hieman yli viisi lonkeroannosta. Lonkero on suomalaisten keksisntö ja ehdottomasti yksi kaikkaien aikojen paras suomalaisen tekemä keksintö, koska asuomalainen ei keksinsut kännykkää, Nokiaa on ainoastaan kännykkä,merkki..
Lonkerott ovat menneet aikoja sitteen ja nytteen on Tasiksen vuoro menneä kiduksiini. Kuurnnellut myös Simpsonmien lauluja Youtubessta. Phil Hartmanilla on kaunis ääani, mutta valaittettavasti hänen vaimonsa muarhasi hänet joitakin vuosia asitten.
Esi kais muuta tässä,

>Hyvvää illanjatkoa!

Paljon vertaTorstai 22.01.2009 01:22

Heräsin tänään noin yhdeksän jälkeen kun lähdin Kontulaan verikokeisiin. Otin numerolapun 17 kun oltiin kympissä. Ajattelin että ehtisen käydä viemässä Lidliin pulloja ja pankissa. Pankissa ei tarvinnut kauaa jonottaa ja nostin satasen. Kysyin niistä tunnusluvuistakin. Se akka ei koskaan laittanutkaan niitä silloin kun soitin! Nyt sitten laitettiin menemään ja ensi viikon alussa pitäisi tulla.
Kun palasin terveysasemalle niin nro 64 oli menossa! Sen ainoan kerran kun poistun hieman pidemmäksi aikaa, niin se kulkee nopeasti. Olin uuden lapun, nro 78 ja luonnollisesti jouduin odottamaan ihan helvetin kauan. Niin ja neljä otti lapun minun jälkeeni ainoastaan. Näky oli luonnollisesti taas masentavaa. Koko huoneen täytti valtaosa vanhuksia. Verikokeeni kesti kauemmin kuin normaalisti, koska minulta otettiin 10 putkea verta! Olen näköjään sairaampi kuin luulin tai sitten kilpirauhasten tutkimiseen tarvitaan paljon verta. Ostin Alkosta Huttusen ja Lidlistä 20 kaljaa. Minulla oli hirvittävä jano koko ajan ja jos menen huomenna Työvoimatoimistoon, niin se antaa minusta paremman kuvan jos haisen kaljalle enkä viinalle.
Pääsin kotiin juuri ja juuri samalla lipullani.
Olin eilen ostanut Siwasta kahdeksan kaljaa, enkä seitsemän. Se asia selvisi kun avasin pakastimen. Suhteellisen kylmä ja lihonut kaljatölkki viettää nyt sulamisaikaa, mutta kuitenkin yritin avata sitä, virhe. Koskaan ennen en ole nähnyt niin paljon vaahtoa. Se vaahtosi varmaan viisi minuuttia. Housuni ovat edelleen märät.
Menen nyt avaamaan mahdollisesti sulaneen kaljan tai sitten sen jonka laitoin pakastimeen kellon ollessa 13:16.

Kello on nyt 23:18 ja kaljasta johtuen kirjoitukseni sujuu hyvin ja suoraan sanoen en keksi mitään sanottavaa, joten..

Hyvää illanjatkoa!

Tunnuksia ei vaan tuleTiistai 20.01.2009 01:32

Heräsin tänään yhdentoista aikoihin ja odoteltuani tunnuslukujani Visa Electroniin, jotka tilasin aikoja sitten, lähdin lopulta Kontulaan. Sain Sampon tililtä nostettua 20 euroa ja yhteensä lompakossa olevilla rahoilla sain ostetuksi kolme Tasavalta Viinaa Alkosta. Jos tunnuksia ei huomenna ole tullut, niin pakko mennä pankkiin.
Minun teki mieli lonkeroa, joten menin Wenlaan sitä juomaan. Maksoin juomani kolikoilla, joten en tuntenut menettäväni rahaa. Vaikka kyllähän tietysti menetin oikeasti.
Kun tulin kotiin, niin menin nettiin ja aloin juomaan Tasista. Klo on nyt 16:21 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkluu kellon ollessa 23:21 ja olen ksatsellut ohjelmiani. 40 ja neietsyt, niin suriullistya, muttaa onneksi masturbroinsti on keksitty. Se ona hieno harrastus, tein istä tänäkin aamuna. Joopaa joo. Muttaa siis lähinnä Tasissta on mennyt oikeen kunnolla.

HJyvvää illanjatkoa!

Pillage the VillageMaanantai 19.01.2009 01:31

Heräsin stänään eläinkunnan ennätyksiin. Luokka häirikört, luulin sen tarjkoittavan vittumaisia eläimiä, mutta se tarakoitti eläimiä jotka aiheuttavat amaksullisesti enitenb tuhoa ja sen takia kärpänen ei sielläö ollut. Termiitti oli anro 1.
Pelasin tauntikausia peliä Pillage the Village. http://pelikone.fi/pelit/action/Pillage-The-Village/3270 ja pääson jopa tasolla 41!
Olen mielestänii vihaiseempi kuin keskiverto ihminene , joten en viitsinyt kauankaan yrtittää sen tason läpäoisimästä.
Viianaa mennyt urakallaa ja silleen, ei sen kummempia.

Hyvää illanajatkoa!