IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Päiväkirjaa pitkästä aikaaTiistai 01.12.2009 01:17

Minä kokeilen nyt uutta systeemiä tästä päiväkirjasta. Olen nimittäin pitkän aikaa miettinyt sellaista asiaa, että kirjoitan vain siitä päivästä jona kirjoittaa, paitsi jos on jotain tärkeää tai jotain järkyttävää tai muuta erikoista tapahtunut. Esimerkki tuollaisesta voisi olla, vaikka se, että päässä viimein menisi se viimeisin ruuvi löysälle ja lähtisin yöllä tappamaan ihmisiä veitsellä ja nyrkeillä.Todennäköisesti tappaisin itseni jäämällä poliisien luotien kohteeksi tahallani. Toivotaan nyt kuitenkin, että pidän hermoni kurissa ja eletää katkeraa elämään sen loppuun asti. Ennustettu loppunihan koittaa elokuussa 2010 sydänkohtaukseen. Itse en kyllä ota ennustusta vakavasti, eikä varmasti moni muukaan.

Joka tapauksessa lienee nyt parempi jo palata täjän päivään. Eli en paljoa muista asioita ennen mnukkumaan menoa, mutta viskikänneissä menin nukkumaan ja heräsin muistaakseni kahdeksalta jo, ja siitä asti oli ongelmia unen kanssa.
Valitettavasti ulos oli lähdettävä piikille, ja otin itseni täyteen vitamiineja, joka osoittautui myöhemmin virheeksi. Kävin Alkossa ostamassa melkein sadan euron arvosta viinaa. Viski on kallista, mutta kortilla helppo maksaa, ja virkamiehillä on rahaa. Harmi, että kohta sekin ura loppuu, tykkäsin oikeasti olla siellä töissä.
Terveyskeskuksessa sain kuulla, että olidsi pitänyt pitää 12 tunnin paasto, sillä tulokset eivät ole muuten tarkkoja. Minä luulin aluksi, että minuun pumpataan jotain aineita, mutta ne olivat täysin tavalliset verikokeet, vaikka siis joityakin ehjtoja oli. Nimulta kuitenkin otettiin kolme eri koetta, jotka eivät vaatineet mitään kummempia, ja huomenna sitten se neljäs kolmeen mennessä päivällä. Kunhan muistaa sen, että ei saa syödä ja ainoa mitä saa juoda, on vettä.
Lähdin kotiin porvarillisesti taksilla, vaikka bussia olisi tarvainnut odsottaa alle 10 minuuttia. Kotona join aluksi virkistävän kaljan enne n kuin aloin juomaan viskiä. Viskikännit siis vedän tänäänkin. Niin ja muuten, olen lomalla tämän viikon, jos joku ihmettelee miksi en ole töissä ollsutds tänään.

Hyvää illanjatkoa!

Grand theft auto kolmosta pelaillenLauantai 14.11.2009 01:45

Tämä päivä on kulunut sisällä, sillä minun ei tarvinnut ostaa alkoholia, kun sitä oli.
Tämä päivä on lähinnä kulunut rommitotia juoden, sekä Grand theft auto kolmosta pelaten. Kuten huomaatte kirjoituksesta, niin känniä ei tule millään, vaikka melkein koko 0,7 litran rommipullo on juotu. Mitä tästä opimme? Ne viinat vedetään raakana, kuten yleensäkin. En tajua miksi ihmiset lantraavat viinojaan, ehkä ne sitten tulevat niistäkin känniin. No eihän sille mitään voi. Silloin kerran muuten kun minulla oli sama ongelma, niin sain kunnon äkkikännin. Ihan tuosta vaan kunnon jurrit. On se alkoholi aikamoinen piru. No katsotaan nyt miten käy.
Grand theft auto kolmosta pitää varmaan jotain sanoa, kun se nyt otsikossakin on. Niin sitä olen pelannut varmaan ehkä viisi tuntia yhteensä, ehkä kuusikin kun oikein miettii. Sinä aikana sain ainoastaan kolme tehtävää tehtyä. Oli niin hauskaa tappaa ihmisiä. Yhteensä on pelissä kulunut 80 ja olen tappanut 1508 ihmistä. Muistan sen hyvin, sillä ne näkyivät juuri televisiossani. No ei kai tässä voi paljoa enää jatkaa. Vuorokausi uhkaa loppua kesken ja haluan ihmisten jaksavan lukea tämän.

Hyvää illanjatkoa!

700. merkintä päiväkirjaanSunnuntai 08.11.2009 01:02

Heräsin yhden aikoihin ja olin hieman tokkurassa vielä kun lähdin Kontulaan. Kävin Alkon lisäksi myös Tarjoustalossa ostamassa hunajaa. Niin siis, kun minä en osannut tpäättää juonko viskiä vai rommia, niin löytyy nyt molempia. Rommiin laitoin nuorempana aina hunajaa, joten teen comebackin nuoruuden aikoihin vetämällä rommitotihunajaa. Rommi on yleisesti ottaen ainoa alkoholijuoma, jota sekoitan johonkin alkoholittomaan juomaan. Rsakaa rommi ei oikein ole mikään makuelämys mielestäni, voittaa silti partaveden.
Normaalien ostosten jälkeen alkoi matka Kontulan tasokkaisiin kapakkoihin. Kontulaan on avattua uusi hieno yökerho, Club Metro (muistaakseni se on sen enimi). Paikka on kyllä ollut jo aika akauan avoinna, mutta nyt ensi kerran käyn siellä. Herti sinne mentäessä oli väkeä kuin Hakjaniemen torilla. Kahdelta päivällä lähes koko klubi täynnä ihmisiä ja karaoke soi. Minikokoinen baarimikko kysyi minulta henkilöllisysystodistuksen, vaikka paikka on K-18. Minulta oli leikattu eilen hiukset, joten näytän kyllä nuoremmalta, mutten silti nsentään noin nuorelta. En edes muista mialloin viimeksi kysyttiin henkilöllisyystodistus alkoholista. No yleeensähän se on noista ulkomaalaisista se, että he pelkäävät niin paljon luvan menettämistä, ettät he kysyvät useammin kuin suomalaiset. Ilmainen vinkki alaikäisille, menkää suomalaisen myyjän luo. Tuli muuten mieleen yksi tapaus vuosien takaa Alkosta mieleen kun olin kassalla. Minun edessäni oli kuvankaunis nuori nainen, jolle miespuolinen myyjä hymyili innokkaasti ja ei mitään kysellyt ja kun tuli minun vuoroni, niin helvetin vihainen ilme heti ja heti papereita kysymään. Kun näytin, niin katsoi jaa antoi lähes väivaltaisesti takaisin ja sitten ilmoitti hinnan kuin robotti, sitten kun raha oli vaihtanut omistajaa, niin hän mulkoili vaan vihaisesti minun lähtööni saakka. Jonkun pitätisi mennä asiakaspsapölvelukrssulle. Jos sellaisia kursseja ees on.
Joka tapauksessa lähdin pois halvan kaljan (happy hour) jälkeeen, sillä paikka ei halunnut selkeästi minun näköistä miestä sinne. Sen huomasi myös asiakkaiden iästä ja täyteen ahdatusta olemuksesta. Menin omieni luo, eli Wenlaan. Wenlassa oli tuttuun tyyliin juopuneita renttuja, niin miehiä kuin naisiakin. Hieno paikka. Join siellä lonkeroita ja pelasin Photoplayn koneella, jotain sanapeliä jonka nimeä en enää muista. Jäin niin kutsutusti koukkuun kyseiseen peliin. Loppujen lopuksi join Wenlassa ainoastaan kolme lonkeroa, kun olin niin uppoutunut peliin. Huomasin kuitenkin tuntien kuluessa väen vähenevän ja illan tullen jo Helsinkiin. nejnin sitten bussilla koriin ja kello tulikin juuri kuusi illalla. Joian aluksi yhden lonkeron, miettiessäni kumpaa juon, viskiä vaiakoa rommia. Päädyin viskiin, ensiksi kuitenkin söin ruoan. Sitteen olen sitä viskiä juonut, aja katsellut elokuvaa ja sen sellaista, lähinnä juonut ja ollurtt netissä jas sen sellaista siis. Ei kait muuta, jos on, niin seuraavassa päiväkirjassa sitten.

Hyvzä’ illanjatkoa!

F1 pilasi viikonlopunMaanantai 19.10.2009 02:08

Minulta jäi kirjoittamatta eilinen päiväkirja, joten kirjoitan siitä koosteen tänne.

Eilen heräsin puolen päivän aikoihin ja katselin muutaman ohjelman kovalevyltä. Sitten hakkasin räpylääni ja söin aamiaisen. Itse asiassa söin aamiaiseni vasta puoli kolmelta, jonka jälkeen join ensin yhden lonkeron ja sitten rommia. Rommin jälkeen viskiä aloin ryyppäämään.
Koska oli jälleen kerran Formulaviikonloppu, niin se pilasi osittain minun viikonloppuni. Aika-ajot kestivät melkein kolme tuntia ja se alkoi hermostuttaa. Oli niin huonot kelit, ettei kuljettajia uskallettu päästää ajamaan. Minä olen ihan täynnä nykyään tuota koko lajia kohtaan. Onneksi se loppuu kohta. Kimi Räikkönen täytti eilen muuten 30 vuotta.
Kun vihdoin viimein aika-ajot loppuivat niinpelasin Grand theft auto kolmosta. Tehtävien tekemisestä ei tullut yhtään mitään, joten tyydyin vain tappamaan ihmisiä.
Jossain vaiheessa muisti oli suurimmaksi osin hämärän peitossa. Sen minä kuitenkin muistan, että en kirjoittanut päiväkirjaa sen takia, koska huomasin eräässä vaiheessa kellon jo olevan niin paljon, etten olisi enää ehtinyt.

Tänään heräsin yhden aikoihin ja katsoin kovalevyltä kaksi ohjelmaa, jotka tulivat eilisen aika-ajon aikana.
Tänään oli sitten Brasilian kilpailu, joka ei ollut onneksi yhtä surullisen kuuluisa kuin eilinen aika-ajo. Jenson Button varmasti maailmanmestaruuden tänään.
Tänään olen lähinnä juonut kaljaa ja pelaillut pelejä netissä ja sen sellaista.

Hyvää illanjatkoa!

On todella kuumaSunnuntai 27.09.2009 02:48

Tänään tuli herättyä siinä yhden aikoihin ja sitten katselin ohjelmiani kovalevyltäni ja koneella olin myös. Formuloiden aloittua aloin juomaan viskiä. Haddington House 0,7 litran viskipullo mennyt alas, mutta silti olo kuin täysin selvänä, on kyllä sellainen olo että on jotain otettua, mutta pääsisin helposti kapakkoihin. No onneksi on vielä toinenkin pullo jäljellä. Olotiloista kun puhutaan, niin minulla on uskomattoman kuuma. Siis todella kuuma on minulla. En tiedä miksi, mutta hikeä pukkaa ja silleen.
Vuorokausi alkaa loppua kesken, avaan uuden putelin ja silleen. Ei vittu että osaa olla kuuma.

Hyvää illanjatkoa!

641. merkintä päiväkirjaanSunnuntai 16.08.2009 02:26

Herättyä tuli vasta yhden jälkeen. Tarkkoin en muista viime yön tapahtumia, muistan vain että katsoin Youtubesta Robin Williamsin StandUp –komediaa. Mies on uskomattoman hyvä matkia ääniä. Minä olen kuulemma todella hyvä matkimaan mustalaisääntä, mutta minulla on vuosien kokemus erilaisten äänten matkiminen (Ikis tietää).
Heräämisen jälkeen join tuoremehua ja katsoin Youtubesta klippejä suurmies Steven Seagalista. Osa oli MadTV:n ja osa hänen oikeista elokuvistaan. Joka ikisessä klipissä hän pahoinpiteli vähintään yhden ihmisen ja hänellä oli myös aina sama ilme. Parhaiten mieleen jäi tämä sketsi MadTV:n Stevenistä: http://www.youtube.com/watch?v=Rw41SysnHmE
Kunnioittaakseni Steveniä liityin galleriassa hänen fanivclubilleen. Minulla oli kuitenkin jo vaadittavat 60 yhteisöä, joten erosin Adam Westin faqniclubista, koska fanitan suurta Steveniä enemmän. Steven on esittää asiuansa aina niin asiallisesti :D
Minulla oli jääkaapissa kaljoja ja vedin kolme alas ennen viskiä. Sitä viskiä siytten olen vedellyt melkein kaikki alas ja sen sellaista. Ei kait paljoa muuta ole kerrottavana. Ai niin ja kun olin terassillani ottamassa aurinkoa kajoja juodessa, niin ne Malmin kusipää hävittäjät menivät ja alentonäytöksissään, saatanan paskiaiset. Jos olisin Steven, niin menisin varmaan Malmille ja vetäisin niskat nurin järjestsäjiltä. No joka tapauksessa ei kait tässä muuta.

Hyvää illnajtakoa!1

614. merkintä päiväkirjaanSunnuntai 28.06.2009 02:41

Heräsin jälleene parikin kertaa ja lopulta sitten siinä yhden jälkeen taas kerran taas. Sitten söin aamisiasita, muroja ja sitten koneelle ja katsomaan elokuvaa Ed (tai jotain sinne päin). Elokuva sai yhden tähden ja en minäkään olisi varmaan toista antanut, jaksoin sen kuitenkin katsoa. En jaksa oikein kirjoittaa tätä päiväkirjaa joten sanon vain lyhyesti että olen viinaa juonut ja telkkaria katsellut sekä musiikkia kuunnellut ja sen lisäksi miettinyt taas näitä juttuja joita minun päässäni pyörii. Aika hyvin sujuu kirjoitus humalasta huolimatta.

Hyvää illanjatkoa!

Juhannus 2009Sunnuntai 21.06.2009 02:43

Tänään on juhannus vuodelta 2009, en tajua miksi niin moni sitä sitä juhlitaan. Minä juon silloij n kun janottaa, eikä minkään helvetin tietyn päivän mukaan, vitun amatöörit. Silloin juodaans kun janottaa!!!!
Heräsin tänään aluksi yhdentoista aikoihin, jälleen kerran. Mianua alkoi kuitenkin ramaisemaan ja nukuin sitten yli yhteen. Formulta alkoivat myöhemmin. Selkeästri apinan näköinen Vettel otti paalupaikan ja 16 vuotta vanhe,pi ikäloppu Barrichello oli toinen.
Viinaa ollaan vedelty ja silleen. Ei sitä paljoa jaksa miettiä ja menen kohta syömäänkin ja silleen. Piti vieläe sanoa tai kirjoittaa jotain, muttei sitä millään nyr muista.

Hycvää illanjartkoa!

601. merkintä päiväkirjaanLauantai 06.06.2009 02:47

On taas jäänyt päiviä väliin, kun ei vaan jaksa kirjoittaa kaikkea ylös ja ilmeisesti olen hieman päiväkirjaan kyllästynyt.

No näiden päivien aikana olen juonut viinaa taas urakalla, eilen kuitenkin kirjoitus sujui humalasta huolimatta hyvin galleriassa. Muistan näistä gallerioista vuosien saatossa kun kirjoituksestani ei saanut yhtään mitään selvää. Seuraavana aamuna olen katsellut sitten että mitäs tuossa lukee.
Lisäksi olen myös katsellut elokuvia, kuten kaappaus raiteilla. Terroristit kaappaavat junan, mutta ongelmana on junan kokki, joka on entinen merijalkaväen sotilas. Elokuvassa Steven Seagal pomppi junan katolla täydessä vauhdissa vaunujen välillä suhteellisen helposti. Ei mitään ongelmaa, no Steven pystyy mihin vaan.

Olen mietiskellyt kummallisia asioita näiden muutamien päivien aikana. Onko totta, että kaikki jääkarhut ovat vasenkätisiä? Miksi Teletappien Tiivi-Taavia pidetään homona? Miksi nainen saa käyttää hieromasauvaa, mutta jos mies käyttää pumpattavaa nukkea niin häntä pidetään säälittävänä? Mitä eroa on enolla ja sedällä?

Klo on nyt 17:05 ja kirjoitan myöhemmin lisää.

Oli afrendi tällä ja juteltiin ja silleen, ei jaksa selittää.

Hyvää ilanjatkoa!

600. merkintä päiväkirjaanKeskiviikko 03.06.2009 02:02

Tämä on dminun 60merkintä gallerian päiväkirjaan. Olisis periaatteessa 601. mutta kun se egalleria hyljkäsi yhden päiväkirjan. id oikein millään jaksaisi kirjoittaa edes. No pakkao kai se on lyhyt kooste tästä päivästä laittaa,

Tänään jouduin syömään meetvurstdsi makkaroita kun aolin osallistusnut eräseen tutkimukseen,pahoa olivat. Ainoastaan yksi oli jotenkin siedettävä tuote.
Viinaa olen juonut ja silleen, ei jaksa kirjoittaa.

Hvyvää illanjatkoa!