IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Maan päiväPerjantai 23.04.2010 02:48

Täsnään heräsisn sohvaltani joskuss seitsemän aikoihin, olin siisn jäloleen kerran sammunut tyylikkäästi sohvalleni. En muista oikeastaan paljon mitään viime työstä, paitsi että juttelien ihmisille galoleriassa ja katsoin Rocky nelosen (pasras Rocky) sushteellisen kovalla ajaoittain. Mtäköhän naapurit pitivät? Lisäsksi mianulla on edelleen täydellisen heämärärn peitossa viime eyö, joten sitä lienee turhaa edes muiste3lla. Ainkain oli pulloista päätellene viski maistinut, sillä toisestakin pullosta aoliu hyvää vauhtoia mennuyt alas, todella hyvin.
Tääsmnnään on jokatapauksessa Maan päivä, jokma on 40. kerta jolloins ee eje järjestetään. Sain sen tänään selvville ensimmäistä kertaa, ene edes tiedä mitä se edustaaa,, mutta sainpaham otsikon päiväkirjalle.
Oldene katsellut tänääen paljon elokuviaa, esims. jostain syystä sekaisin marista ja silleen. Matt Dillon oli tätydellinen valinhta sen Haleyn rooliksi. Katselein myös tv-sarjo9ja ja join paljon alkojholia, mikä ei liene kovin suuri yllätys. Join ajo aliksisiussi lonkeroa kahdellä lädelle ukuin tuttipulloa tärinän takia. Vodi vittun oikeasti aianoastaan pilli olisiss puuttunut, nohn apikkujoulut 2006 aolisi ollut ttotaalinen show, juomaaa ei ruoan kanssa avoinut juoda akun ei edes kahdessaäaa kädessä pysysnyt, vittu olisis pitänyt vetää pienei satsi ennene menoa. No vittu ihan sama nyts se on.
Joian myös rommia ja sittene viskiä ja silleene, olen ryypännyt jos ainkas paljon,a kuetenn yleensäskin. Vittu emmietäs siitä muutenekaan, kuolene kohta kyeitenkin. Ihnekmiset ovat sanoneete minua aklkohiolistiksi, mutta niinhän minä olenkin. Minsä myönnän oleevanua viinan orjaa. Oleen alkoholisti ja silleene. Visttu mitäs stäässä enää ja silleennn, tälläkin kertaa minuilla on sellainene tunne että rminulls on sellainen tunne että jotaina vielä piti sanoa ja silleene, mutteo nyt vaan keksi.

Hyvää iallnajarko9a!

Ihan helvetisti uusia kutsuja mesessäMaanantai 05.04.2010 02:44

<heti sllsksodrldo dsnob se j ett meni todella pitkäänn rnnrn kuin sain otsikomn oikei ja siklleon. Se son s4 kaikkein vaieiin yleisesti ottaen kunn se on inoss skjonosnpi8tää oikeeen, väöhän niin kuin salaasanagt erilaisiin yhteeisösihin, jkmuten gakleriaan. )Oliwlin tänään OkCupid suvukka ja vastailin lissää ,kuysymyjsii , lisäksis teien okmallens9vuloleni hienab faktaa, iainoastaana umpihuklu ottaaa aminuun yhteyttä. Vittu jee juee.
O.llen tytänään lähinnnä viinaa ajjuuonut, seeene lisäksi katsosbnut telkkaria, sittdd ollut netissä, sitten kaikejenlaista. <Oolen ollut myläös messengerissä ja sidrlläm olen saaniuat jopa järrkyttävän paljon uusiaa ystäviä,s siissi jo sjonkun xmidelestä viisi on påaljonl, njiin sitten nminunn kutsust ovata pient5tä luokka, sill’ niiottä tyyppejä olii to9della paljojn,am enj edes jalsanusr lukea, vaan apositij kaikki fredweiksi. Vittu ihaba sama kuule. Muutgee kun nyt etuon kalt5a8sisissta ohjelmista puhutaan, niin sanonan sen evielä että Facebookiin nminua oib taas kysyttytyttyy muutama ihminen, varsinkin eräs tytttäö jonka ninmeä ein pysty lsudyusaan kirjooittamisesta +puhumattakaan. Vittu or se se3mmoinen nimihirviö.
Kuitebkin on nyt sellaineebe ilt aollutm etäeeei eoiikeenn itsekään tajua kun en edes tjua mnität pitää mnyt pitio tehdä jansilleen. No vittu ei kaiaty sillä väliä.

Hyvvääv illanjatkoa!

GTA 3 viimein läpiLauantai 03.04.2010 02:41

Tänään veddin endimmäisen kerran läpi <grand theft auto kolmosen ainakin jollaina katergorialla.., sill’ä vaikka kaikki tehetävät tuli tehtytä, niin silti pelin mukaan vasta puolete on ntullut tehnytytä. <Jotrn jos joku on ollut saamasss atilanteessa kauin minä tuossa, niin voisi ystsävällisesti kertoa että mitä minjä nyt boiikeene tee3jn.
Joka t5a0paukdsessa aheräsisn jo yhdeksän aikoihin ja sirteenn liian suurenn sejsyaaoluseb paineen alla ene saanut yhtään unta, aolisi varmaa ollut parempi vetää hanslkaa ja silleen. <no nyt kuiteenlaan erbn sdaanut unta ja silleeen, veduin dtoki hanskaan suishkussA myöhemmin. <Joo jka ssitten kyllä aloitin juomisen, <Handdintotng housen viskiä, njota påäisissäisen pöäivksi ostsoin monta pullloa ja silleen.. Nyt sira on jas silleen. Enmjuist NYT edes sihan akaikkea jota piti lallaittaa tänne, ja vittu ihan sama ja joo.¨

Hyvää illanjtako9a!

Silliä ja kuravettäPerjantai 02.04.2010 02:43

Tänään on se helvetin aprillipäivä, jossa ei ole mitään järkeä. kehenkään ei voi luottaa. Gallerialla oli jälkleen yksi typerä pila tiedossa.. Olen nyt mukamas parisuhteessa jonkun ruman naisen kanssa, hahahaahaa, vitun hauskaa joo.
Joka tapauksessa lähdin töihin sitten normaalisti ja matkat menikin paremmin kuin ennen. Töissä ei onneksi kukaan tehnyt mitään piloja tai mitään. Onneksi se typerä päivä kohta on ohi.
Töiden jälkeen lähdin ostoksille, alkoholiostoksille.
Kun tulin kotiin, niin aloin juomaan kaljaa ja sen semmoista, minun on jotenkin vaikeaa uskoa ettei huomenna ole työpäivää.

Hyvää illanjatkoa!

Saunalahden laajakaistaSunnuntai 28.03.2010 01:57

Tänäöän sain hommattuamitselleni Saunalahden laajakaisrab ja nyt toimii miniläppäri jokaisessa huoneessa ihan helposti. Onhan se neäyttö pieni, mutta atarpeeksi juitekin kun tekee normaalia ko9neella. Jos runkata pitää pornoa katsellessa, niin voi käyttää toista koinetta.
Eipä ole tänään sen keummoisenpiä tänään ntehty, viskiöä juotu ja sen semmoista. Eimm kait tässä seb jymjempia kun aikakin näyttää loppuvan.

Hyvää illanjatko9a!

Formulakausi 2010 sitten alkoiMaanantai 15.03.2010 01:19

Heräsin jossain vaiheessa, en taaskaan muista paljoa viime yöstä, no ei todellakaan ollut ensimmäinen kerta.
Heräsin sitten oikeasti noin yhdentoista jälkeen ja oleilin netissä ennen Formulakilpailun alkua, eilen se oikeastaan alkoi, sillä oli aika-ajot. Kilpailun ainakin voitti oikea mies, Fernando Alonso.
Kilpailun jälkeen pelailin nettipelejä ja katselin elokuvia.
Olen lisäksi juonut kaljoja ja kuten sunnuntaihin kuuluu, mietin tämän yön unensaantia. Tuleeko uni vai ei? No nyt taidan mennä syömään leipiä.

Hyvää illanjatkoa!

Äitini 50 vuottaSunnuntai 07.03.2010 01:38

Voir vittu etttä medenoi konta kertaaa laittaa aoikeaan järjeastsylkjjseeen ja muutenekeiin otsikkoa tähän päivikdreeen kunn oleen eolenn aina ssijonä periatteessaa, npotta oytsiskot meneevät aina poiikkein, toki monesti on poieleen menneet, ,mutta ,nmyöhemmin on otsikot oikein menneet.
RTääänmminujunn 0oma äitini täytti 50n vuottaa, joks sosn ksunnioittavca ikä, lähetin tekstatdin, myöss isäno täyutti zsaman avu8ode tämän vuopden aiemmin, sekä sama toivotisuys ssssstuli uhäbnellee.
Tänään tuöli vedettyä viinss, viskissä, siiss kumnnonbviskikännitm ,mutteu suubsö seebneb ikkummempjw. Bvitttu ein kaiat suunä oikeasti sennkummenpiaa, vittu jotkiut vaaan kjjoo ebemmän lkuin jortkut

Hyvää illanjaytkoa!

Helmikuu loppuuMaanantai 01.03.2010 01:01

Tänään on helmikuun viimeinen päivä ja se tuntui menevän paljon nopeammin kuin tammikuu, vaikka päiviä oli vain kolme vähemmän.

Heräsin tänään jo aikaisin aamulla, mutta yritin väkisin saada unta, jota ei sitten oikeen tullut. Olin eilen totaalisen kännissä ja sammuin jo suhteellisen aikaisin. Eli oikeastaan en tiedä kauanko olen nukkunut yhteensä.
Katsoin galleriasta mitä on tullut sanottua, en saanut kaikesta itsekään selvää. En kuitenkaan ollut sanonut kenellekään mitään merkittävää. Olohuoneen ulkonäkö on kyllä hieman kärsinyt, kaikki pöydällä olleet tavarat löytyivät lattialta, myös kone.
Tänään olen ollut suhteellisen rauhaton, sillä mietin koko ajan huomista työpäivää. Saanko unta vai pyörinkö koko ajan sängyssä epätoivoisesti. Olen myös juonut kaljoja sekä katsellut elokuvia ja pelannut pelejä. Ei kai tässä nyt sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

Kuulokeongelmia koneessaTiistai 16.02.2010 00:53

Tänään oli pitkästä aikaa työpäivä, joka meni todella nopeasti. Töiden jälkeen lähdin kauppaan ostamaan 24 Karjalaa ja sitten tulin kotiin. Kotona hajosi tietokoneesta se aukko, johon tungetaan kuulokkeen johtopidike (vai mikä nyt lieneekään nimeltään). No sitten pitää kuunnella musiikkia ja videoita naapurienkin kuullen.
Kaljaa olen juonut tänään ja vituttaa mennä huomisiin hautajaisiin, tuskin siellä kovin pirteä tunnelma on.

Hyvää illanjatkoa!

Alex GordonSunnuntai 31.01.2010 01:33

Eilisestsä pitää sen verran sanoa, että menin Siwaan kuin mianukäin Elvis ja sitten sain rahania takaisin, hahahasasa kusipäämyyjältä vieläpä. Vittus se on aina siellä, joten eolen edelleen Kurkirmäen Siwalakossa, kunndes se myyjä saa poftkut.
Muisdtsi meniu sitten oikeastaan shyvin pitkälti loppuillasta kaun alkoaholia sai kurkkusata alas.

Tänään heräsin siinä hiemenan ennen kahtatoista ja sitten katselien ohjelmiani kovaleveyltä, sen jeälkeen pelailin pelejeäe ja ostin uuden pelin 12 erurolla koneelle, Alex Gordon. Se on periaatteessa samanlaiisennen kuin Jumspin Jakc, josta puhuin aiemmin, muyyta se on vain vaikeakmpi ja maielenkiintoisempi ja silleen.
Nio muuta ei9 oikeastaan viskin ryyppäämistä kummempaa ja silleen.

Hyvää illanjatkoa!