IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Alex GordonSunnuntai 31.01.2010 01:33

Eilisestsä pitää sen verran sanoa, että menin Siwaan kuin mianukäin Elvis ja sitten sain rahania takaisin, hahahasasa kusipäämyyjältä vieläpä. Vittus se on aina siellä, joten eolen edelleen Kurkirmäen Siwalakossa, kunndes se myyjä saa poftkut.
Muisdtsi meniu sitten oikeastaan shyvin pitkälti loppuillasta kaun alkoaholia sai kurkkusata alas.

Tänään heräsin siinä hiemenan ennen kahtatoista ja sitten katselien ohjelmiani kovaleveyltä, sen jeälkeen pelailin pelejeäe ja ostin uuden pelin 12 erurolla koneelle, Alex Gordon. Se on periaatteessa samanlaiisennen kuin Jumspin Jakc, josta puhuin aiemmin, muyyta se on vain vaikeakmpi ja maielenkiintoisempi ja silleen.
Nio muuta ei9 oikeastaan viskin ryyppäämistä kummempaa ja silleen.

Hyvää illanjatkoa!

Kuudes merkintä vuodelta 2010Sunnuntai 10.01.2010 01:51

Täcmä päiväkivrja akaajja asiiutä kun heräsisn siin-ä yhden aikoihin. Vedin käteen, ja sitteen katseline kovalevyn ohjelmiani. Sen jälkeen katsoiisn mäkihyappykilpailun ja sene ajälkeen avasiun nviskini jota olen juonut. Viskiä juonut olene siiss kooko illan, amutta smitä tehdä kun ei pulloja eneääe ole? No vittu kaaiia vedetäätn jotaian maalia tai jotaian muuta, tai sitten bvaariin. Kuyian ovimies päästäisis sminut sisään? Visttdu Kontulaan paääsee aina. No eie kaits trässä paljoa muuta. Taia olisis ainakin jotaina muuta ollut, kun on ssellainen ejuttu nettä joku oleeellinen juttu jäi mainaitsematta. Eia bvvain voi muistaa-

Hyvväävä illanjatkoa!

Cradle of RomeLauantai 26.12.2009 00:58

Tänään olin yöllä mennyte nutkkumaan suhteellisen myöhään, jonka ansiosta nukuin melkein Pekka Töpöhännän jatko-osaan asti. Elokuva oli pettyrmyt ja vaikka kestikin 71 minuuttia aianoastaan, niin oli sen katsominen aika tauskallista.
Ostin pelin Cradle of Rome netistsä, ja se maksoi 12 euroa. Peli on hieno, vaikka akeaikkeia dstasot ovat periaatteessa samanlaisia.
Siinä hiemenan ennen viittä avastin visipulloni ja viskikännit onkin tänään. Katsonuts olen myös televisiota ja Pikku-Britania USA:ta. Silleen siis,s voi oalla että jotain jäi mainitsematta, mutta tuskin mitään kovin tärkeää.

Hyvää aillanjatkoa!

Huomenna jouluaatto 2009Torstai 24.12.2009 01:51

Heräsin suhteellisen väsyneenä, mutta pääsin hyvin töihin ja se päivä menikin nopeasti, niin ja muuten, sain jatkoa töihin. Viimeinen työpäiväni on siis toistaiseksi 5.5.2010 siis.
Töiden jälkeen ostin Alkosta niin paljon viinaa, sekä viiniä, ettei meinannut reppu mennä kiinni. Sitten taksilla Siwaan porvarillisesti ja ostamaan Siwasta 18 kappaleen Lapin Kullan, jotka kädessäni kannoin. Kävin myös Malmilla 4Pets kaupassa ostamassa Essille ja Viiville joululahjan. Kotona olen juonut Lapin Kultia ja kun vuorokausi kohta loppuu, niin lopetan nyt tähän.

Hyvää illanjatkoa!

Joulukuun 16. päivä vuodelta 2009Torstai 17.12.2009 01:38

Tänään minulla ei ollut aavistustakaan milloin oikeastaan heräsin, sillä en aina ollut tietoinen milloin olin hereillä. No ainakian heräsin ylös siinä kahdentoista aikoihin jan sitten ei runkkaamista kummempaa. Join aamun terveysjusomat kiduksiini.
Niittene jälkeen ejha lisäksi katsoin monta elokuvaa. Moneme ,monta eöokiuvaa. Ajattelein myös katsoa esim. elokuvan Showdown in little Tokyo, se e aaelokuva on mestariteos. Asiasta avoi olla montaa m9ioeötä.
Lopulta se eluonnollisesti meni siihen, että viskiä elimistööni. Sen nyt saattpo arvata kyllä.

Hyvää illanjatkoa!

Liksapäivä tänäänKeskiviikko 16.12.2009 01:41

Tänään tulee palkkaa tilille, ainakin maialskäsldi pankikkilakko eiu vaikuta rahanasiirtoon, ei keiat sentään.
Tämä päivänon kulunut lähinnäe ryypp''miseen, ja elokuvien katseluun. Se saatanana assppdävvuorokausin loppuu kohta, joyten laitan lopputerveiset ejo nyt.

Hyvvää islllanjaatkoa!

BadooSunnuntai 13.12.2009 00:59

Tänään nukuin pitkään, lähes kahteen, ja sitten join jonkin sortin aamiaisen. Sellaista Elovena juomaa. Lastasin repun täyteen tyhjiä viinapulloja sekä muutamia kaljoja.
Alkossa ostin viisi viskipulloa, meni yhteensä melkein satanen. Ajattelin aluksi mennä kotiin kotiin, koska bussi meni juuri äsken, mutta koska eräs toinen bussi tuli, ja sillä pääsin, niin ei tarvinnut mennä taksilla.
Kun tulin kotiin, niin en oikeastaan muista mitä tein, muistan katsoneeni sähköpostiani pitkästä aikaa, se hotmailin sähköposti. Taas oli tullut muutamia viestejä. Uskomaton määrä kutsuja sivustoon: badoo.com ja minua ihmetyttää miten täysin tuntemattomat ihmiset saavata selville minun osoitteeni. Esimerkiksi joku Mirbel yritti iskeä minua ja lopputerveisiin laittoi tällaiset terveiset: ”Remember the distance or colour does not matter but love matters alot in life.”.
En edes tiedä onko Mirbel miehen vai naisen nimi. Toinen viesti tuli eräältä naiselta, jolta oli loppunut suhde poikaystäväänsä ja nyt halusi seksisuhteen. No voinhan siitäkin lyhyeen pätkän laittaa: “"Wassup? , I am pam. but i want to talk more to you i need a sex partner lol. I just broke up with my douchebag boyfriend so i wanna meet a new guy. Wanna be my boyfriend? jeje im not really on imvu much i have a profile on this other social network that i use more often, you should check it out if u want to chat with me more. I have some photos on my profile that were too sexy for imvu.”. Sen lisäksi oli vielä yksi henkilö lähettänyt minulle keimailukuvia itsestään, aika seksikäs nuori nainen oli kyllä. Kuitenkin eniten viestejä tuli kustsutkuisi tuonne Badooniin.
Loppujen lopuksi olen noin viiden ja kuuden välissä aloittanut viskin juomisen. Ekaa pulloa vielä reilusti jäljellä, ja se on luonnollisesti ainoa ja suurin syy, sille miksi kirjoitus on selvää vielä. Niin ja yksi juttu vielä, olen ensi viikon lomalla.

Hyvää illanjatkoa!

Jotain, johon ei vaan keksi otsikkoaPerjantai 04.12.2009 01:21

Tänään herättyä tuli herättyä siinä puolee päivän aikoihin ja oleilein hetken netissä ennen kuin katselein ohjelmia akovalevyltä. Katsoin esim. elokuvan Arpinaama, se eoli se tunnetumpi versio, se jossa oli Al Pacino. Huomasisn elokuvassa joitakian samankaltaisuuksia peliin Grand theft auto III ja sisinä oli esim. samat musiikit, joita pelin autoradiosta kuuluu.
Aloititn juomaan viskiä viiden aikoihin ja sen merkeissä on mennyt loppupäivä. Ei kait tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Kylmää, niin kovin kylmääTorstai 03.12.2009 01:49

Tänään heräteessäni oli kamakylmää ja lähdinkin melkein heti herättyäni kuumaan suihkuun, höyry sekä tavalliseen veden alla olebaav.
Kylmää oli koko päivävn ja sitten otin lasillisen Finrexiä ja sen jälkeen alkoi juomaan rommia, jota onneksi minulla taäällä oli. Lämmintä rommitottia, helpottanut paljon.
Katsellut ,myös elokuvan Leijonakuningas ja pelailelut peliä Grand theft auto III ja msuuta televisiosta katsellut ja alkoholia ja sen sellaista, nyt jo lämpimämpäänm.

Hyvää illanjatkoa!

Päiväkirjaa pitkästä aikaaTiistai 01.12.2009 01:17

Minä kokeilen nyt uutta systeemiä tästä päiväkirjasta. Olen nimittäin pitkän aikaa miettinyt sellaista asiaa, että kirjoitan vain siitä päivästä jona kirjoittaa, paitsi jos on jotain tärkeää tai jotain järkyttävää tai muuta erikoista tapahtunut. Esimerkki tuollaisesta voisi olla, vaikka se, että päässä viimein menisi se viimeisin ruuvi löysälle ja lähtisin yöllä tappamaan ihmisiä veitsellä ja nyrkeillä.Todennäköisesti tappaisin itseni jäämällä poliisien luotien kohteeksi tahallani. Toivotaan nyt kuitenkin, että pidän hermoni kurissa ja eletää katkeraa elämään sen loppuun asti. Ennustettu loppunihan koittaa elokuussa 2010 sydänkohtaukseen. Itse en kyllä ota ennustusta vakavasti, eikä varmasti moni muukaan.

Joka tapauksessa lienee nyt parempi jo palata täjän päivään. Eli en paljoa muista asioita ennen mnukkumaan menoa, mutta viskikänneissä menin nukkumaan ja heräsin muistaakseni kahdeksalta jo, ja siitä asti oli ongelmia unen kanssa.
Valitettavasti ulos oli lähdettävä piikille, ja otin itseni täyteen vitamiineja, joka osoittautui myöhemmin virheeksi. Kävin Alkossa ostamassa melkein sadan euron arvosta viinaa. Viski on kallista, mutta kortilla helppo maksaa, ja virkamiehillä on rahaa. Harmi, että kohta sekin ura loppuu, tykkäsin oikeasti olla siellä töissä.
Terveyskeskuksessa sain kuulla, että olidsi pitänyt pitää 12 tunnin paasto, sillä tulokset eivät ole muuten tarkkoja. Minä luulin aluksi, että minuun pumpataan jotain aineita, mutta ne olivat täysin tavalliset verikokeet, vaikka siis joityakin ehjtoja oli. Nimulta kuitenkin otettiin kolme eri koetta, jotka eivät vaatineet mitään kummempia, ja huomenna sitten se neljäs kolmeen mennessä päivällä. Kunhan muistaa sen, että ei saa syödä ja ainoa mitä saa juoda, on vettä.
Lähdin kotiin porvarillisesti taksilla, vaikka bussia olisi tarvainnut odsottaa alle 10 minuuttia. Kotona join aluksi virkistävän kaljan enne n kuin aloin juomaan viskiä. Viskikännit siis vedän tänäänkin. Niin ja muuten, olen lomalla tämän viikon, jos joku ihmettelee miksi en ole töissä ollsutds tänään.

Hyvää illanjatkoa!