IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Viikonloppu ja muutaTiistai 31.01.2006 20:07

Eli ilmeisesti kirjoitinkin jo perjantain, joten siitä eteenpäin sitten. Elikkä:

Lauantaina join taas niin, että muisti lähti. Muuta en heti muisti, mäkihypyn katsoin, jossa Suomi sain kolmoisvoiton (Matti Hautamäki - Tami Kiuru - Janne Ahonen).

Sunnuntaina olin selvänä, mutta en siltikään parhaalla mahdollisella tavalla muista. Taisin katsoa elokuvan joka tuli telkkarista kahdeksalta telkkarista, nimeä en muista ja joku joka muistaa voisi sen minulle kertoa.

Maanantaina takaisin töihin, olin niin uupunut, että piti jo puoli kymmeneltä mennä nukkumaan. Hyvin sain jopa untakin.

Tänään heräsin melko väsyneenä, vaikka olinkin nukkunut yhdeksän tuntia. Työpäivä meni ihan hyvin, lupasin olla huomenna iltavuorossa (eli puoli kuuteen).
Töiden jälkeen kävin baarissa vetämään kahvirommit ja sieltä Alkon kautta kotiin. Pakko sitä on hiukan ottaa.

No ei tässä muuta...

Takaisin arkeenPerjantai 27.01.2006 22:49

En kirjoittanut irc-gallerian päiväkirjaan koko lomani aikana, eli lienee taas vaihteeksi kerrata lomani tapahtumia.

Tiistaina oli verikokeet, sitten sukulaiselle syömään ja sieltä Alkon kautta kotiin ja ryyppäämään kaatokännit. Muisti meni.

Keskiviikkona oli aamulla aika masentava olo, aamulla piti mennä baariin. Taas vaihteeksi baarireissu jäi väliin.
Siinä neljän maissa kävin sitten viinakaupassa ja kotiin dokamaan ja menettämään muistini.
Huomioitavaa on muuten se, että söin keskiviikkona vain yhden nakin.

Torstaina oli aamulla vaan väsynyt olo, mutta pakko oli ylös nousta, juomat oli juotu edellisenä iltana jo, joten ei voinut mitään.
Syönyt en yhtään mitään, joten en käytännössä ollut syönyt mitään kahteen päivään.

Tänään heräsin aika tärisevänä ja muutenkin huonossa kunnossa, mutta selvisin hyvin kun söin ruokatunnilla lähes koko pizzan ja join melkein litran Coca Colaa.
Sen jälkeen oli taas voimia ja jaksoin tehdä päivällä taas entiseen malliin.
Töiden jälkeen taas Alkoon ja aloin Studio Impossiblen jälkeen juomaan. Olen myös syönyt, joten kaikki on taas tuon suhteen hyvin...

LomaMaanantai 23.01.2006 20:25

Nyt se viimein alkoi, loma! Kerrataanpas nyt eniksi aiempia päiviä torstaista sunnuntaihin. Kun nyt jäi taas mainitsematta..

Elikkä mitäs sitä tulikaan torstaina tehtyä? Ei oikein mitään, en ottanut huikkaakaan. Eli kuivilla olin.

Perjantaina oli sitten sitäkin kovempi meno, vaikka känniä ei aluksi meinannut tulla millään, niin silti meni muisti.
Olin kotona yksin koneella ja juttelin mesessä joidenkin kanssa.

Lauantaina piti lähteä frendin kanssa baariin, mutta toisin kuitenkin kävi. Join aamusta iltaan ja siinä ehdin sammuakin pari kertaa. Baari-iltaa ei tullut, koska herättyäni ensimmäisen kerran olin jo sen verran päihtynyt, että en olisi päässyt sisään yhteenkään kapakkaan.
Noh sellaistahan sattuu meille jokaiselle.

Sunnuntai oli raitista ja kärsin vieroitusoireista, saan melkein viikon olla nyt yksin kotona, jee. Sen tähden otinkin lomaa tähän hetkeen. Muutenkin lomaa tarvitsen.

Tänään kävin duunissa, ja siellä ei nyt mitään kummempia.
Nyt kun olen lomalla kolme päivää, niin on paljon helpompaa. Tarvitsin todella tätä lomaa. Tänään en voi juoda alkoholia, koska huomenna on verikokeet, se harmittaa.
Ei tässä sitten tänään oikein ihmeitä voi tehdä. Katson noin tunnin päästä Salkkarit, sitten Käenpesän ja nauhoitan 70´shown.
Saa toivottaa hyvää lomaa!

No hyvät ehtoonjatkot vaan!
T. Jarkko

Viikon viimeisenä päivänäSunnuntai 15.01.2006 18:33

Koska minulta jäi lauantailta kirjoittelut väliin, niin kirjoitan koosteen siitä nyt.

Elikkä lauantaina siis olin aluksi kotona, mutta sitten menin toisen ihmisen kotiin katsomaan lentomäen mm-kisat (Roarhan sen voitti).
Niiden jälkeen söin ja katsoin nauhoitetut Simpsonit, sekä tietysti dokumentin Matti -elokuvasta.
Niin siinä sitten kävi, että missasin Alkon reissun, mutta minulla on aina tuollaisia tilanteita varten hätävarasto. Maanantaina pitää ostaa sitten uusi hätävarasto ja olla vaikka sitten juomatta maanantaina.
Joka tapauksessa sitten lauantai-ilta meni juoden siitä seitsemästä alkaen. Suoraan sanottuna muisti meni, joten ei siitä lauantaista sitten sen enempää.

Tänään heräsin väsyneenä puolenpäivän aikoihin. Tämä sunnuntai menee lähes kokonaan televisiota katsellen. Ensin tuli Simpsonit, sitten pienen hetken jälkeen joukkuemäki lentomäessä, josta on nyt toinen kierros juuri alkanut. Presidentin vaalitkin alkavat kolmen tunnin päästä.
Vaalikonettakin kokeilin, sen mukaan Timo Soini olisi paras presidentti minun mielestäni. Äänestämässä käyn tietysti myös, mutta en Soinin Timoa kuitenkaan.
No palaillaan taas..

..nyt palaillaan taas. Kello on nyt noin 21.50 suurinpiirtein.
Katsoin kisat loppuun (Norja voitti, Suomi sai hopeaa ja Saksa pronssia) ja kävin äänestämässä.
Loput sitten katsoin televisiosta vaalien seurantaa. Tarja Halonen voitti ensimmäisen kierroksen ja haastajaksi tulee Sauli Niinistö.

Nyt toivoitan hyvät illanjatkot kaikille
T. Jarkko

Perjantai 13.Perjantai 13.01.2006 21:19

Tiesin rankan kännäämisen jälkeen olevan vaikeuksia nukkumisen kanssa, kokemuksesta. Joten tein sunnuntaina kaikkea joka ei aiheuttaisi unettomuutta. Pisaraakaan en sunnuntaina herättyäni lähtien. Päätin, että olisin saman tien juomatta perjantaihin (eli tähän päivään) asti. Itse nukkuminen meni hyvin, koska otin unilääkkeen.

Maanantai aamulla oli tietysti kassavuoro, kuinkas muutenkaan. Töiden jälkeen olin niin uupunut, että suoraan vaan nukkumaan. Sama toistui tiistaina.
Keskiviikkona olin aivan juomisen partaalla, niin tiukkaa teki, mutta hermot pitivät ja olin juomatta. Ilta sujui ihan rauhallisesti telkkaria katsemalla.
Torstaina, eli eilen, oli hieman helpompaa olla juomatta. Tekemistä ei ollut niin mitään, mutta silti meni aika ihan jees.

Sitten tänään oli päivä ihan nimensä veroinen, perjantai ja 13. päivä. Heti tuli vaikeuksia töissä ja muutenkin kaikkea mitä en saa sanoa.
Töiden jälkeen tein visiitin Alkossa ja tulin kotiin. Tein ruokaa ja katsoin parin minuutin koosteen Kulmin lentomäen maailmanmestaruuden ensimmäisestä päivästä (Roar Ljökelsjöy johtaa).
Aloitin juomisen tuossa vähän aikaa sitten taas viiden päivän raittiuden jälkeen ja helpottavaa on. Kohta menen katsomaan Simpsoneita, palaillaan taas asiaan..

Hyvästit vuodelle 2005!Lauantai 31.12.2005 21:24

Tämä on vuoden 2005 viimeinen päivä. Kerrataan nyt kuitenkin viime päivien tapahtumia:

Elikkä keskiviikko meni kännäten, torstai totaalisen selvänä ja perjantaista en muista mitään. Muistikaan ei tunnu palailevan.
Tänään ei ole toistaiseksi ole tapahtunut mitään mainittavaa.
Kerrataan sitten vuoden tapahtumia:

Olen valmistunut koulusta tietohallinnon merkonomiksi, saanut työpaikan, saanut kokea työttömyyden, ollut konkurssin partaalla, saanut olla kahdesti lapsenvahtina, juonut melkein koko vuoden ja en nyt keksi heti enempää. Kertaakaan en treffeillä käynyt.

Vuoden viimeinen viikkoTiistai 27.12.2005 21:26

Tosiaan ollaan menossa jo vuoden 2005 loppua. Eilenhän se alkoi se viimeinen viikko, mutta tämä päivä tuntui aivan maanantailta.
Mutta mitäs tänään tapahtuikaan?

No aamulla oli äärimmäisen vaikeaa herätä, mutta pakotin itseni nousemaan ylös. Aamiainen ei maistunut kotona, mutta menin ennen työpäivän alkua McDonaldsiin syömään aamiaisen (3,50 euroa). Sen jälkeen olin aika täynnä töissä. Syömistä pitkittelin töissä, ja ruokatunnille lähdin lopulta siinä kahdentoista jälkeen.
Työpäivä sujui ihan hyvin.
Työpäivän jälkeen kävin Alkossa ja sitten kotiin. Ajatuksena oli ollut että Ikis tulisi meille ryyppäämään, mutta ilmeisti niin ei tapahtunut. Mutta kyllähän minulle ne juomat maistuvat.
Nytten menen kuitenkin katsomaan Simpsoneita.
Moikka!

Joulupyhät 2005Maanantai 26.12.2005 17:15

Elikkä on hieman aikaa viime kirjoituksesta. Käydääs nyt päivät läpi.

Torstaista en muista oikein paljoakaan.
Perjantaina kävin mummolla ja sitten taas kotiin. Kodissa hieman terästettyä glögiä ja Salmaria, sekä muita juomia mitä kotoota löytyi.
Jouluaattona kaikki meni sitten pieleen, siis ihan kaikki. Kokonaan selvän päivän näin pitkästä aikaa.
Joulupäivänä, elikkä eilen, mentiin oikeen porukalla serkulle. Eilinen oli huomattavasti parempi kuin jouluaatto.
Kokonaisuutena jouluaatto oli kaikkien aikojen huonoin mitä minulla oli ollut, siihen vaikutti osittain surkea ajankohta jolloin joulu tuli.

Tänään en sitten ole paljoakaan ehtinyt tehdä. Myöhemmin menen mahdollisesti baariin.
Mutta moikka toistaiseksi...

..nyt back, olin siis äsken baarissa Ikiksen kanssa. Olen jo ehtinyt selvitä aika lailla. 0.8 puhalsin äsken. Mutta kyllä olen huomenna ihan "kuosissa" töissä.

Hyvää yötä kaikille!
T.Jarkko
-romantikko86

Kohta taas on jouluKeskiviikko 21.12.2005 23:21

Jep jep. Elikkä joulu lähestyykin. Mutta näin aluksi kerrataanpas nyt edellisten päivien tapahtumia.

Elikkä maanantaina oli melkolailla raitis päivä, kuten tiistai.

Tänään olen juonut melkolailla jo, kun huomenna on kuitenkin työpäivä. Oikeastaan siihen voisin sanoa Matti Nykäsen sanoja muokaten: "Ehkä join, ehkä en, so not kunhan työt (hyppy) sujuu (kulkee)."
Notta silleen. En aio lopettaa ennen kuin mittari näyttää liian isoa lukua, ja ehkä en pystykään.
Mutta oikeen hyviä illanjatkoja kaikille!

T.Jarkko (romantikko86)

Baari-illan jälkeinen päiväSunnuntai 18.12.2005 21:20

Olin East Clubilla vuorokauden alettua kaverini kanssa. Rahaa meni paljon, en tarkkaa summaa tiedä. Nyt on siis tilipäivästä (to-su) mennyt rahaa parisen sataa jo.
Kun jossain vaiheessa menin kotiin, niin ajattelen ottaa parit taas, mutta taisi jäädä ottamatta.
Aamulla herättyäni olin kuitenkin suht hyvässä kuosissa. Katsoin telkkaria ja olin koneella. Siinä tunti sitten piti alkaa ottaa uudelleen. Sellaista on elämä.

..Jatkan vielä (klo on nytten klo 22.25 suurin piirtein) olen juonut jo sen verran että olisi ollut syytä lopettaa ajat sitten. Noh kun loppuu niin on pakko lopetalla.
Että tässä vaiheessa voisinkin jo toivottaa teille kaikille hyvää yötä.

Elikkä hyvää yötä!
T. Jarkko