IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

614. merkintä päiväkirjaanSunnuntai 28.06.2009 02:41

Heräsin jälleene parikin kertaa ja lopulta sitten siinä yhden jälkeen taas kerran taas. Sitten söin aamisiasita, muroja ja sitten koneelle ja katsomaan elokuvaa Ed (tai jotain sinne päin). Elokuva sai yhden tähden ja en minäkään olisi varmaan toista antanut, jaksoin sen kuitenkin katsoa. En jaksa oikein kirjoittaa tätä päiväkirjaa joten sanon vain lyhyesti että olen viinaa juonut ja telkkaria katsellut sekä musiikkia kuunnellut ja sen lisäksi miettinyt taas näitä juttuja joita minun päässäni pyörii. Aika hyvin sujuu kirjoitus humalasta huolimatta.

Hyvää illanjatkoa!

Juhannus 2009Sunnuntai 21.06.2009 02:43

Tänään on juhannus vuodelta 2009, en tajua miksi niin moni sitä sitä juhlitaan. Minä juon silloij n kun janottaa, eikä minkään helvetin tietyn päivän mukaan, vitun amatöörit. Silloin juodaans kun janottaa!!!!
Heräsin tänään aluksi yhdentoista aikoihin, jälleen kerran. Mianua alkoi kuitenkin ramaisemaan ja nukuin sitten yli yhteen. Formulta alkoivat myöhemmin. Selkeästri apinan näköinen Vettel otti paalupaikan ja 16 vuotta vanhe,pi ikäloppu Barrichello oli toinen.
Viinaa ollaan vedelty ja silleen. Ei sitä paljoa jaksa miettiä ja menen kohta syömäänkin ja silleen. Piti vieläe sanoa tai kirjoittaa jotain, muttei sitä millään nyr muista.

Hycvää illanjartkoa!

601. merkintä päiväkirjaanLauantai 06.06.2009 02:47

On taas jäänyt päiviä väliin, kun ei vaan jaksa kirjoittaa kaikkea ylös ja ilmeisesti olen hieman päiväkirjaan kyllästynyt.

No näiden päivien aikana olen juonut viinaa taas urakalla, eilen kuitenkin kirjoitus sujui humalasta huolimatta hyvin galleriassa. Muistan näistä gallerioista vuosien saatossa kun kirjoituksestani ei saanut yhtään mitään selvää. Seuraavana aamuna olen katsellut sitten että mitäs tuossa lukee.
Lisäksi olen myös katsellut elokuvia, kuten kaappaus raiteilla. Terroristit kaappaavat junan, mutta ongelmana on junan kokki, joka on entinen merijalkaväen sotilas. Elokuvassa Steven Seagal pomppi junan katolla täydessä vauhdissa vaunujen välillä suhteellisen helposti. Ei mitään ongelmaa, no Steven pystyy mihin vaan.

Olen mietiskellyt kummallisia asioita näiden muutamien päivien aikana. Onko totta, että kaikki jääkarhut ovat vasenkätisiä? Miksi Teletappien Tiivi-Taavia pidetään homona? Miksi nainen saa käyttää hieromasauvaa, mutta jos mies käyttää pumpattavaa nukkea niin häntä pidetään säälittävänä? Mitä eroa on enolla ja sedällä?

Klo on nyt 17:05 ja kirjoitan myöhemmin lisää.

Oli afrendi tällä ja juteltiin ja silleen, ei jaksa selittää.

Hyvää ilanjatkoa!

600. merkintä päiväkirjaanKeskiviikko 03.06.2009 02:02

Tämä on dminun 60merkintä gallerian päiväkirjaan. Olisis periaatteessa 601. mutta kun se egalleria hyljkäsi yhden päiväkirjan. id oikein millään jaksaisi kirjoittaa edes. No pakkao kai se on lyhyt kooste tästä päivästä laittaa,

Tänään jouduin syömään meetvurstdsi makkaroita kun aolin osallistusnut eräseen tutkimukseen,pahoa olivat. Ainoastaan yksi oli jotenkin siedettävä tuote.
Viinaa olen juonut ja silleen, ei jaksa kirjoittaa.

Hvyvää illanjatkoa!

Ihana aurinkoTiistai 02.06.2009 02:50

Heräsins tänään yhdentoista jälekeen ja jonkin ajan päästä täytin repun tyhjillä viinapulloilla ja suunnistin bussipåysäkille. Bussiin menin ja Alkoon sitten. Pulloistsa tuli yllättävän paljon rahaa. Viinojen lisäksi ostsin terassilleni myös neljä Tuplapukkia, ne ovat 8,5% kaljoja. Myyjäa vilkuili minua hieman siinä mielessäs että onkos se Jarkko nyt vielä humalassa, no sentään myytiin.
Ihana aurinko paistoi Kontulan terasseille joten ajattelin käydä juomassa aamiaiseni. Helmi grillillä otin lonkeron, joka maksoi 4,60! Voi vittu, no kaipa se oli maksettava. Eipä ollut paljoa ihmisiä siihen aikaan pä’ivästä. Moni ihminen ekatseli minua haalveksuvastsi kun join lonkeroani siihen aikaan, teki mieli huutaa, että: Mitä vittua sä kyylit!!!
Vaihdoin lonkeron jälkeeen terassia, Wenlaan. Terassilla oli huomattaavasti enemmän ihmisiä. Lonkero 4,80! Voi vittu, missä on se perushinta 3,50 lonkero?
Kun olin juonut aamiaisenei niin kohti kotia.
Eipä kotona tehneyt oikeastaan mitään, juonut ollaaan Tasistani ja kun katspoin tylsät vanhat Salkkarit, niin sitten ulos ianan auringonpaisteen luokse ja samalla lukemaan Tolppa-apinaa. Tuplapaukit olivat minun ulkojuomani. Aluksi join sen pullosta, mutta kun se pullo kuumeni varmaana viidessä minuutissa auringonpaisteessa niin vitutus iski ja toiseeen pulloon laitoin lasiin ja sinne varmaan 5-8 jääpalaa. Olipahan ainakin kylmää!
Söin sitteen ruokaa, riisksissäf ja kanaa Pepsin kanssa.
Sitteen join myöhemmin Tasavalta Viisnaani, hyvää vauhtia on mennyt.
Esi kai tässä muuta

Hyvää aaillanjatkoa!Eurooppapäivä 2009Sunnuntai 10.05.2009 01:09

Tänään on eurooppapäivä, vastaanotto oli kuitenkin eilen jossa myös olin. Heräsin tänään yhden aikoihin ja aamiaisen ja sen sellaisen jälkeen katselin Formuloiden aika-ajoja Espanjasta. Button meni paalupaikalle, Suomen toivot olivat sijoilla 16 ja 18 (hyvä Suomi! :D).
Juonut olen myös Tasistani paljon ja silleen. En nyt oikeen paljoa keksi, joten kai lopetan tähän. an on the moon alkaa kohta nimittäin.

Hyvää illanjatkoa!


Matkalla MaunulaanTorstai 26.03.2009 01:37

Tänään heräsin kahdentoista aikoihin ja aikomukseni syödäd pizzaa aamiaiseksi, menei ihan heti pieleen pizzan ollessa kamalan makuista, vaihadoin sen Reissumieheen (leipä).
Lähdin pitkälle matkalle enesin bussilla Kontulaaan, sitten parinkymmenene minuutin matkanb bussilla Itäkeskukseen ja toisen parinkymmenene minuutin matkan Itiksestä Maunulaan. Notta soilleen.
Maunulassa mummollani otin 50 euroa, jäin sinne toki melkein pariksi tunniksi katselemaan televisiota ja kaikenlaista. Sitten paluumatka kaotgiin Alkon kautta tietenkein. Sain myös viisi euroa hakupalkkaaa kun kävin kaupasta ostamasta pullaa.
Kun tulin kotiin niin aloaitin juomaan Tasista ja söin nugetteja, jotka olivataa pieleen menneen kastikkseen takia suhteellisen pahoja, mutta meni silti alas. Katsekein ohjelmia ja pelailin pelejä ja silleen. Ei kait sitten paljoa muuta mitään. Niisn ja sen verran vielä,e ttä olen saanut tänään takautruvasti syntytmäpäiväonnitteluja, eli nyt yhteensä 14 kappaletta, heikko Saldo silti.

Hyvää illanjatakoa!

Jarkko 23 vuottaKeskiviikko 25.03.2009 01:54

Tänään heräsin jo ennen yehtätoista, vaikka silmät olisivatrkain nukkua pidempään, ei auttanut. Herättävä oli. Oleilen koneella ja vastailin paljon puhelimeen syntymäpäivieni tähden. Olen kuitenkin saanut tänään vain 11 onnittelua, viimne vuonna tuli muistaaakseni 23 onnittelua, ei hyvä.
Koska oli pizzaa ruoaksi, niin lähdin Lidliin ostamaan limua ja kun sinne asti mentiin niin sitten 20 kaljaa tähän päivään, toistaiseksi on vielä neljä jäljellä.
Olen saanut lahjaksi 10 euroa, elokuvat Ganes ja Kummeli Stories sekä saan takautuvasti isältäni hieman ylimääräistä rahaa 15. päivä ja mummoni sanoi antavansa minulle 50 euroa, ajattelin huomenna mennä hakemaan rahat.
No kaljaa ollaan vedelty ja silleen, ei kait muuta.

Hyvää illanjatakoa!

Jarkko vs pullonpalautusautomaatit part 5Sunnuntai 08.03.2009 01:49

Heräsin myöhään ja lähdin useiden bussiyritysten (myöhästyin jokaisesta) jälkeen Kontulaan. Kuitenkin menin sen kautta Itäkeskukseen koska vein viimeksi Kela-lapun viedessäni pulloja sinne ja nyt sinnbe samaan Alkoon. Kyseistä Alkoa ei kuitenkaan ollut enää olemassa, vaikka muita lupasivivatkin. Vein ne repussa olleet tölkit toiseen automaattiin ja pullot toiseen. Joku helvetin neropatti kun keksi automaatin johon ei mene molempia. Niin ja sen Alkon myymälässä ei myyty Tasavalta Viinaa joten otin pelkät rahat pulloista/tölkeistä. Jouduin myös laahustamaan S-Markettiin siitä aikaisemmasta pullokuitista, jotta saisin ne 1,20 euroa. Joopa joo.
Citymarketissa, Itäkeskuksen perseenreiässä niin sanotusti, sijaitsi se ainoa Alko jossa minun mieliviinaani myytiin ja sinne siis. Sen jälkeen läksin Lidliin ostelemaan 12 kaljaa huomiseksi, jääkaapissa on yksi, eli epäonnen luku on huomenna kaljoja, vaikka eihän sitä ikinä tiedä mitä tapahtuu.
Vihainen ilmeeni antoi minulle väylää tiellä kun yritin ehtiä kulkuneuvooni, mutta ei auttanut ja jouduin ostamaan lipun. Minulla on usein vihainen ilme (paitsi alkoholia ostaessa).
Kotona sitten Tasiksen kimppuun ja silleen. Yksi mennyt aivan kohta, mutta hyvin sujuu kirjoitus silti. Turhia haaveilla ainakaan alkoholimyrkytyksestä tänään. Te joudutte tappamaan minut ensin. Olewn maanantaina klo 10 Helsingin aikuisopistossa Töölöntullinkadulla jos joku ei halau minua tässä maailmassa.
Lopuksi jätän viimeisenä vittuiluna teille arvoituksen: Näen näkemättä, pimeys on minulle kuin päivänvaloa. Mikä olen?

Hyvää illanjatkoa!

Oscar-gaala 2009Tiistai 24.02.2009 01:44

Tänään alkoi aamuyöllä Oscar-gaala viime vuoden elokuvista ja sain myös samoihin aikoihin sälän ylläpidolta. Minä en tiedä mitä tein, mutta jostain se säläa tuli. Kukakohan senkin lähetti ja miksi? Nos kiitosta vaan joka tapauksessa, mutta en aio niitä käyttää.
Heräsin kahdentoista aikoihin ja katsoin ikuisuudelta tuntuvan gaalan. Jos et nähnyt sitä, niin Sean Penn voitti parhaan miespääosan ja Kate Wiinslet (tai jotain sinne päin) parhaan naispääosan, niin ja Heath Ledger parhaan sivuosan Jokerin roolistaan.
Minulla oli yhdeksän Karjalaa (kaljaa) sekä ehkä noin puoli litraa Tasista, joten otin riskin ja en mennyt Alkoon. Minä olen juonut lähes kaiken, kirjoitus kuitenkin sujuu. Olisi pitänyt lähteä Alkoon, mutta enää ei voi mitään.
No ei kait tässä muuta.

Hyvää illankjatkoa!