IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Eurooppapäivä 2009Sunnuntai 10.05.2009 01:09

Tänään on eurooppapäivä, vastaanotto oli kuitenkin eilen jossa myös olin. Heräsin tänään yhden aikoihin ja aamiaisen ja sen sellaisen jälkeen katselin Formuloiden aika-ajoja Espanjasta. Button meni paalupaikalle, Suomen toivot olivat sijoilla 16 ja 18 (hyvä Suomi! :D).
Juonut olen myös Tasistani paljon ja silleen. En nyt oikeen paljoa keksi, joten kai lopetan tähän. an on the moon alkaa kohta nimittäin.

Hyvää illanjatkoa!


Matkalla MaunulaanTorstai 26.03.2009 01:37

Tänään heräsin kahdentoista aikoihin ja aikomukseni syödäd pizzaa aamiaiseksi, menei ihan heti pieleen pizzan ollessa kamalan makuista, vaihadoin sen Reissumieheen (leipä).
Lähdin pitkälle matkalle enesin bussilla Kontulaaan, sitten parinkymmenene minuutin matkanb bussilla Itäkeskukseen ja toisen parinkymmenene minuutin matkan Itiksestä Maunulaan. Notta soilleen.
Maunulassa mummollani otin 50 euroa, jäin sinne toki melkein pariksi tunniksi katselemaan televisiota ja kaikenlaista. Sitten paluumatka kaotgiin Alkon kautta tietenkein. Sain myös viisi euroa hakupalkkaaa kun kävin kaupasta ostamasta pullaa.
Kun tulin kotiin niin aloaitin juomaan Tasista ja söin nugetteja, jotka olivataa pieleen menneen kastikkseen takia suhteellisen pahoja, mutta meni silti alas. Katsekein ohjelmia ja pelailin pelejä ja silleen. Ei kait sitten paljoa muuta mitään. Niisn ja sen verran vielä,e ttä olen saanut tänään takautruvasti syntytmäpäiväonnitteluja, eli nyt yhteensä 14 kappaletta, heikko Saldo silti.

Hyvää illanjatakoa!

Jarkko 23 vuottaKeskiviikko 25.03.2009 01:54

Tänään heräsin jo ennen yehtätoista, vaikka silmät olisivatrkain nukkua pidempään, ei auttanut. Herättävä oli. Oleilen koneella ja vastailin paljon puhelimeen syntymäpäivieni tähden. Olen kuitenkin saanut tänään vain 11 onnittelua, viimne vuonna tuli muistaaakseni 23 onnittelua, ei hyvä.
Koska oli pizzaa ruoaksi, niin lähdin Lidliin ostamaan limua ja kun sinne asti mentiin niin sitten 20 kaljaa tähän päivään, toistaiseksi on vielä neljä jäljellä.
Olen saanut lahjaksi 10 euroa, elokuvat Ganes ja Kummeli Stories sekä saan takautuvasti isältäni hieman ylimääräistä rahaa 15. päivä ja mummoni sanoi antavansa minulle 50 euroa, ajattelin huomenna mennä hakemaan rahat.
No kaljaa ollaan vedelty ja silleen, ei kait muuta.

Hyvää illanjatakoa!

Jarkko vs pullonpalautusautomaatit part 5Sunnuntai 08.03.2009 01:49

Heräsin myöhään ja lähdin useiden bussiyritysten (myöhästyin jokaisesta) jälkeen Kontulaan. Kuitenkin menin sen kautta Itäkeskukseen koska vein viimeksi Kela-lapun viedessäni pulloja sinne ja nyt sinnbe samaan Alkoon. Kyseistä Alkoa ei kuitenkaan ollut enää olemassa, vaikka muita lupasivivatkin. Vein ne repussa olleet tölkit toiseen automaattiin ja pullot toiseen. Joku helvetin neropatti kun keksi automaatin johon ei mene molempia. Niin ja sen Alkon myymälässä ei myyty Tasavalta Viinaa joten otin pelkät rahat pulloista/tölkeistä. Jouduin myös laahustamaan S-Markettiin siitä aikaisemmasta pullokuitista, jotta saisin ne 1,20 euroa. Joopa joo.
Citymarketissa, Itäkeskuksen perseenreiässä niin sanotusti, sijaitsi se ainoa Alko jossa minun mieliviinaani myytiin ja sinne siis. Sen jälkeen läksin Lidliin ostelemaan 12 kaljaa huomiseksi, jääkaapissa on yksi, eli epäonnen luku on huomenna kaljoja, vaikka eihän sitä ikinä tiedä mitä tapahtuu.
Vihainen ilmeeni antoi minulle väylää tiellä kun yritin ehtiä kulkuneuvooni, mutta ei auttanut ja jouduin ostamaan lipun. Minulla on usein vihainen ilme (paitsi alkoholia ostaessa).
Kotona sitten Tasiksen kimppuun ja silleen. Yksi mennyt aivan kohta, mutta hyvin sujuu kirjoitus silti. Turhia haaveilla ainakaan alkoholimyrkytyksestä tänään. Te joudutte tappamaan minut ensin. Olewn maanantaina klo 10 Helsingin aikuisopistossa Töölöntullinkadulla jos joku ei halau minua tässä maailmassa.
Lopuksi jätän viimeisenä vittuiluna teille arvoituksen: Näen näkemättä, pimeys on minulle kuin päivänvaloa. Mikä olen?

Hyvää illanjatkoa!

Oscar-gaala 2009Tiistai 24.02.2009 01:44

Tänään alkoi aamuyöllä Oscar-gaala viime vuoden elokuvista ja sain myös samoihin aikoihin sälän ylläpidolta. Minä en tiedä mitä tein, mutta jostain se säläa tuli. Kukakohan senkin lähetti ja miksi? Nos kiitosta vaan joka tapauksessa, mutta en aio niitä käyttää.
Heräsin kahdentoista aikoihin ja katsoin ikuisuudelta tuntuvan gaalan. Jos et nähnyt sitä, niin Sean Penn voitti parhaan miespääosan ja Kate Wiinslet (tai jotain sinne päin) parhaan naispääosan, niin ja Heath Ledger parhaan sivuosan Jokerin roolistaan.
Minulla oli yhdeksän Karjalaa (kaljaa) sekä ehkä noin puoli litraa Tasista, joten otin riskin ja en mennyt Alkoon. Minä olen juonut lähes kaiken, kirjoitus kuitenkin sujuu. Olisi pitänyt lähteä Alkoon, mutta enää ei voi mitään.
No ei kait tässä muuta.

Hyvää illankjatkoa!

Luokkakokous nro 2Maanantai 23.02.2009 01:37

Jäi eilinen kirjoittamatta, joten laitan koosteen siitä.

Eilien heräsin jossain vaiheessa ja läjhdin Lidliin ostelemaan 20 kappaletta kaljaa ja join sitä ennen elähtemistäni luokkakokoukseen.
Odoteltiin kauan (kuten eedellisissäkin luokkakokoukseissa) muita. Pari kertaa tulia helvetin suuria läskejä ja totivoin mielessäni ettei se ole luokkalainene , sillä en voi sietää tuollaisiaa laardiperseita. Vihaan heitä.
Menimmee lopulta kewilaamaan minun ottaessa omalaatuiset tyylipisteet. Paras tulos 10 kierroksen pelissä vain 73 piostettä. Josij lonkeroita myös pelin aikana.
Kotiin turllessani katsoin Batman Beginssin ja joian Tasista ja join myös kaljoja ja silleen. Poistsin myös lukollisesta päiväkirsastani yhden tyypin pois, koskaa en ole ollut missään yhteydessä häneen yli vuoteen. Nyt sisellä on siis seitsemän, mutta oikea vastauss kyselyyn on sislti kahdeksan.

Täsnään heräsin siinä puoli yhden aikoihin suunnsilleen ja sitten aamiasiselle ja silleen. Luin myös kirjaa js asilleen jonka lisäksi vedetty Tasista kovaa vauhtia ja sileleen.
Eo kaos siinä muuta.

Hyvvää illanjatkoa!

Ystävänpäivä huomennaLauantai 14.02.2009 00:38

Jäi eilinen väliin, joten kirjoitan siitä koosteen tähän.

Eilen oli kotona hieman alle litra Tasista, joten jouduin ostamaan lisää juomaan. Ostin kuusi Lapin Kultaa. Olisi pitänyt ostaa lisää tai lähteä suoraan Alkoon ostoksille, koska loppui kesken ja en meinannut saada unta kun lisää mieli teki.
Luin melkein koko päivän samalla juoden. Katsoin myös elokuvan Youtubesta. Kummeli alivuokralainen oli ilmestynyt sinne ja sen katsoin. Elokuva oli minulle pettymys.

Tänään heräsin taas tuttuun aikaan, noin kahdeltatoista. Lähdin noin tunnin kuluttua Kontulaan Alkoon. Minulle oltiin yllättävän ystävällisiä. Paljon enemmän kuin normaalisti. Ostin tuttua Tasista sekä punaviiniä äidilleni. Minun oli myös mentävä Lidliin koska syön tänään kiinalaista ruokaa. Minun piti nimittäin ostaa limua, koska mielestäni maito ei oikein sovi sen ruoan kanssa.
Aloin tuossa hetki sitten juomaan ensimmäistä Tasista ja nyt klo on 15:23 ja kirjoitan myöhemmin lisää.

Nyt lisää ja klo on anyr 22:28 ja katsoin Yöon ritarin. Halusin vihdoin saada selville Jokerin kohtalon.
Kuitenkin Jokeri ei kuollut enkä muyöskään smuistanyt että se huppupäinen mielisairaalan omistaja oli vielä hengissä. Miskä lie varioksenpelätin tai jotain.
Elokuvasn jälkeen ohjelmia ja minulta myös leikattiin hiukset.
Viinaa stullut vedeltyä taas urakalla ja silleen. Ei kait muuta.

Hyvää ilanjatkoa!
Tänään heräsin siinä pusolenpäivän maissa taas kerran. Jouduin odottamaan vittuuntuneenä lääkärin soittoa. Lähes kolmeen saakka siinä venailtiin ennen soittoa ja sitsten se tuli. Juttelin suhteellisen kauan ja hän kertoi tuoreimmat sairaskertomukseni. Minulla ei ole hepatiittia ja kilpirauhaset ovat vain lievästi koholla. Maksa sitten omaa luokkaansa arvosjen ollessa mukavat 804. Nyts olen siis saanut yli 10 kertaa arvot joita ei saisi olla (joss on yli 80 niin pitäsisi olla huolissaan). Minäa en välitä.
Lähdin myöhemmin Siwaan ostamaan kaljaa kun minulla on vain yksi 0,7 litran Tasavalta Viina täällä. Lapin Kultia oli kuusi sen lisäksi ja pistän sen vaikka vaäkisin riittämään. En ole masoksisti, msuutta vieroituksessa ollaan kuin mies jos niiskseen tulee.
Kaupassa ajoku pikkupoika oli kaljaosastolla, ajattelin että jos tuo pentu onnistuu saamaan alkaojholia niin myyjä on totaalinen idiootti. Poika tuli luoksebni ja arveelin heti hänen pyytävän minun ostaavan hänelle kaljaa, mutta pyysikin viisisenettisen. No tietysti tein päivän shyvän teon ja autoin nuorta miestä siinä. Itse otin kuuden kaljan pakkauksen Lapin Kultaa.
Kortia lähdin ja sitten juomaan. Nyts ollaan juotu ja silleen REo jaksa miettiä sen enempiä.

Hyvää illanjatakoa!

Perjantai 6.2.2009Lauantai 07.02.2009 01:26

Jäi eilinen väliin, koska se oli niin tylsä päivä. Lyhyen koosteen kirjoitan.

Eilen pelasin Pillage the Villagea tunteja, se on paras peli netistä. Aikomuksena oli lukea juomisen ohella koko päivän, mutta liian suurten häiriötekijöiden johdosta en pystynyt keskittymään ja luinkin vain yhden kappaleen.
Pelasin siis peliä, join viinaa ja katsoin televisiota. Olisin lukenut enemmän jos olisi pystynyt.

Tänään heräsin siinä klo ennen kahtatoista maissa. Siis kahdentoista maissa toisin sanoen. Olen oleillut galleriassa ja puoliväkisin vääntänyt tätä päiväkirjaa.
Minulla on täällä kotona 16 kaljaa ja noin ehkä hieman yli puoli litraa viinaa. Ei ole tarvetta mennä ostamaan lisää (vaikka eihän sitä ikinä tiedä kun on minusta kyse). Olen aloittanut kaljoilla, mutta vaihdoin hetki sitten viinaan, koska kalja täyttää liikaa.
Nyt klo on tasan 17 ja menenkin lukemaan kirjaa. Tulen myöhemmin takaisin.

Nyt on< kello 23:22 ja ajatkan kirjoittelua. Viinata on juotu ja kaljoja on menossa silleen ja heie. Olen tässä välissä lukenute kirjaa ja silleeen sen juomisen lisäksi. Ei kait tässä sen kuemmempia ja silleen.

Hyväää illanjatkoa!

Pelikoneen jäseneksiTorstai 05.02.2009 01:29

Minulta jäi eilinen väliin, joten kirjoitan siitä koosteen tähän päiväkirjaan.

Eilen liityin Pelikoneen jäseneksi syystä jota en enää muista. Joku syy minulla siihen oli. Pelasin kuitenkin niitä pelejä parisen tuntia suunnilleen.
Lähdin myöhemmin Kontulan kautta Itäkeskukseen bussilla nro 95. Bussissa joku pikkutyttö alkoi laulaa jostain pienestä veturista. Ajattelin, että ole jo hiljaa ja hiljenihän se onneksi yhden säkeen jälkeen.
Palautin lapun Kelaan, vaikka postilaatikko olikin ihan täysi. Sain sen kuitenkin sinne työnnetty väkisin.
Kävin myös Alkossa ostamassa viinaa, Tasiksia, ja sitten baariin kun kaikki bussit ja metrot menivät ohi sopivasti. Voitin toki baarin pelikoneelta Pokerista hieman rahaa.
Tuokin reissu venyi lähes puolitoistatuntiseksi. Niin se aika kuluu.
Kotona sitten join sitä Tasista ja silleen.

Tänään heräsin kymmeneltä ja lähdin verikokeisiin. Tällä kertaa en joutunut odottamaan niin kauan. Näky oli kuitenkin taas suhteellisen masentava kun sali oli täynnä vanhoja ihmisiä.
Sieltä Lidliin, minulla oli niin paljon tuosta Lidlin tölkeistä, että sain halvalla 20 kaljaa ja yhden virkistävän kahden litran limun aamuiksi kuivaan suuhuni.
Klo on nyt 12:51 ja taidankin nyt ottaa ensimmäisen Karjalani. Kirjoitan lisää myöhemmin.

Klo on nytten 22:56 ja jatkan päiväkirjaa. Join kaljoja kolme, mutta alkoi tehdä mieli paljon enemmän Tasista ja aloitinkin sitten seb juomisen.
Katsoin msyös televisiota, esim. mäkihypyn SM-kisat. Yhdistetyn Anssi Koivuranta voitti erikoismiehet. Aika noloa.
Viinaa vedeety ja silleen ja silleen. Ei kai taässä muuta.

Hyvää iillanjatkoa!